Merhaba arkadaşlar,öncelikle hepinizin bayramını kutlarım,aranıza yeni katıldım ama uzun süredir formdan takip ediyordum,çünkü ben de 2 seneye yakın bir süredir bebiş isteyip hamile kalamıyordum,yaşım 34 ve giderek umudumu kaybediyordum.
Size ilginç gelebilir ama bunca zaman çekindiğim için hiç doktora gitmedim,en sonunda eşim de ben de işi oluruna bıraktık,her adet dönemi stres yaşamaktan,umutlarımın yıkılmasından bıkmıştım,yoğun iş temposundan adet günümü unuttuğum bir dönemde ise oğluşum bizim için mucize denilebilecek bir sürpriz yaptı,inşallah Allah bebiş isteyen herkeze sağ sağlam kucağına almasını nasip eder.Hamiş kalabilmek için özel hiçbirşey yapmadım,keşke size şunu şunu yapın diyebilsem,tek bildiğim yoğun tempolu bir koşturmaca halindeydim,epey hareketliydim,adet günümü de unuttuğum için o dönem stres de yaşamadım,bence siz de birkaç dönem takvimlerden uzaklaşın,hangi gün hangi tarihte olduğunuzu unutun :)
Belki alakası yoktur ama o dönemde yemek yapmaya fırsatım olmadığı için bol bol doğu mutfağından pide gibi hazır yemeklerle beslendim :)
Bir gün kollarım kaşınmaktan deli gibi kabardı ve nedenini güneş alerjisi sandım,meğer o zaman gebelik alerjisi dedikleri olayı yaşıyormuşum.
Sizi çok çok iyi anlıyorum arkadaşlar ve o umutsuz günlerimi hiç unutmadım,Allah nasip ettikten sonra herşey oluyor,ben buna sadece bir örneğim,2 yıl sonra hiçbir tedavi görmeden hamiş kalabilmek benim için de bir mucize,o iki yıl neden hamiş kalamadığımı bilemiycem ama demek ki hiçbir zaman umudumuzu yitirmemek ve gerçekten stres yapmamak çok önemli.
Beyin tüm vücudumuzu kontrol ediyor,biraz rahatlayın.
Hamiş kalmadan önce rusyadan gelen bir arkadaşım hamiş kalabilmek için bir tavsiyede bulunmuştu,gerçi ben yapmaya fırsat bulamadım ama denemek isteyenler için yazayım,
ilişki öncesi ılıktan biraz daha sıcak bir duş almak,ve sıcak su dolu bir kovanın üstüne tabi yanmıycak şekilde oturmak,sanırım buhar kanalların açılmasında faydalıymış,tabi yapmadan önce doktorunuza sorun yinde kızlar.
Şimdi 16 haftalık oldu oğluşum,inşallah Allah tamamını erdirir,canı gönülden sizlerin de biranönce hamiş kalmanızı diliyorum arkadaşlar.