hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

oooooy hayalim böcüğüm çiçeğim:16::16: tedavi gidiyor. bugün iğnelerin 6. günü. pazartesi kontrole gideceğim. bakalım şimdilik bi sıkıntı yok

askim orkide cicegimm:16::16: bi sorun olmadigina iyi gittigine sevindim canim ,,:46:uhuuuuuu 3 uz lerin ayak sesleri artik duyuluyo gibi :46::46::46::46:

Ya 12. Hafta olunca ben sormadim bebis pozisyon itibariyle gostercek gibi degildi doktor da bisey demedi 16 dolunca gitcem digerine o zaman kociste gelcek bu sefer sorarim demese bile , benim akrep bebis inatci cikti cikolata bile ksr etmedi top gibi toplanmis oturuyodu o zamsn daha cok cikolata yiycem bir ilk yapip kahve icsem mi diyom hatta :1::1: ben disinda cinliler dahil herkes erkek isteyip ona gore tahminde bir tek gorumcem kiz olsun dedi ama belim agriyo diye erkek galiba dedi bakslim surpriz bekliyom herkese inat :9::9::9:

hmm 2 haftamiz var ozaman 13 tesin :16: sen istersen gitmeden kahve olarak 2 duble expresso at bence daha iyi olur :1: dort donsun :1:kikiki
bana kizin olucak gibi geliyor hemso senin gibi cadi bir kiz ,,cin goz felan ,lafi hemen yapistiran hatalari ayikliyan ,,:18: suanda bile sana yazarken odum patliyo bi yanlisim varmi diye :18: bi daha sana yazanin :57: ne telas sardi yaff:1:

Hadi bunden sonra artik rahat ol , agrilarin normal sanirim, bebişimiz iyiymiş bak . Maşallah
evet şükürler olsun iyi teyzeleri,makinam geldi bugünde inşallah kurulacak sonraaa akşama herifimle ilk makina deneyimini yaşıycazz :57: cocuk gibi svndik yav,
rumeysaaa hayırlı olsun güle güle kullan canım :16:
sağolasın canm darısı olmayanların başına

oooooy hayalim böcüğüm çiçeğim:16::16: tedavi gidiyor. bugün iğnelerin 6. günü. pazartesi kontrole gideceğim. bakalım şimdilik bi sıkıntı yok

inşallah bi sıkıntın yoktur kaliteli güzel yumoşların olmuştur inşallah

Ya 12. Hafta olunca ben sormadim bebis pozisyon itibariyle gostercek gibi degildi doktor da bisey demedi 16 dolunca gitcem digerine o zaman kociste gelcek bu sefer sorarim demese bile , benim akrep bebis inatci cikti cikolata bile ksr etmedi top gibi toplanmis oturuyodu o zamsn daha cok cikolata yiycem bir ilk yapip kahve icsem mi diyom hatta :1::1: ben disinda cinliler dahil herkes erkek isteyip ona gore tahminde bir tek gorumcem kiz olsun dedi ama belim agriyo diye erkek galiba dedi bakslim surpriz bekliyom herkese inat :9::9::9:

Canim gelecek cuma ise dagitmadigin bir cuz daha ver bana ins okurum. Mesaj olarak at birde burda belki kaciririm mesajini allah kabul eder umrenide dualarinida canim insallah ........

komşi tatlı ekşi ayrımın var mı ben halen ekşilerden yanayım.dün eşim giresunun en iyi kadayıfını almış anca 3 4 catal alabildim ama sonra karnım coştu böyle kalp atar gibi bişeyler oldu yemeğimi yiycem sonra yine bi tatlı yiycem sonra uzancam bakalım bebişimin hareketleri mi,senin bebişin coktan başlamış inatcılğa.kime cekti acaba :1:

komşi tatlı ekşi ayrımın var mı ben halen ekşilerden yanayım.dün eşim giresunun en iyi kadayıfını almış anca 3 4 catal alabildim ama sonra karnım coştu böyle kalp atar gibi bişeyler oldu yemeğimi yiycem sonra yine bi tatlı yiycem sonra uzancam bakalım bebişimin hareketleri mi,senin bebişin coktan başlamış inatcılğa.kime cekti acaba :1:

Ben normaldede tatli sevmezdim ama ozellikle bisey de canim istemiyo ama kivi haric eksi eksi yemek boyle tam olmamisi her aksam midemde :56::56: hemsom esim dahil herkes erkek deyince gayri ihtiyari oglum diye sevdigim bile oldu sirf cevrem erkek dedigi icin daha cok merak ediyom yoksa tabi ki sagllikli olmasi onemli olann ama galiba onlar oyle dedikce kizza taktim yoksa erkek cocuklarinida cok severim ....

Ben normaldede tatli sevmezdim ama ozellikle bisey de canim istemiyo ama kivi haric eksi eksi yemek boyle tam olmamisi her aksam midemde :56::56: hemsom esim dahil herkes erkek deyince gayri ihtiyari oglum diye sevdigim bile oldu sirf cevrem erkek dedigi icin daha cok merak ediyom yoksa tabi ki sagllikli olmasi onemli olann ama galiba onlar oyle dedikce kizza taktim yoksa erkek cocuklarinida cok severim ....

maşallah bu kadar c vitamini yüklediğin için hic grip olmaz senin bebiş.bi sonrki randevunda inşallah bieylr syleyebilirler,4 gözle bekliyoruz.

