başka konuya geçiyorum ama birşey sorucam ilişki sonrası biraz beklemek,ayakları kaldırmak bunları deneyen varmı yoksa boşamı kürek sallıyoruz stres yapıyoruz hep olucakmı olmucakmı
ilk kez duydum,ama sırtına yastık koyup 1 saat yatmayı duymuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka konuya geçiyorum ama birşey sorucam ilişki sonrası biraz beklemek,ayakları kaldırmak bunları deneyen varmı yoksa boşamı kürek sallıyoruz stres yapıyoruz hep olucakmı olmucakmı
kızlaaarrr merhabaaa:) bat 10 astos olan varmı aranızda:)durum deerlendırmesı yapabılmek ıcın![]()
cahilliğime verin bat ne
cahilliğime verin bat ne
senin eşin de mi varikosel oldu??
kendi adıma konuşmak gerekirse yok yumurtlama günü yok gün aşırı ilişki artık kafayı bulandırdım eşimde strese giriyo işin kötüsü o günlerde daha bir geriliyo insan olacağı varsada kaliteli olmuyo haksızmıyım tek ilişki ile hamile kalan var ya annelerimiz falan sanki o günlerdemi özellikle tutturmuşlar ne bileyim çok düşünüyorum herhalde
benimkisi yaklaşık o zamanlara denk geliyor yani ortalama 31-33 gün sürüyor adetim.... sat 8 temmuz olduğunu göre bat da tehmini 8 -10 agustos....
ben kendi adima iyiyim cnm elh. girmeyince seni merak ettik bizde. sen ne durumdasin kocise sinirin gectimi biraz
kikiiiim merak ettim seni. çoook özlediiim.uzun süre gitme buralardan.
herkes iyi çook şükür... bi tek siz yoksunuz merak ediyoruz
merhaba tatlım... kız gelsene artık özledik valla...gel sana saralım birazhoş sana da laf yetiştiremiyoz ki... gönderdiğimizi ikiye katlayıp paket halinde bize gönderiyon
olsun beaa hazırcevap insanlara bayılıyommmm
hepinizi cok ozledimmpek firsatim olmuyo nedense kizlar ya ,havalar sicak su siralar hergun bi yerlerdeyim,,malum burda sicak havalari 3-4 gunde olsa zor yakaliyoruz
swetim.... benim kocis turkiyede rehin kaldikikiki hala yok gelemedi ,ucaklar dolu
oh olmus kikkikii
orkidem bende seni cok ozledim:98:
cemrem.....bende ozledim hepinizi ,,biraz kiymetimi bilin diye yok olim dedim kikikikikipaketlerim hazir gel yavrum kargoylan gonderecem kikiki
bende bayıldım sorma rümeysamorlaim çok bozuk ben boşuna yok ovu testi yok gebelik testiyle kafa yormuşum spermigram yaptırdık ine eskie oranla feci düşmüş morfoloji %4 hareketlilik %5 dr aradı tüp bebek yada aşılama dedi bu şekilde zormuş başımdan aşağı kanar sular döküldü ço züüzldüm
merhaba yasemnn ,bisey sorabilirmiyimmalum bizim kizlar yeni topik acmis ve ben cok giremedim son siralar ,hamis listesi varmi bi yerlerde ???kimin bati nezaman hangi sayfada???
cnm bnm sayfada var bı topik temmuz ayı annelerı falan dıe orda olabılır mı acaba bı baksana:):):)
ay iyi olduğuna sevindim.perim bana msn den not birakmis ,,,,,kendisi ve bebisi iyilermis kotu bisey yokmus sukur ,,peri bilgisayarin modemini kaybetmis giremiyormus,,sonra piknige gitikleri gun arabanin koltugunun altinda kalmis megersem ,,ve butun hafta evde arayip durmus ,,bugun bulmuslar ,,ins yakinda doner aramiza
canım daha liste yapılmadı. yapılacak.merhaba yasemnn ,bisey sorabilirmiyimmalum bizim kizlar yeni topik acmis ve ben cok giremedim son siralar ,hamis listesi varmi bi yerlerde ???kimin bati nezaman hangi sayfada???
hepinizi cok ozledimmpek firsatim olmuyo nedense kizlar ya ,havalar sicak su siralar hergun bi yerlerdeyim,,malum burda sicak havalari 3-4 gunde olsa zor yakaliyoruz
swetim.... benim kocis turkiyede rehin kaldikikiki hala yok gelemedi ,ucaklar dolu
oh olmus kikkikii
orkidem bende seni cok ozledim:98:
cemrem.....bende ozledim hepinizi ,,biraz kiymetimi bilin diye yok olim dedim kikikikikipaketlerim hazir gel yavrum kargoylan gonderecem kikiki