hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kızımızı kaybettik. Tarifi olmayan bir acı imiş. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Dayanması çok zor. 1 hafta önce bu gece doğum sancıları çekiyor tarifi olmayan bir mutluluk vardı. :14:
canımm sen çok güçlü ve çok mütevekkil bir bayansın başınız sağolsun. RABBim sabrının mükafatınımuhakkak verecek buna inan teslim ol. peygamberimiz s.a.v. bir hadisi şeriflerinde bu büyük acının anne ve baba için cennet anahtarı olduğunu müjdeliyor. sizi orada karşılayacak inşaALLAH böyle düşünüp buna tutun olur mu güzelim.

Kızımızı kaybettik. Tarifi olmayan bir acı imiş. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Dayanması çok zor. 1 hafta önce bu gece doğum sancıları çekiyor tarifi olmayan bir mutluluk vardı. :14:

cnm bnm Rabbim sabirlar versin ins. Diger tarafta sefaatci olucak. ne desek de acin hafiflemeyecek farkindayin Rabbim agluna saglik sihat versin ins. Dayanma gucu versin kardesim

Canım günlerdir aklımdasın. Bu sabah da seni düşünerek uyandım ve girdiğimde bu mesajını gördüm :50::50::50: Canım gerçekten çok ama çok üzgünüm. Allah sabır versin. Hep dularımda olacaksın. Allah oğluna sağlık sıhhat sizlere de dayanma gücü versin.

Başın sağolsun canım... Allah oğlunu sana bağışlasın kızını da cennette sevmen için şefaatçi yapsın...

Ne söylesek boş, hiç bir şey sini teselli edemez, rabbim sabrını bol etsin....

merhaba bende giresunda yasıyorum adada dogum yaptım ümit beydi dr um.çok memnundum ve sezaryenle doğum yaptım.levent beyden herkes çok memnun gerçekten çok çok iyi bir doktor bu saatten sonra değiştirme derim ben de.öğretmen arkadaslarımın çoğu levent beyin hastası ve hepsi övgüyle bahsediyor.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Sağol canım... İçime su serptin... İnş sağlıkla olur doğumum... Senin bebğin yeni galiba... Rabbim uzun ve güzelömürler versin...

Canim seni takip edydm inan icimi acitti msjn ne desek anlami yok ama ben duymustum evladini kaybeden anneye cok sey verlyo sabr diliyrm canm cok dua et Allahaeemanet ol

orkİDE CİMM tarıfı olmayan bır acı-duygu rabb ım ganı ganı sabır versın dua ıle ınsll baska acılar göstermesınn seni canı gönul den sarılarak kucak dolusu sabır dılıyorumm ve aıle nedee

ne yazacağımı bilemedim. öyle kötüyümki .. ŞUANDA HİÇBİR kelime bulamıyorum canım. ALLAHIM sana sabır versin:14:

Canim benim ne diyecegimi bilemiyorum...basiniz sagolsun...cok zordur tabikide...rabbim boyle uygun gormus. ..sen oglun icin saglam durmak zorundasin...onun sana cok ihtiyaci var annesi...simsiki saril oğluna...kisa surede toparlan inşallah:((((

söyleyecek hiç bişe bulamıyorum allah sabır versin...başın sağolsun demeye dilim varmıyor allah oğlunu sana bağışlasın şuan o sana muhtaç sen güçlü ol ki oda sağlıklı olsun canım benim..

Allahım sana sabır versin canım arkadaşım benim hep duacınım inanki, Rabbim eşine oğluna annene babana sağlık uzun ömür versin sana daha başka acılar yaşatmasın sevdiklerini başından ayırmasın ateş düştüğü yeri yakıyor Rabbim acını dağa taşa versin çok zor çok üzgünüm:(( heycanla konuştuğumuz günleri hatırlıyorumda kimin bu dünyada ne kadar yeri varki nekadar gelipgeçici bir rüyadayız hepimizin gideceği yere Rabbim kızını nur dolu bir melek olarak gönderdi onu cennetine aldı Allahım seni öbür dünyada kavuştursun yavruna canım arkadaşım diğer evladının ömrü uzun olur inşallah mürüvetini görmeyi torun sevmeyi nasip etsin Allahım

canım benim.. kaç gündür bu topiğe gelmek istemedim hiç. böyle bi haber almaktan korktum sanırım.. başın sağolsun Allah oğluna uzun ömürler versin Allah'ım size de sabırlar versin.. diyecek bişey bulamıyorum ama biz her zaman yanındayız duacınız.. Allah yar ve yardımcınız olsun orkidem

Canım arkadaşım. Ne yaza bilirimki, ne seni teselli ederki...çok üzgünüm çok.Rabbim sabır versin.oğluna size yzun ömürler versin.kızın cennetin en güzel yerinde şuann:43:

bugün dr kontrolüm vardı dr um yoktu kendi dr umun eşi baktı oda jinekolog.. su en fazla 1 hafta gider dedi istersen suni sancı verelim dedi istersende sezaryene alalım dedi bende 2 güne günüm doluyor düşünim dedim ama normalde doğurmak istiyorum suni sancıdan korkuyorum..sizde bişeler söyleyin..nst de bugün sancı felan çıkmadı..yarın kendi dr umu arayıp konuşmak istiyorum ama gelmeyebilir dedi hastaymış..ama cuma kesin gelir dedi..kızlar ne olur bişeler yazınnnnnnnnnnnnnnnn

bugün dr kontrolüm vardı dr um yoktu kendi dr umun eşi baktı oda jinekolog.. su en fazla 1 hafta gider dedi istersen suni sancı verelim dedi istersende sezaryene alalım dedi bende 2 güne günüm doluyor düşünim dedim ama normalde doğurmak istiyorum suni sancıdan korkuyorum..sizde bişeler söyleyin..nst de bugün sancı felan çıkmadı..yarın kendi dr umu arayıp konuşmak istiyorum ama gelmeyebilir dedi hastaymış..ama cuma kesin gelir dedi..kızlar ne olur bişeler yazınnnnnnnnnnnnnnnn

Canım sancın şimdi yoksa 1 saat sonra bile gelebilir.bence 2 3 gün bekle.eğer gelmesze gidersin suni istersin.korkma suniden..gözündü sakın büyütme..ben 5 nisanda yani 40+3 gittim.hastanedede doktorlar bekletti 2 gün daha.sonra yani 7 nisan sabah verdiler suniyi.4 saata doğum oldu.normal..

Canım sancın şimdi yoksa 1 saat sonra bile gelebilir.bence 2 3 gün bekle.eğer gelmesze gidersin suni istersin.korkma suniden..gözündü sakın büyütme..ben 5 nisanda yani 40+3 gittim.hastanedede doktorlar bekletti 2 gün daha.sonra yani 7 nisan sabah verdiler suniyi.4 saata doğum oldu.normal..

öncelikle saol cnm cvp yazdığın için ama suni sancının normal doğum sancısına göre kötü oldğunu biliyorum o yüzden biraz tedirginim

orkideeemmm :((((( canim ne diyecegimi nasil teselli edecegimi bilemedim :((( cokk uzgunum senin Adina canim benim :(((

basiniz sagolsun Allah ogluna Uzun saglikli omurler versin :((Allah sana sabirlar versin canim yaa

bnm de suyum geldi acilmam 1 cmdi sadece. sancim kendi gelmedigi icin suni sanci verdiler. epidural aldigim icin bisey hissetmedim ben ilk basta. yani suni vermisler vermemisler bisey degismedi. bence bekle sende en son zamana kadar.ins kendiliginden sancinda gelir gerek kalmaz ne suniye ne sezeryana

Back
X