Canim esinde sende doktora gittiniz mi gittiniz sikinti yoksa rumusun dedigi gibi ates olcme ce ovu testini ayni anda yap gununu asla kacirmazsin erken adet olma gibi bir ihtinalin olmaz ne zaman olacaginida bilirsin eger doktora gitmediyseniz zaman kaybetmeden ikinizde gidin tek senin gitmenle olnaz ...

canm eşimde bnde çoktan gittk hiçbi problem çıkmadı allaha şükür bişi yok szn demeniz gibi takip etmeyi denicem bundan sonra

gecmisi okumadim direk daldim nasilsiniz kizlar ?? nevar ne yok ??

benim ciddi ciddi moralim bozuluyo :50: karnim 4 aylik gibi sisti bacaklarim kalinlasti pantolonlarim olmuyor artik ,2 tane buyuk beden pantolon ve sudyen felan aldim :18::18: ben neden bukadar erken sistim yaaaa:43::43::43::43: bi terslik var sankim:18:

her ay bu ay ümit etmiycem diyorum yne ediyorum yine yine uslanmam ben ya oturur ağlarım sonrada :(
yavriiiii düzenli adet oluyorsun işte ne güzelll bi de sorun da yokmuş,durduk yere niye kaşınıyorsun kiiiiiii:20:
bugün doktora gittik üçlü testi yaptırma bahanesiyle yeni gelen genc doktor ile tanıştık.karnımın acıması iicin kesin bişey diyemedi bebek iyi dedi parmaklarını emiyormuş hemşireside obur olcak bu bebiş dedi.boyunu kilosunu söyledi ama rümeysada akıl mı var tutamadı tabiki.kafama takılan bi kac şeyi sordum karşımda azcık yaşıtıma yakın birini görünce cesaretlendim.normal gebelik takibini yaptırabilirimişim istedğim doktora düzenli olarak ama acil bi durumlarda nöbetci olan doktorlar müdahele ediyorlarmış.riske atılmassınız merak etmeyin dedi.sezeryanın günü belli değil ise gene nöbetci olan doktorumuz müdahele edermiş,1 ay sonrasına randevu verdi yaklaık 22 haftalık ayrıntılı ultrason yapılacakmış.demir ilacı verdi.gene kesin değil ama kız olabilir dedi.bide gebe izleme bölümünden bize bi dvd verdiler akşama izliycem kısmetse yoğa doğum gibi şeyler varmş icinde.17 hftalık 4 günlükmüşüz üçlü testiimiz pazartesi cıkacakmış,öyle işte.şimdik ben taze fasülye yemeye gidiyorum sizleri kocaman öpüyürummmmmmm
aaa süper gitmişsin, :46::46: gözün aydın, bebişin sağlıklıymış, ağrılara da takılma artık gebelikte tuhaf tuhaf anlamsız ağrılar olabilir, bak doktor da önemememiş......
Lennn :57::57: ne edeyim ben senin korumalı çalışmanı:57:de get pehh:57: hayırlısı olsun gelecek ay olsun inş, şöyle bakıyorumda herkez Mayıs ı bekliyor , len ne kıymetli Mayıs oldu :1:kikiki 1 Mayıs benim doğum günüm pehhh bir yaş daha yaşlanacağım ben doğum günlerine hiç sevinmem :1:aksine kızarım :1:kikiki
kiiiiiiikiiii şimdiden doğum günün kutlu olsun....:46::46::46: kaç yaşına giriyorsun 56 mı 57 miiiiii:1::1:

benim ciddi ciddi moralim bozuluyo :50: karnim 4 aylik gibi sisti bacaklarim kalinlasti pantolonlarim olmuyor artik ,2 tane buyuk beden pantolon ve sudyen felan aldim :18::18: ben neden bukadar erken sistim yaaaa:43::43::43::43: bi terslik var sankim:18:
heeee üçüzler buraya diye diye ikiz üçüz doğur da gör:8::8::8:

oyyyyyyyy uykumu alamadım gidip uzanayım yoksam bütün gün sersem sersem dolanırım

Goren seni ilk hamileligin sanir ha sen bizi sakinlestirene kadar biz seni duzeltiyoz :22::22::22: ilk haftalarin normal sislik olmasi ben 6. Hafta gittim ilk doktora 2 hafta sonra gittigimde 1200 gr alnistim :53: dedim 15 gune boyle gidersek yandik son gunlerimi dusunemiyom diye ama alip alacagim oymus 12 haftayi o 1200 le kapattim demekki sislikmis bastaki normal sismen 8 . Haftandan sonra iner o karnin dersin ne zaman gobek cikcak nerde bu bebis :9::9::9:

oooy yavrum benim yaaaa. ters giden bir şey yoktur. hemen kötü düşünme. ben de gebe kalınca hemen kilo alıyorum. bazılarımız da öyle bacım. çok sıkıntı olursa diyetisyene gidersin:54:
yavriiiii düzenli adet oluyorsun işte ne güzelll bi de sorun da yokmuş,durduk yere niye kaşınıyorsun kiiiiiii:20:

aaa süper gitmişsin, :46::46: gözün aydın, bebişin sağlıklıymış, ağrılara da takılma artık gebelikte tuhaf tuhaf anlamsız ağrılar olabilir, bak doktor da önemememiş......

kiiiiiiikiiii şimdiden doğum günün kutlu olsun....:46::46::46: kaç yaşına giriyorsun 56 mı 57 miiiiii:1::1:

heeee üçüzler buraya diye diye ikiz üçüz doğur da gör:8::8::8:

oyyyyyyyy uykumu alamadım gidip uzanayım yoksam bütün gün sersem sersem dolanırım
:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kiki benimde karnım şişmişti pantlon giyemediğm icin gittim hamilelik pantalonu aldım ama daha yeni yeni giymeye başladım.gecici bi şişlik gaz problemi olabilir mi acaba.

Back
X