Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni geldim tatildeeen:) herkese günaydıın:)
artık bu topikte miyizz?? uğur getirir inşallah...
inşallah canım hoşgeldin nasıl geçti tatilinn ? Benim de çok ihtiyacım var tatile ama malesef şu anlık tatil filan görünmüyor![]()
güzeldi valla tatlım tatilin kötü olmaaaz:) ama bitti gitti
inşallah sen de bir ara gidersin.
ve umarım seneye bebişlerle gideriz.
sinirden ölmek üzereyim gittim sağlk ocağına bakmadılar buraya kayıt olmadıgım için özel klinik vs... yok acile gittim kadın doğuma gitcen dedi.. kadın doğumada gidemedim uzaktı..yanı kanı aldıramadımm buradaaa....gittim o sinirlen predictor aldım 25 lira ona verdım kocam duysa artık çıldıracak adam ondada bi sonuç alamadım iki kutuda pembe oldu çizik şeklinde değil ama o testte yandı.. tekrr gittim ucuzlardan bı tane daha o yıne negatifff ... ben artık pes edıyorummm.. adetim gelirse gelirr gelmezse karnımda şişmeye başlarsa anlarım ahmile oldugumu ne bu yaaa çileden çıktım kaç gundurrrr....isyanım var resmennnn.......
sinirden ölmek üzereyim gittim sağlk ocağına bakmadılar buraya kayıt olmadıgım için özel klinik vs... yok acile gittim kadın doğuma gitcen dedi.. kadın doğumada gidemedim uzaktı..yanı kanı aldıramadımm buradaaa....gittim o sinirlen predictor aldım 25 lira ona verdım kocam duysa artık çıldıracak adam ondada bi sonuç alamadım iki kutuda pembe oldu çizik şeklinde değil ama o testte yandı.. tekrr gittim ucuzlardan bı tane daha o yıne negatifff ... ben artık pes edıyorummm.. adetim gelirse gelirr gelmezse karnımda şişmeye başlarsa anlarım ahmile oldugumu ne bu yaaa çileden çıktım kaç gundurrrr....isyanım var resmennnn.......
selam kızlar ben hala hastalanmadım....
az önce acilden geçerken yakalandım zorla aldılar kanımı...
bakalım bekliyorum..
Merakla bekliyorum haberini içimden bir ses AKANDENİZ HAMİLESİN diyor![]()
benim içimde ki seste hiiç umutlanma kızım yoktur sende diyor....
haftasonu annemle savaştım zaten test yaptırmamak için sonra kuzenlerimle de bi güzel savaştım ama işte hastanede çalıştığım içi kaçamadım burda....
kararlıydım aslında test yaptırmamaya..
cidden korkuyorum ben yaaa hayal kırıklığından.....
bakalım bekliyorum..
bakalım bekliyorum..
Sakin ol canım ilk önce hayal kırıklıgı cok kotu evet 4 aydır deneyen biri olarak hayal kırıklıgını hele ki ilk denememde çok kötü bir şekilde yaşadım umarım yaşamassın ama yaşarsan da umutluyuz elbet anne olacağız değilmi ?
yaa çok merak ediyodum ben seni pazartesi yaptırcam diodun ya...
ne zaman çıkar acaba sonucun?
güzel haberlerini bekliyoruz canım...en iyisini yapmıslar valla senin kan vereceğin yoktu![]()
en geç 12:00 de çıkar diye tahmin ediyorum canım...