hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

senin kizcagini biliyordum da napim ..calismam lazim..ayakta uyuyorum :62:

canım senin için diyorum , başladın hakkını vererek yapta sonra inşallah tabi rabbim korktuğumuza uğratmasın ama pişman olup keşke öyle yapmasaydım deme diye diyorum, o progesteron bebişin sana sıkıca tutunsun diye destekle annesi onu, bak orki sana yöntem söylemiş sende öyle al ilaçlarını tam al böylece :54::54::54:

canım senin için diyorum , başladın hakkını vererek yapta sonra inşallah tabi rabbim korktuğumuza uğratmasın ama pişman olup keşke öyle yapmasaydım deme diye diyorum, o progesteron bebişin sana sıkıca tutunsun diye destekle annesi onu, bak orki sana yöntem söylemiş sende öyle al ilaçlarını tam al böylece :54::54::54:

biliyorum canım..:13:

bu arada uyudum kaldım yine..Rümeysa! seni rüyamda gördüm.beraber havuza giriyorduk..:53: ben bugünlerde suyla ilgili şeyler görüyorum ama hadi hayırlısı..

offf çıldıracam, ne istiyor bu herif benden:47::47: hergün bir başka vukuatla geliyor, hergün tansiyonumu tavan yaptıracak bişi buluyor... bu sefer fena yapacam:47: alttan almaya hiç niyetim yok:19: düşüncesiz yaaa:14::14::14:

slm kizlarrr ne var ne yok
yemek yapiyom biraz gec kaldim bugunlerde cok gezer oldum ben...yarin seker yuklemesine gidiyom...
sizler de iyisinizdir inssallhh...

slm kızlar nasılsınız bu gün kaç gündür girmeye fırsat olmadı sizinde canınız sıkılıyosa geyik yapmaya geldim :)

iremmm tatlim goz segirmesi gibi oluyor boyle nasil diyeyim pit pit atiyor ilk basta...benimki artik beni gidikliyor resmen yaa...daha setr hisstmiyorum ben daha:)))

orkimmmm canim bekleyise gecm,issin sanirim hadi tatlim dualarim seninle hersey yolunda gidecek insalllh canim...

rumusum sen nasilsin canimmm?

Back
X