hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

al bendende o kadar hıhhhh.....hodükkkkk..kabzooo...pisssssssssssssssssssssss..........hıhh:41::41:
neyse kız fazlada kinlenmeyeyimde allah nasip ettiyse bu ay hamişimdir ya etmediyse önümüzdeki yımırtlamada bu ayıyıa dayı dicem ya gene:1::1:

insalah hamissindir canim insallah bat nezamandi ????

merak etme canim sennn .....ben hesabimi yaptim bu hasar 10-14 gun surer ,,yumurtlamama yakin iyilesicek ,,ona gore furdum ben :1: kikiki

ha cocuk olursada ilk cezam su olucak ,,sanci cekerken ip baglicam kusuna ,,her sanci bastikca cekecem ipi oda benle sanci ceksin diye nasil :1:

ayyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

şimdi çatlıcam gülmekten kıs kikiiii süpper fikirmişşş kesin yapıcam bi hamiş kaliimde :1::1::1::1::1::1::1:

merak etme canim sennn .....ben hesabimi yaptim bu hasar 10-14 gun surer ,,yumurtlamama yakin iyilesicek ,,ona gore furdum ben :1: kikiki

ha cocuk olursada ilk cezam su olucak ,,sanci cekerken ip baglicam kusuna ,,her sanci bastikca cekecem ipi oda benle sanci ceksin diye nasil :1:

hayal kırıklığına uğradım senin gibi engin bilge haydar... :60: fantezinlerrrr ne oldu kısssss
bebişten sonrada.. kullanırdın sen onuuuu :60:

amin canım inşallah 2 sinde bekliorum sabırsızlıkla ve kocaman bi umutlaaa:):49:

hadi canim hayirlisi dua edicem senin icin kiz :16:

once su fericita:24: NINI NINI vericita:24: vericita:24: meselesini allahin izniylen atlatalim... sonra ipi baglariz artik muhahaha:47: :47::47:

Son düzenleme:
hadi canim hayirlisi dua edicem senin icin kiz :16:

once su fericita:24: NINI NINI vericita:24: vericita:24: meselesini allahin izniylen... sonra ipi baglariz artik muhahaha:47: :47::47:

et valla canım yaaa mübarek ramazan kendimizden çok başkasına ettiğimiz dualar kabul olurmuş bende hepediyorum namazlarımdada okurkende allah nasip eder inşallah evlat isteyen herkese sanada banada

inşallah canım aminnn hayırlısı olsunn..zaten 30una girdik bile bugünü saymıyorum 2si bat onuda saymıyorum kaldı 1 gün :) nasıl hesap amaaa:1:

sen yarinida sayma :26:bugunude sayma :26:hmm senin bat, eksi, simdi cikiyor canim,,,git bak bakalim wc ye gelmismi bisey :52: matematiginde benimki gibiymis vay beaa :60::60:

benim fenteziler ise yaramiyor baksana:43: ,,senin kivilcim zirveye gecti onuda ben cakamadim gitti :60::60:

ay kikim yaaaa moralim o kadar bozuktuki şu hödük yüzünden valla bi geldin pir geldin güldürdün yüzümü allah ta senin yüzünü güldürsün kıs inşallahhhh bu ay bebiş gelsin artıkkkkk.....anam kıs bu ay gelirse oda boğa burcu olur senin gibi senin adam 2nizle başa çıkamasss:) kikikkihhhkiiihhhhhhhh

Back
X