hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Aynen cnm burdada felaket kar var Aksaray zaten normalde soguk bı yer..cok saol cnm tavsiyelerin icin bı zararı olmaz dimi portakal suyunun cok ta severim vallaaa :)) yazarim cnm mutlaka yarın annemle teyzem geliyo memleketten :))Persembe gunu kontrolum var bakalım ne dicek

Yok kiz sadece enerji versin diye icicen.hastaneye yatistan sonra bisey yiyio icemiyon cunku.

Memleketimize hosgeldiniz :71:
Levent bey bildigim kadariyla ordu da gorev yapiyor.doktor olarak alaninda gerçekten iyi bir doktor ama sanki hasta seciyor gibi geldi bana.ben huseyin mihciya gidiyordum.iletisimimiz iyiydi.ben ona 34.haftada gittim ondan once dogum evinde canan ozturk var tek geçerim giresunda.ada hastanesinde hasan bey varmis.seezeryan sonrasi normal dogum yaptiran tek doktor Giresunda.normal doğum yapmak istiyorsaniz hasan bey derim.doktor kabul ettiktens sonra son haftalarda olsa doktor degistiren gebeler var.levent bey konusundamj acabalariniz var

Hoşbuldum, çok sağol....

Evet, levent beye rastladıklarım iyi ama fazla konuşmaz diyor... Beni de konuşmaması rahatsız ediyor, sormadıkça bir şey yok, şu anda giresunda özel hastanede isim vermek yasak mı bilmiyorum....

Geçen çarşamba canan hanıma gittim, çok ilgili ama devlet hastanesinde normal doğum korkutuyor, sancı çekerken yanımda eşimin olmasını istiyorum... İkinci doğumum, bir şey olmazsa normal istiyorum....

Hasan beyi bir arkadaş da önerdi, ama levent beyle aynı hastanedeler, acaba ona geçsem nerden geldin, niye değiştirdin der mi? Sonuçta iş arkadaşı oluyorlar, bir de doğumda nöbetçi felan olur, levent bey felan gelir, bana ters davranır mı.

Çok kafam karışık...

Hüseyin mıhçı hangi hastanede...

Hoşbuldum, çok sağol....

Evet, levent beye rastladıklarım iyi ama fazla konuşmaz diyor... Beni de konuşmaması rahatsız ediyor, sormadıkça bir şey yok, şu anda giresunda özel hastanede isim vermek yasak mı bilmiyorum....

Geçen çarşamba canan hanıma gittim, çok ilgili ama devlet hastanesinde normal doğum korkutuyor, sancı çekerken yanımda eşimin olmasını istiyorum... İkinci doğumum, bir şey olmazsa normal istiyorum....

Hasan beyi bir arkadaş da önerdi, ama levent beyle aynı hastanedeler, acaba ona geçsem nerden geldin, niye değiştirdin der mi? Sonuçta iş arkadaşı oluyorlar, bir de doğumda nöbetçi felan olur, levent bey felan gelir, bana ters davranır mı.

Çok kafam karışık...

Hüseyin mıhçı hangi hastanede...

Levent bey ada hastanesinemi geldi.huseyinbey kent hahastanesinde.ben ilk olarak kent hastanesinde uğur beye gidiyordum.vazgectim.sonra dogum evine gitmiştim. 34.haftada huseyin beye kent hastanesine gittiğimde kendim bile soyledim ben ugur beye gittim memnun kalmadim.dogumu sizinle yapmak istiyorum
Gibisinden.doktor bey niye geldin falan seni istemem gibi hiçbişey deemedi.ayni hastaneede olsalarxa sen diğer doktora gitsende bisey demezleer demeyede haklari yok.konusan bir doktor istiyorsan umit beyi de deneyebilirsin.kac hafta lik hamilesin.

Levent bey ada hastanesinemi geldi.huseyinbey kent hahastanesinde.ben ilk olarak kent hastanesinde uğur beye gidiyordum.vazgectim.sonra dogum evine gitmiştim. 34.haftada huseyin beye kent hastanesine gittiğimde kendim bile soyledim ben ugur beye gittim memnun kalmadim.dogumu sizinle yapmak istiyorum
Gibisinden.doktor bey niye geldin falan seni istemem gibi hiçbişey deemedi.ayni hastaneede olsalarxa sen diğer doktora gitsende bisey demezleer demeyede haklari yok.konusan bir doktor istiyorsan umit beyi de deneyebilirsin.kac hafta lik hamilesin.

