• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızzz bata 8 günmü kaldı anamm cok az kalmışşşşşş heeycan sardıııı 4 bir yanınnnnnnııııııııı hadi inşallah güzel haber alırız da halay cekeriz

cok güzel ya ne güzel sevdiğin işi yapyrsn ah ah benimde hayallerim vardı ama ek işe başladı üstüne yanındaki cocuk askere gitti yerine eleman almaadılar bizimkinin calışma saatleri coğaldııııı

sen yap o zaman..:34:

ewet maalesef yumurta tembelliği wailk ay klomen kullandım ama yumurtalarım cok gelişmedi maalesef arkadaslar oyüzden catlatma iğnesi olmadım bu aya kaldı bakalım hayaller
bidahaki ay şöyle güzelinden kuruincir al 1 kilo ilac kullanmaya başladığn gün ac karnına 2 adet kuruincir at ağzına akşamda yemekten önce at 2 tane ilacın bitine kadar kuruinciri de yemeye devam et benim yumurta tembelliğime iyi gelmişti
lafımı esirgememde enişteye dua etsin, yinede bu iş burda bitmez tenhada kıstırırım ben onu :60::60:

iyidir bebiş gün sayıyorum inşallah son sayışım olurda gelir mucizem göbüşüme :16:
:16::16::16:

ben dediydim iremi azcık tanıdıysam lafını esirgemez diye

bidahaki ay şöyle güzelinden kuruincir al 1 kilo ilac kullanmaya başladığn gün ac karnına 2 adet kuruincir at ağzına akşamda yemekten önce at 2 tane ilacın bitine kadar kuruinciri de yemeye devam et benim yumurta tembelliğime iyi gelmişti

inş canım öyle yapıyım olmazsa artık ama bizim ailede genetik yumurta tembelliği annemiiinde warmıs ablamında annemin 4 sene olmamıs bebişi ondan sonra 4 tane cocugu olmus keza ablamında öyle simdi 2 tane cocugu war:))))))rabbim ins banada werir enkısa zamnda

yok kız ben onun kadar becerekli değilim ben cok severim ama makinalardan anlamam az bak şimdi benim kedimin mama tabağında maması var azda tavuk suyu döktüm üstüne yemiyor elime aldım elmiden verdim yiyor napam ben bu cadıyı şimdi

şımarık kedi! yerim ben onun dilini..:16: sevmedikleri bişey oldumu nazlanıyorlar hemen zilliler..:24: yemezse yemesin,zorlama..abooo senin bebiş çok bahtlı olcek..kediye böyleysen bebişine nasıl olursun kimbilir :1:

doktorunu arayıp sorsana kac gündür ujyuşma var
ya fazla yorduğum zaman oluyor canım özellikle spor yaparken sol kasığımda sancı oluyordu ve sonra uyuşma şekline dönüşüyordu.Şimdi de fazla ayakta durunca ve yorulunca uyuşma oluyor.bir hasta olsam temizlendikten sonra gideceğim dr.ye..

inş canım öyle yapıyım olmazsa artık ama bizim ailede genetik yumurta tembelliği annemiiinde warmıs ablamında annemin 4 sene olmamıs bebişi ondan sonra 4 tane cocugu olmus keza ablamında öyle simdi 2 tane cocugu war:))))))rabbim ins banada werir enkısa zamnda
inşallah canım inşallah guzel haberlerını alırız yanlış hatırlamıyorsan manken ebru şallı hergun kuruıncir yıyormuş yanı faydalı bır besiin musait olduğun zaman test sonuçlarını yazsana bır.benımkıler gıbı duşuk mu merak ettım.hep gelın boyle ceee diyip gıtmen oldumuu
şımarık kedi! yerim ben onun dilini..:16: sevmedikleri bişey oldumu nazlanıyorlar hemen zilliler..:24: yemezse yemesin,zorlama..abooo senin bebiş çok bahtlı olcek..kediye böyleysen bebişine nasıl olursun kimbilir :1:
işte bende ondan korkuyorum ya ya çok şımartırsam dıye kedinin şımarığı çekılırde çoçcugun çok şımartılmışı çekılmez ama benım kocam bu konuda benı frenler dıye duşunyorum
iyiyim cemrecim sen nasılsın???unuturmuyum sizleri beeennnnn canlarım beniimm:16::16::16::16: yazmasam da arada girip okuyorum haberlerinizi alıyorum.
güzel haberlerinizi de okuyacam artık inşalllaahhhhh:nazar::nazar::nazar:
anam bı unutsun bakam ne olur okuluna gıder saçını başını yolarım ben deryanın nasılsa hemşoyuız okulunuda bılıyoprum

kızlar 6 aydır çalışmalar tam gaz ama sonuç yok
kan
idrar
hormon bide
smear testi yaptı temiz dedi ama yine olmuyo ne yapam ben bi diyverin bana
meraba canım senın tek eksiğin rahım filmin kalmış..pekı sen ateş ölçme yada ovu testı kullanıyor msun yanı ne zaman yumurtladığını takıp ediyormusun

ya fazla yorduğum zaman oluyor canım özellikle spor yaparken sol kasığımda sancı oluyordu ve sonra uyuşma şekline dönüşüyordu.Şimdi de fazla ayakta durunca ve yorulunca uyuşma oluyor.bir hasta olsam temizlendikten sonra gideceğim dr.ye..
sen oyle yazınca aklıma belfıtığımı oldun acep dedim ama kurtajtan sonramı oldu bu uyuşmalar orkıdeye sordunmu hıç

