hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar ben çıktım koca mızıldanıyo sahur hazırlayım yarın görüşürüz
viole yumurtlaman yakınsa kasık ağrısı onu işaret ediyor çalışmalar tam gaz :34:
:54::54::54::54:

benim bi bilgim yok ama sürekli oluyosa bi doktora gitmen en doğrusu
sürekli değil bu ay oldu böyle heralde incir suyundan çok mu büyüdü naptı baya batıyo yani :18:
kızlar ben çıktım koca mızıldanıyo sahur hazırlayım yarın görüşürüz
viole yumurtlaman yakınsa kasık ağrısı onu işaret ediyor çalışmalar tam gaz :34:
:54::54::54::54:

çalışmalar tam gaz canım:17: günaşırı da yapmıyorum bbu ay hergün halvet var:23: bakalım nolcak zaten ovu testi de ikinci çizgiyi tam koyu göstermese de gösteriyo ben de işimi şansa bırakmak istemiyorum :19: bugün 12. gün pazara kadar tam gaz devam edicem :52:
sen hazırla bercestem ama daha erken deil mi ben 1 saat sonra hazırlıcam :56:

sürekli değil bu ay oldu böyle heralde incir suyundan çok mu büyüdü naptı baya batıyo yani :18:

çalışmalar tam gaz canım:17: günaşırı da yapmıyorum bbu ay hergün halvet var:23: bakalım nolcak zaten ovu testi de ikinci çizgiyi tam koyu göstermese de gösteriyo ben de işimi şansa bırakmak istemiyorum :19: bugün 12. gün pazara kadar tam gaz devam edicem :52:
sen hazırla bercestem ama daha erken deil mi ben 1 saat sonra hazırlıcam :56:

yalnız her gün yapmayın,sperm kalitesii düşüyormuş..gün aşırı idealdir hürrem sultan:40:

yalnız her gün yapmayın,sperm kalitesii düşüyormuş..gün aşırı idealdir hürrem sultan:40:

geçen ay günaşırı yaptık olmadı bu ay hergün yapcam:23: ehehe zati kocişe de keçiboynuzu pekmezi aldım o dengeler spermlerin kalitesini diye düşünüyorum:31: biri yazmış ben 11-12-13-14-15-16. günlerde ilişkiye girdim o ay hamile kaldım demiş ben de böyle deniyim diyorum bu ay bakalım nasıl olucak:31:

geçen ay günaşırı yaptık olmadı bu ay hergün yapcam:23: ehehe zati kocişe de keçiboynuzu pekmezi aldım o dengeler spermlerin kalitesini diye düşünüyorum:31: biri yazmış ben 11-12-13-14-15-16. günlerde ilişkiye girdim o ay hamile kaldım demiş ben de böyle deniyim diyorum bu ay bakalım nasıl olucak:31:

oooo sen tedbirini almışsın hürmüşşş..:1: inşallah canım Allah gönlüne göre versin..inşallah bu mübarek günlerin feyzi ve bereketiyle hamile kalırsın..

oooo sen tedbirini almışsın hürmüşşş..:1: inşallah canım Allah gönlüne göre versin..inşallah bu mübarek günlerin feyzi ve bereketiyle hamile kalırsın..

ehehe bu ay tam donanımlıyım ovu testi+incir kürü+keçiboynuzu pekmezi :52:inşallah gelir bebişimiz inşallah burdaki tüm isteyenlerin güzel haberlerini alırız da çifte bayram yaparız tatlım :29:

kızlar geçen ay benim benim adetim gelmedi yani 8 gün gecikti.evde test yaptım + çıktı.ama ben - diye değerlendirdim(çünkü çift çizginin ikiside koyu çıkacak zannediyordum).günler geçiyor yine gelmiyor adet.sağlık ocağına gittik.idrardan test yaptılar.yine öyle çıktı.hemşire "gebelik var"dedi.ben uçtum.geç vakit olduğu için kan testini pazartesi yaptıralım dedim.2 gün sonra adetim geldi.3 gün sancım sürdü.konyaya gelince doktora gittim.(adetimin bitmesine yakın gittim).doktor pek ilgilenmedi.muayene etti.gebelik oluşmamış dedi.ama 2 test + çıktı.teyzemin kızına anlattım.(teyze kızı eczacı.onun başından da çok geçti böle şeyler).teyze kızı sen hamile kalmışsın ama bebek sağlıksızmış adetle birlikte düşmüş dedi.

geçen ay benimde başıma öyle bişey geldi idrarda ve kanda cıktı bende ama 4 gün gecikmeli adet oldum...doktor kimyasal gebeliktir dedi baska doktora gittim oda önemsemedi gebelik yokmus dedi

Hoş bulduk canım bizim perim hayalim nerdeler yaa kac gündür yoklar kiki nerdesinnn ozledim seniii

kiki geldii

bartekim canim bende sizleri cok ozledim ,,,benim 3 gun yatili misafirim vardi yine canim ,kafami kasicak vaktim yoktu ama aklimin kosesindeydiniz herzaman ,,
canim yumurtan catlamamis yazmissin en son ,,suanki durum nedir???

BERCESTEM topigin hayirli olsun ,herkeze ugur getirsin insallah ,,nasilsin ???
ORKIDEM,SWEET,RUMEYSA,,CEMREMM,YDBUGE,IREMNEVA,,HORTENSIA,,VIOLE,ve digerleri umarim herkez iyidir,,
bi gelisme varmi kizlar ???
PERIM hala yok sanirim :26:neolduki bu kiza acep:44:

bercestem ve topiktaşlar:1: yeni topiğimiz hayırlı olsun. bereketli olsun. sabaha yazdıklarınızı okurum. baya yazışma olmuş:52::52::52::52:

kiki geldii

bartekim canim bende sizleri cok ozledim ,,,benim 3 gun yatili misafirim vardi yine canim ,kafami kasicak vaktim yoktu ama aklimin kosesindeydiniz herzaman ,,

ORKIDEM,SWEET,RUMEYSA,,CEMREMM,YDBUGE,IREMNEVA,,HORTENSIA,,VIOLE,ve digerleri umarim herkez iyidir,,
ben kendi adima iyiyim cnm elh. girmeyince seni merak ettik bizde. sen ne durumdasin kocise sinirin gectimi biraz

kiki geldii

kikiiiim merak ettim seni. çoook özlediiim. :43: uzun süre gitme buralardan.:43: herkes iyi çook şükür... bi tek siz yoksunuz merak ediyoruz

Back
X