Çok sağol canım, yardımların için...35. Haftam bitecek yarın... Hemen karar vermem gerek yani....

sağlık ocağını ebemi aradım sancın artınca git dedi. arttığı da oluyo ama geçiyo bisüre sonra çok gerdi beni bu gidip gelen belirsizlik. suyun sızarsa da acilen git dedi akıntım çok çok fazla ama suyumun sızdığını farketmedim olsa farkederdim heralde bilmiyorum... ilk olunca insan bilemiyo napçağını ya :(
Ne durumda sin cok merak ediyor um

Ne durumda sin cok merak ediyor um
valla canım benim kız diken üstünde tutuyo beni. gece epey sancılandım saate baktım belimden giren sancı ve aynı anda olan kasılmaları takip ettim 20dakikada bir 15 dakikada 1 düzenli geldi hıh tamam bu doğum sancısı dedim. yine de yatayım belki geçer yine dedim yok uyutmadı emin oldum eşyalarımı hazırladım eşimi uyandırmadım hemen sancılar sıklaşsın diye bekledim. baktım düzen bozuldu benim de moralim bozuldu tabi haliyle. geçti yani. bugün yine düzensiz sancılarım kasılmalarım oldu adet sancısının biraz daha fazlası şeklinde. gelip gidiyo olunca da hastaneye gitmedim bekliyorum ama inan dengem bozuldu gerildim çok anlamıyorum niçin böyle:(

valla canım benim kız diken üstünde tutuyo beni. gece epey sancılandım saate baktım belimden giren sancı ve aynı anda olan kasılmaları takip ettim 20dakikada bir 15 dakikada 1 düzenli geldi hıh tamam bu doğum sancısı dedim. yine de yatayım belki geçer yine dedim yok uyutmadı emin oldum eşyalarımı hazırladım eşimi uyandırmadım hemen sancılar sıklaşsın diye bekledim. baktım düzen bozuldu benim de moralim bozuldu tabi haliyle. geçti yani. bugün yine düzensiz sancılarım kasılmalarım oldu adet sancısının biraz daha fazlası şeklinde. gelip gidiyo olunca da hastaneye gitmedim bekliyorum ama inan dengem bozuldu gerildim çok anlamıyorum niçin böyle:(

Hastanen biraz uzak gibi geldi.yarim saat oldugu icin ben yerinde olsam coktan giitiydim. Arcaya da dedim bol bol portakal sık ic.enerji yapsın. O sancilari nefes egzersiziylemi atlatiyon.moral bozmak yok bebegin yakinda inşallah kucağında. Su an seni azcik kıskandım ben sanci cekmediydim.bizi haberdar et emi hastsneye giderkn

Hastanen biraz uzak gibi geldi.yarim saat oldugu icin ben yerinde olsam coktan giitiydim. Arcaya da dedim bol bol portakal sık ic.enerji yapsın. O sancilari nefes egzersiziylemi atlatiyon.moral bozmak yok bebegin yakinda inşallah kucağında. Su an seni azcik kıskandım ben sanci cekmediydim.bizi haberdar et emi hastsneye giderkn
minibüsle ulaşımı yarım saat ama taksi daa çabuk gider güzelim okadar da uzak değil hastane. nefes egzersizini aklıma esince yapıyorum kendiliğinden geçiyor genelde. yarın annem geliyor memleketten telefonda ben gelene kadar doğurma sakın diyo :D

senin suyun gelmişti sanki dimi kardeşinin isteme gecesinde miydi sanki öle hatırlıyorum. benim akıntılarım da çok fazla arttı. wcden çıkıyorum abdest alıyorum daha alırken bozuluyor akıntım oluyor. bugün dyine sümüksü şeffaf akıntım oldu gün boyunca

senin suyun gelmişti sanki dimi kardeşinin isteme gecesinde miydi sanki öle hatırlıyorum. benim akıntılarım da çok fazla arttı. wcden çıkıyorum abdest alıyorum daha alırken bozuluyor akıntım oluyor. bugün dyine sümüksü şeffaf akıntım oldu gün boyunca

Evet doğru hatirliyon.suyun gelse farkedeersin anlarsin.afedersin suyun aynenn cişin gibi akip gidiyor.ama akintinin çoğalması na anlam veremeedim.

Cokk da yakinmis.sen konusan ilgili bir doktor mu ariyosun
Evet canım ama bu saatten sonra değiştirmeyeceğim galiba, iki hafta sonra kontrolüm var, 37. Hafta.... Zaten iyice azalmış olacak, bu saatten sonra gelen hastayla da kimse tam anlamıyla ilgilenmiyor....

Levent bey için de Herkes iyi ama konuşmaz fazla diyor... Konuşmasın bakalım...İnşallah sağlıkla olur doğumum...

Evet canım ama bu saatten sonra değiştirmeyeceğim galiba, iki hafta sonra kontrolüm var, 37. Hafta.... Zaten iyice azalmış olacak, bu saatten sonra gelen hastayla da kimse tam anlamıyla ilgilenmiyor....

Levent bey için de Herkes iyi ama konuşmaz fazla diyor... Konuşmasın bakalım...İnşallah sağlıkla olur doğumum...

O zaman sen sorularını hazirka kendin sorarsin.mutlaka cevap verir. Insanin kafasinda soru işareti kalmasi pek iyi olmuuor.ada hastanesi iyidir.arkadasim orda doğum yapti

merhaba bende giresunda yasıyorum adada dogum yaptım ümit beydi dr um.çok memnundum ve sezaryenle doğum yaptım.levent beyden herkes çok memnun gerçekten çok çok iyi bir doktor bu saatten sonra değiştirme derim ben de.öğretmen arkadaslarımın çoğu levent beyin hastası ve hepsi övgüyle bahsediyor.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Kızımızı kaybettik. Tarifi olmayan bir acı imiş. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Dayanması çok zor. 1 hafta önce bu gece doğum sancıları çekiyor tarifi olmayan bir mutluluk vardı. :14:

Back
X