- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
yooook bende hiç öle yemek görmedim![]()
annem bana her gunsoruo artik bugun ne gordun ruyanda diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yooook bende hiç öle yemek görmedim![]()
al bendende o kadar hıhhhh.....hodükkkkk..kabzooo...pisssssssssssssssssssssss..........hıhh
neyse kız fazlada kinlenmeyeyimde allah nasip ettiyse bu ay hamişimdir ya etmediyse önümüzdeki yımırtlamada bu ayıyıa dayı dicem ya gene![]()
merak etme canim sennn .....ben hesabimi yaptim bu hasar 10-14 gun surer ,,yumurtlamama yakin iyilesicek ,,ona gore furdum benkikiki
ha cocuk olursada ilk cezam su olucak ,,sanci cekerken ip baglicam kusuna ,,her sanci bastikca cekecem ipi oda benle sanci ceksin diye nasil![]()
annem bana her gunsoruo artik bugun ne gordun ruyanda diyeen son cig kofte gordum ama daha yapmadi esim
![]()
insalah hamissindir canim insallah bat nezamandi ????
merak etme canim sennn .....ben hesabimi yaptim bu hasar 10-14 gun surer ,,yumurtlamama yakin iyilesicek ,,ona gore furdum benkikiki
ha cocuk olursada ilk cezam su olucak ,,sanci cekerken ip baglicam kusuna ,,her sanci bastikca cekecem ipi oda benle sanci ceksin diye nasil![]()
salam sucuk falan yemiorum zaten. esim kiymali yapmaz cig kofteyi de yumurtali yaparöle çiğ köfte yeme ....sucuk salammm...boş verrr.... yemeee...
sağlıklı değil zaten.....
amin canım inşallah 2 sinde bekliorum sabırsızlıkla ve kocaman bi umutlaaa:)![]()
az kaldi kiz acik daha sabir. sonu guzel olur insamin canım inşallah 2 sinde bekliorum sabırsızlıkla ve kocaman bi umutlaaa:)![]()
salam sucuk falan yemiorum zaten. esim kiymali yapmaz cig kofteyi de yumurtali yapar
amanin danlicak bizim evekizlar noluyoruz ya gece salam sucuk................![]()
kizlar noluyoruz ya gece salam sucuk................![]()
hadi canim hayirlisi dua edicem senin icin kiz
once su fericitaNINI NINI vericita
vericita
meselesini allahin izniylen... sonra ipi baglariz artik muhahaha
![]()
![]()
hayal kırıklığına uğradım senin gibi engin bilge haydar...fantezinlerrrr ne oldu kısssss
bebişten sonrada.. kullanırdın sen onuuuu![]()
az kaldi kiz acik daha sabir. sonu guzel olur ins![]()
benim fenteziler ise yaramiyor baksana,,senin kivilcim zirveye gecti onuda ben cakamadim gitti
![]()
inşallah canım aminnn hayırlısı olsunn..zaten 30una girdik bile bugünü saymıyorum 2si bat onuda saymıyorum kaldı 1 gün :) nasıl hesap amaaa![]()
benim fenteziler ise yaramiyor baksana,,senin kivilcim zirveye gecti onuda ben cakamadim gitti
![]()
tabi top 10 bir numara kikiki
1... kıvılcım
2.... yatak kırmaaa![]()