50 mg klomen kullandim. 3 yumos oldu doktorumun dedigine gore ..bunumu sordun cemre?
evet tatlım bunu sormuştum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50 mg klomen kullandim. 3 yumos oldu doktorumun dedigine gore ..bunumu sordun cemre?
senin kizcagini biliyordum da napim ..calismam lazim..ayakta uyuyorum![]()
yirim senin gobeği. kız bu arada ne dördü beşinci ayı bitiriyorsun sen
![]()
evet tatlım bunu sormuştum![]()
canım senin için diyorum , başladın hakkını vererek yapta sonra inşallah tabi rabbim korktuğumuza uğratmasın ama pişman olup keşke öyle yapmasaydım deme diye diyorum, o progesteron bebişin sana sıkıca tutunsun diye destekle annesi onu, bak orki sana yöntem söylemiş sende öyle al ilaçlarını tam al böylece![]()
biliyorum canım..:13:
bu arada uyudum kaldım yine..Rümeysa! seni rüyamda gördüm.beraber havuza giriyorduk..ben bugünlerde suyla ilgili şeyler görüyorum ama hadi hayırlısı..
evet ben de böyle düşünüyorum ama merak ettim gerçek nedeni:26:bence bünye meselesi yani onca doz ilac alıp 1 yumurtası olan var az bi doz ile 4 5 yumoşu olan vardır diye düşünüyrum
evet ben de böyle düşünüyorum ama merak ettim gerçek nedeni:26:
bu arada pazartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah
su temiz ise korkma güzel hayra yoralım inşallah.yarın ne cekimin var damat gelin mi
bence bünye meselesi yani onca doz ilac alıp 1 yumurtası olan var az bi doz ile 4 5 yumoşu olan vardır diye düşünüyrum
kız naptın boya badana yaptın mı![]()
ince telli mi saçların,kuafördede yaptırdğındada aynısı mı oluyryaptım yaptım ama değişen bişi olmadı, saçım çok inatçi bi saç ne boya kabul ediyor ne de maşa felan, hemen bozulur
Dogum var yarin![]()
ince telli mi saçların,kuafördede yaptırdğındada aynısı mı oluyr
anamm yirim bebişi yerim![]()
offf çıldıracam, ne istiyor bu herif bendenhergün bir başka vukuatla geliyor, hergün tansiyonumu tavan yaptıracak bişi buluyor... bu sefer fena yapacam
alttan almaya hiç niyetim yok
düşüncesiz yaaa
![]()