- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende giresunda oturyurum ailemin bi kısmı istanbuldahoşbuldum canım...
yok canım istanbull..
eşim trabzonlu :)
canim ya.iftarda o kadar yedim artik haraket edemiyorumnasilsin.ne var ne yok.calismalara devam ediyormusun
![]()
bende giresunda oturyurum ailemin bi kısmı istanbulda
ne evetttttt ne hayırrrrr internetten ovulasyon hesaplaması yaptım 26 ile 31 ini tavsiye etti bende canım cekerse carpışmayı düşünüyrum onun haricinde özel bi calışma yok bu ay
hoşgeldin kuzummmmmmmmmm nerlerde kaldnn seni bekliyrduk 5 gözle..gerci bende bugun geldim topiğie.ismine bayıldım cok matrak yav kim buldu acepkızlar kaçırmışım yeni topiğimiz bumu
yokk olunca yazıyorummm... her anımı paylaşmak istiyorum belki hamile olan arkadaşlarda bu belirtileri yaşamıştır bılgılerini almak istiorummm:)))vee inşşş diyorummmmmm inşşşş....:)
hoşgeldin kuzummmmmmmmmm nerlerde kaldnn seni bekliyrduk 5 gözle..gerci bende bugun geldim topiğie.ismine bayıldım cok matrak yav kim buldu acep
inşallah kardeşşşşşşşşşşşş inşallahhhhh
niye kiz ne oldu baykotmu yapiyorsun![]()
hoşgeldin kuzummmmmmmmmm nerlerde kaldnn seni bekliyrduk 5 gözle..gerci bende bugun geldim topiğie.ismine bayıldım cok matrak yav kim buldu acep
inşallah kardeşşşşşşşşşşşş inşallahhhhh
boykot var bu işyerinde.............Sende ne var ne yok bakam
isim anasi VIOLE![]()
yedi tarçınları...yedi incirleri ortaya bu isim cıktı...ben bu ay ondan cok ümitliyim..cok calıştı cokkkkkkkkk
bende bayıldım sorma rümeysamorlaim çok bozuk ben boşuna yok ovu testi yok gebelik testiyle kafa yormuşum spermigram yaptırdık ine eskie oranla feci düşmüş morfoloji %4 hareketlilik %5 dr aradı tüp bebek yada aşılama dedi bu şekilde zormuş başımdan aşağı kanar sular döküldü ço züüzldüm
bende bayıldım sorma rümeysamorlaim çok bozuk ben boşuna yok ovu testi yok gebelik testiyle kafa yormuşum spermigram yaptırdık ine eskie oranla feci düşmüş morfoloji %4 hareketlilik %5 dr aradı tüp bebek yada aşılama dedi bu şekilde zormuş başımdan aşağı kanar sular döküldü ço züüzldüm
senı gıdı senıboykot adına fantazı haaaaa
benım bugun batım.gelmedı kırmızım.ama elı kulagındadır gelır yarına,
![]()
kızlar toplu hepinize cevap veriyorum 28 yaşındayım aşılamayla tüp bebek arasında kararsızım bende hiçbir sıkıntı olmadığı için tutma oranıda üksek ama aşılamaylada hem zaman hem para kaybetmek istemiyorum biryandan da çok fena durumdayım deflarca yaptırıp tutmayanları duuncada daha bir kötü oluyorum sonuçta bu iş hem maddi hemn manevi yıkan bir süreç
hareketlilik yüzde 1... morfoloji yüzde 3 bizim de... biz de kararsızız tüp mü aşılama mı diye... senin dediğin gibi aşılımıyı deniyip hem para hem zaman hem de moral kaybındansa direk tüp mü taktırsak diyorum :)))
hareketlilik yüzde 1... morfoloji yüzde 3 bizim de... biz de kararsızız tüp mü aşılama mı diye... senin dediğin gibi aşılımıyı deniyip hem para hem zaman hem de moral kaybındansa direk tüp mü taktırsak diyorum :)))
tugcemavi,sen eşim varikosel oldu demiştin,varikoselden sonra mı sıkıntınız çıktı yoksa öncesinde de var mıydı bu durum?
benim eşim de öğrenciliğinde varikosel ameliyatı olmuş da ondan soruyorm.
tugcemavi,sen eşim varikosel oldu demiştin,varikoselden sonra mı sıkıntınız çıktı yoksa öncesinde de var mıydı bu durum?
benim eşim de öğrenciliğinde varikosel ameliyatı olmuş da ondan soruyorm.