hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hoşbuldum canım...
yok canım istanbull..
eşim trabzonlu :)
bende giresunda oturyurum ailemin bi kısmı istanbulda

canim ya.iftarda o kadar yedim artik haraket edemiyorum:27::27::27::56::56::56:nasilsin.ne var ne yok.calismalara devam ediyormusun:24::24::24::24::24::24::24:

ne evetttttt ne hayırrrrr internetten ovulasyon hesaplaması yaptım 26 ile 31 ini tavsiye etti bende canım cekerse carpışmayı düşünüyrum onun haricinde özel bi calışma yok bu ay

bende giresunda oturyurum ailemin bi kısmı istanbulda

ne evetttttt ne hayırrrrr internetten ovulasyon hesaplaması yaptım 26 ile 31 ini tavsiye etti bende canım cekerse carpışmayı düşünüyrum onun haricinde özel bi calışma yok bu ay

niye kiz ne oldu baykotmu yapiyorsun:1::1::1::1::1:

kızlar kaçırmışım yeni topiğimiz bumu
hoşgeldin kuzummmmmmmmmm nerlerde kaldnn seni bekliyrduk 5 gözle..gerci bende bugun geldim topiğie.ismine bayıldım cok matrak yav kim buldu acep

yokk olunca yazıyorummm... her anımı paylaşmak istiyorum belki hamile olan arkadaşlarda bu belirtileri yaşamıştır bılgılerini almak istiorummm:)))vee inşşş diyorummmmmm inşşşş....:)

inşallah kardeşşşşşşşşşşşş inşallahhhhh

hoşgeldin kuzummmmmmmmmm nerlerde kaldnn seni bekliyrduk 5 gözle..gerci bende bugun geldim topiğie.ismine bayıldım cok matrak yav kim buldu acep

inşallah kardeşşşşşşşşşşşş inşallahhhhh

bende bayıldım sorma rümeysamorlaim çok bozuk ben boşuna yok ovu testi yok gebelik testiyle kafa yormuşum spermigram yaptırdık ine eskie oranla feci düşmüş morfoloji %4 hareketlilik %5 dr aradı tüp bebek yada aşılama dedi bu şekilde zormuş başımdan aşağı kanar sular döküldü ço züüzldüm

bende bayıldım sorma rümeysamorlaim çok bozuk ben boşuna yok ovu testi yok gebelik testiyle kafa yormuşum spermigram yaptırdık ine eskie oranla feci düşmüş morfoloji %4 hareketlilik %5 dr aradı tüp bebek yada aşılama dedi bu şekilde zormuş başımdan aşağı kanar sular döküldü ço züüzldüm

üzüldüm canım..Allah büyük,inşallah aşılamayla hamiş olursun..yaşınız kaç?

canim hakkinizda hayirlisi olsun.RABBIM evlatlar versin.:16::16::16::16:ne yapmayi dusunuyorsun.tupmu,asilamami:44::44::44:

canım hayırlısı böylemiş diyelim..canım cok üzme kendini.seninki en azından yaptırmış benimki sperm testine halen gitmedi...
senı gıdı senı:1::1::1:boykot adına fantazı haaaaa:1::1::1::32::32::32:benım bugun batım.gelmedı kırmızım.ama elı kulagındadır gelır yarına,:52::52::52::52::52:

iyi aklıma getirdin fantazi ha...canım inşallah gelmez kırmızılarınnnn güzel bi halay ceker icimze şen neşe huzur dolar inşallah

kızlar toplu hepinize cevap veriyorum 28 yaşındayım aşılamayla tüp bebek arasında kararsızım bende hiçbir sıkıntı olmadığı için tutma oranıda üksek ama aşılamaylada hem zaman hem para kaybetmek istemiyorum biryandan da çok fena durumdayım deflarca yaptırıp tutmayanları duuncada daha bir kötü oluyorum sonuçta bu iş hem maddi hemn manevi yıkan bir süreç

hareketlilik yüzde 1... morfoloji yüzde 3 bizim de... biz de kararsızız tüp mü aşılama mı diye... senin dediğin gibi aşılımıyı deniyip hem para hem zaman hem de moral kaybındansa direk tüp mü taktırsak diyorum :)))

kızlar toplu hepinize cevap veriyorum 28 yaşındayım aşılamayla tüp bebek arasında kararsızım bende hiçbir sıkıntı olmadığı için tutma oranıda üksek ama aşılamaylada hem zaman hem para kaybetmek istemiyorum biryandan da çok fena durumdayım deflarca yaptırıp tutmayanları duuncada daha bir kötü oluyorum sonuçta bu iş hem maddi hemn manevi yıkan bir süreç

Allah yardımcın olsun canım..yaşın daha genç,bu kadar üzülme bence..
Bi arkadaşımın yakını 28 yaşında ve 4 kez tüp bebek denemişler,en son dr hatta hacettepeden prof
senin hamile kalman imkansız demiş..Sonrasında adnan saraçoğluyla görüşmüş,soğan kürü +bitkisel karışım
vermiş ve en son şuan hamileydi,doğurmuştur belki de.Allah'tan ümidini kesme derim..28 yaşında bekar da olabilridik,ozaman
hiç hamie kalma şansımız olmazdı.Yaşımız genç Allahın iziyle olur...

hareketlilik yüzde 1... morfoloji yüzde 3 bizim de... biz de kararsızız tüp mü aşılama mı diye... senin dediğin gibi aşılımıyı deniyip hem para hem zaman hem de moral kaybındansa direk tüp mü taktırsak diyorum :)))

tugcemavi,sen eşim varikosel oldu demiştin,varikoselden sonra mı sıkıntınız çıktı yoksa öncesinde de var mıydı bu durum?
benim eşim de öğrenciliğinde varikosel ameliyatı olmuş da ondan soruyorm.

2 dr la görüşücem işte bu haafta sonu sen nerde oturuyorsun canım

tugcemavi,sen eşim varikosel oldu demiştin,varikoselden sonra mı sıkıntınız çıktı yoksa öncesinde de var mıydı bu durum?

biz bebek istemeye başladıktan 1 yıl kadar sonra dr gittik varikosel teşhisi kondu... önceki testlerde hereketlililk 10-15 gibi bi değer morfoloji 18-14 değerlerindeydi...

martta ameliyat oldu eşim... haziranda test verdi sayı problemimiz hiç yoktu ama son testte 2 katına çıkmıştı... yalnız hareket 1e morfoloji 3e düştü anlamadık biz de....

biz bebek istemeye başladıktan 1 yıl kadar sonra dr gittik varikosel teşhisi kondu... önceki testlerde hereketlililk 10-15 gibi bi değer morfoloji 18-14 değerlerindeydi...

martta ameliyat oldu eşim... haziranda test verdi sayı problemimiz hiç yoktu ama son testte 2 katına çıkmıştı... yalnız hareket 1e morfoloji 3e düştü anlamadık biz de....

Back
X