hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Herkes kendi arkadaş grubuyla yaşıyor burda yenilere yer yok sanırım...

canım olur mu hiç öyleeeeee. hoş gelmişsin. bir çoğumuz tatil, ev taşıma ve başka sebeplerden bir süredir topiğe giremiyoruz. yoksa topiğimizin kapısı herkese açıktır.:16:

Gelirler gelirler azcık zamanlama hatamız, biraz telaşlı hallerimiz- sabırsızlaştırıyor bizi ama Rabbim bizim meleklerimiz içinde OL diyecek inşAllah...:nazar:
aminn canim insallh gelecek bebislerimizz yakinda:nazar:
hayırlısı negatif çıkarsa üzülmem pozitif çıkarsa sevinirim. kendi kendime tedavi yolumu belirledim. bu doktorlardan fayda yok. birkaç ay doğum kontrol hapı ile kistlerimi yok edeceğim. sonra klomen, gerekli büyüklüğe ulaştığında çatlama iğnesi... olmadı aşılama, olmadı tüps bebek :1: acelem yok. 30a kadar yolu var...

ohhh ne guzel yol cizmissin kendineee:46:
insallh en kisa surede kalirsin canim hamileee...
ben de bu ay yine doktora gidecem.2 ay once 2 ay kadar klomeni bende kullandim ara verdik simdi yine pazartesi gidecem doktora insallh bu ay olurrr
AMINNNNN

Herkes kendi arkadaş grubuyla yaşıyor burda yenilere yer yok sanırım...

a a aherzaman yeni arkadaslarimiza acigiz canim orkidemin de dedigi gibi herkes bir yerlerde bu aralar benimde esim izinde onumuzdeki haftada evde
sonra bende buralarda olurum surekli:)))
hosgeldin sefalar getirdin tatlimmm:7::7:

canim ben hic rahim filmi falan cektirmedim bu sefer gidince bakalim soyleyecem doktora.
onun cekme zamani var mi ki acaba.kotu birsey mi?

:9: süslen bakalım. ben de ilk pozitif çıktığında süslendim. sonrakinde de pozitif çıktı. sonrakinde de derken 10 gün nerdeyse çarptım kocamı. testler hep pozitif çıktı. hata var diye bir de kocama yaptırdım :30: iki gün önce silikleşti sonunda. lh hormonum yüksek sanırım. ama yeni düştü. zaten kan testi yaptırdım. sonucu öğreneceğim yarın... :31:
ben artık bu hızla bata kadar carparım herhalde:9::9::9::9:

yok cnm tam deıldı hemen hemen olmak uzere gıbıydı..ılk defa yaptıgın ıcın pek anlayamıom o yuzden burda paylastım:17:

ben de hic yapmadim canim ama burada arkadaslardan ogrendim yani yapan cokkk....
yari n gorursun belki yarin yaparsin iyi olurr...adama daya findik fistigi keci boynuzu artik ne varsa evde:1::1:

Back
X