hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Günaydın kızlar nasılsınız bugün ??

Ya bu çalışmalar beni çok yoruyor gerçekten Ramazan da ne kadar zormuş bu işler. . .

üstüne ertesi günde iş var bedenim yorgun kaldı sahura zor uyanıyorum :(

inşallah canım hoşgeldin nasıl geçti tatilinn ? Benim de çok ihtiyacım var tatile ama malesef şu anlık tatil filan görünmüyor :(

güzeldi valla tatlım tatilin kötü olmaaaz:) ama bitti gitti :(
inşallah sen de bir ara gidersin.
ve umarım seneye bebişlerle gideriz.

sinirden ölmek üzereyim gittim sağlk ocağına bakmadılar buraya kayıt olmadıgım için özel klinik vs... yok acile gittim kadın doğuma gitcen dedi.. kadın doğumada gidemedim uzaktı..yanı kanı aldıramadımm buradaaa....gittim o sinirlen predictor aldım 25 lira ona verdım kocam duysa artık çıldıracak adam ondada bi sonuç alamadım iki kutuda pembe oldu çizik şeklinde değil ama o testte yandı.. tekrr gittim ucuzlardan bı tane daha o yıne negatifff ... ben artık pes edıyorummm.. adetim gelirse gelirr gelmezse karnımda şişmeye başlarsa anlarım ahmile oldugumu ne bu yaaa çileden çıktım kaç gundurrrr....isyanım var resmennnn.......

sinirden ölmek üzereyim gittim sağlk ocağına bakmadılar buraya kayıt olmadıgım için özel klinik vs... yok acile gittim kadın doğuma gitcen dedi.. kadın doğumada gidemedim uzaktı..yanı kanı aldıramadımm buradaaa....gittim o sinirlen predictor aldım 25 lira ona verdım kocam duysa artık çıldıracak adam ondada bi sonuç alamadım iki kutuda pembe oldu çizik şeklinde değil ama o testte yandı.. tekrr gittim ucuzlardan bı tane daha o yıne negatifff ... ben artık pes edıyorummm.. adetim gelirse gelirr gelmezse karnımda şişmeye başlarsa anlarım ahmile oldugumu ne bu yaaa çileden çıktım kaç gundurrrr....isyanım var resmennnn.......

sinir olmak da çok haklısın canım yaa sabah sabah ordan oraya gidip de sonuç alamamıssın sakin ol yine de tatlım...
acilde yapıyolar normalde ama bilemedim simdi.ultrasonda istiyosan kadın doğuma yönlendiriyolar benim olduğum yerde mesela ilçedeyim bende.. 1 2 gün daha bekle gelmezse kırmızılar (inşallahh gelmezz tabikiii) kadın doğuma gidersin sıkma o tatlı canınııı:16::16::16::16::16:

Kızlar biraz önce fenalaştım. çok kötü midem bulandı. gözümü açamadım, yatağa attım kendimi kıvrandım ama bir türlü çıkaramadım çıkarsam rahatlacaktım. Afedersiniz ama elimi boğazıma soktum da öyle çıktı:17: rahatladım şimdi. :53:

selam kızlar ben hala hastalanmadım....
az önce acilden geçerken yakalandım zorla aldılar kanımı...
bakalım bekliyorum..

sakin ol şeker sinir stres yok bebiş varsa zarar verirsin etkilenir . ..

Aile hekimi olmadığı yerde bakmazlar malesef evet canım. neden 25 lira verdinki alsaydın 3 4 liralık test onlarda iş görüyor . Sakin ol olsada olmasada stres yok bebişlerimiz için

Merakla bekliyorum haberini içimden bir ses AKANDENİZ HAMİLESİN diyor :nazar:

benim içimde ki seste hiiç umutlanma kızım yoktur sende diyor....
haftasonu annemle savaştım zaten test yaptırmamak için sonra kuzenlerimle de bi güzel savaştım ama işte hastanede çalıştığım içi kaçamadım burda....
kararlıydım aslında test yaptırmamaya..
cidden korkuyorum ben yaaa hayal kırıklığından.....

benim içimde ki seste hiiç umutlanma kızım yoktur sende diyor....
haftasonu annemle savaştım zaten test yaptırmamak için sonra kuzenlerimle de bi güzel savaştım ama işte hastanede çalıştığım içi kaçamadım burda....
kararlıydım aslında test yaptırmamaya..
cidden korkuyorum ben yaaa hayal kırıklığından.....

Sakin ol canım ilk önce hayal kırıklıgı cok kotu evet 4 aydır deneyen biri olarak hayal kırıklıgını hele ki ilk denememde çok kötü bir şekilde yaşadım umarım yaşamassın ama yaşarsan da umutluyuz elbet anne olacağız değilmi ?

Sakin ol canım ilk önce hayal kırıklıgı cok kotu evet 4 aydır deneyen biri olarak hayal kırıklıgını hele ki ilk denememde çok kötü bir şekilde yaşadım umarım yaşamassın ama yaşarsan da umutluyuz elbet anne olacağız değilmi ?

ben 1.5 yıldır hep yaşıyorum o hayal kırıklığını..:43:
inşallah bi mucize olmuştur...
senin içinde dua edicem canım inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun hayırlısıyla...

güzel haberlerini bekliyoruz canım...en iyisini yapmıslar valla senin kan vereceğin yoktu:9::9::9:

inşallah canım...
valla vermicektimde kızkardeşimde burda çalışıyo..
onunda çenesinden bıktım artık...
eşimde dün akşam çok söyledi hadi gidelim hastaneye baktıralım diye...
artık dedim noolursa olsun sussun şu insanlar..
bende rahatlayayım millette...

Back
X