inşallah canım inşallah guzel haberlerını alırız yanlış hatırlamıyorsan manken ebru şallı hergun kuruıncir yıyormuş yanı faydalı bır besiin musait olduğun zaman test sonuçlarını yazsana bır.benımkıler gıbı duşuk mu merak ettım.hep gelın boyle ceee diyip gıtmen oldumuu

işte bende ondan korkuyorum ya ya çok şımartırsam dıye kedinin şımarığı çekılırde çoçcugun çok şımartılmışı çekılmez ama benım kocam bu konuda benı frenler dıye duşunyorum
anam bı unutsun bakam ne olur okuluna gıder saçını başını yolarım ben deryanın nasılsa hemşoyuız okulunuda bılıyoprum

meraba canım senın tek eksiğin rahım filmin kalmış..pekı sen ateş ölçme yada ovu testı kullanıyor msun yanı ne zaman yumurtladığını takıp ediyormusun

sen oyle yazınca aklıma belfıtığımı oldun acep dedim ama kurtajtan sonramı oldu bu uyuşmalar orkıdeye sordunmu hıç

hahahahahhh:)))) yaparsın hemmsoomm korkulur sendennn :9::9::9::9:

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr herkesler ıyı mı..off bı yemişim uyku modundayım...:56:
bugun benım 11. gunum ovu testi kullanıyorum çift cıkma gunum ama tek cıktı sılık bıle değil....bı kac gun once yaptığımda sılıktı... daha 11.güne var dedım şimdi tek çizgi...............acaba bu yumurtanın kiste dönüştüğü anlamına mı gelıyor:53:

ayyyy canlarim hepinizi cok ozledim yaaaaa.....
nasilsiniz ne var ne yokk?ben cok uzun zamandir geremiyorumm arkadaslar biraz ara vereyim dedim cocuk fikrinden az uzaklasayim dedim tam geri donecektim ki net gitti simdik geldi veee bende geldim sizlerin yanina hemen.eee nirde bizim gece vardiyasiii:7:
bende bir degisiklik yok arkadaslar 3.klomende ise yaramadi:68:doktor igne olayina gececez dedi yine yumurta olusturacakmisss anlamadim gitti benim zaten yumurtam klomenle olusuyordu kii:26:ben de dedim 2 3 ay ara verelim dedim doktor olur dedi bakalim hayirlisi herifle carpismaya devam ediyoz biz halaaa:24::24::1:
benim amca kizi evlendi tam 1 ay once ve 5 bucuk haftalik hamilemisss sok oldummm:53::53::53:
biz beceremiyoz bu isiii :44::44:
kizlar ari sutu kullanin benim klomenle yumurtam 1 tane oluyordu ari sutu kullandim o ay 3 tane olduuu
tabi sonucccc negatif ama olsun elbet birgun pozitif olacakkk:49::49::49:
gorusuruz arkadaslarrrr:16:

kızlar günaydııın. bugün daha girebilir miyim bilmiyorum. akşama şehir dışına çıkıyorum. cumartesi gece döneceğim. anca pazar günü girebilirim. beni özleyin tamam mı:54:hepinizi öpüyorum. sevgiyle kalın.

ayyyy canlarim hepinizi cok ozledim yaaaaa.....
nasilsiniz ne var ne yokk?ben cok uzun zamandir geremiyorumm arkadaslar biraz ara vereyim dedim cocuk fikrinden az uzaklasayim dedim tam geri donecektim ki net gitti simdik geldi veee bende geldim sizlerin yanina hemen.eee nirde bizim gece vardiyasiii:7:
bende bir degisiklik yok arkadaslar 3.klomende ise yaramadi:68:doktor igne olayina gececez dedi yine yumurta olusturacakmisss anlamadim gitti benim zaten yumurtam klomenle olusuyordu kii:26:ben de dedim 2 3 ay ara verelim dedim doktor olur dedi bakalim hayirlisi herifle carpismaya devam ediyoz biz halaaa:24::24::1:
benim amca kizi evlendi tam 1 ay once ve 5 bucuk haftalik hamilemisss sok oldummm:53::53::53:
biz beceremiyoz bu isiii :44::44:
kizlar ari sutu kullanin benim klomenle yumurtam 1 tane oluyordu ari sutu kullandim o ay 3 tane olduuu
tabi sonucccc negatif ama olsun elbet birgun pozitif olacakkk:49::49::49:
gorusuruz arkadaslarrrr:16:
aaaa gözlerime inanamıyorum kimler gelmiş kimlerrrrr hoşgelmiş sefa gelmişşşşşşşşşşşş iyi olmana sevindim bizde bi değişiklik yok aynı devran gidiyoruz..klomen ignesine mi geecekmiş senin doktorun..3 ay denemiş saten ki niye aynı şeyi birdaha deniyor ki bende garipsedim bizim herif olsa coktan doktorumu değiştirirdi..ne o aynı şey aynı şey diyerek :1: bizimki tıpı bitirdide ondan yani :1:
kızlar günaydııın. bugün daha girebilir miyim bilmiyorum. akşama şehir dışına çıkıyorum. cumartesi gece döneceğim. anca pazar günü girebilirim. beni özleyin tamam mı:54:hepinizi öpüyorum. sevgiyle kalın.
cancan hayırlı gine git hayırlı gine gel oldumu
kızlar bizimki bebek işini biraz ertelemeyi düşünüyor sanırsam bize verilen kaba inşaatın bir odasını yapmaya niyetlendik o yüzden rahim filmini erteleyelim dedi hem nasıl bakcaz hem ev yaptırıp hem bebek dedi...üzüldüm

Back
X