- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
Trabzon' da yaylada sislerin arasında olmak istiyorum piştim sıcaktan bee
Çocuklarım büyümüş hayırlı evlat olmuş vatana millete ailesine (herhangi bi meslek demiyorum) ve ben uzaktan onların mutluluğunu izliyorum..Sağlıklı mutlu barış sevgi dolu bi dünyamız var.
Sanırım fazla Utopik oldu benim için :/
Ipek ongunun kitaplarindaki gibi bir hayat istiyorum
İşimde çok iyi olmuşum . Ağaoğlu benden ihale istiyormuş. Maslak 1453 reklamlarında atın üstündeki benmişim.
Bari deniz kenarı olaydı :)Eki Görüntüle 1868979
Ben bugün burdayım
Yürüyüş yapıyorum ve yine kimse yok.
Sanırım yalnız kalmaya ihtiyacım var dicem ama yeterince yalnızım da aslında
bu ara yeşil yeşil yerlere ve sessizliğe ihtiyacım var :)Bari deniz kenarı olaydı :)
Yok valla curcuna olmayan yerlerde var istanbul bu konuda kötü bi örnekbu ara yeşil yeşil yerlere ve sessizliğe ihtiyacım var :)
malum deniz kenarları curcuna
Benim favorim ^hidrosferin hayali yalnız :)hayaller sınır tanımıyor kızlar
O bombaymış hakkatenBenim favorim ^hidrosferin hayali yalnız :)
Teşekkür ederim :)Ne guzel bir konu olmus canim.
Ben de hemen Seyşel Adalari'na isinlanayim.
Huzur dolu gelir bana her zaman, berrak masmavi deniziyle.
yaa ne güzel başlık açmışsın:)umarım iyisindir bu arada özlendin bil!:)bu topiği kendim için açıyorum. isteyen dahil olabilir.
şu andan itibaren ışınlanmayı icat etmiş bulunmaktayım. istediğim yerde istediğim kişiyle istediğim herrrrşeyi yapabilirim.
meselaaaaa şimdi şurdayım >>>>>>>>>>>
yemmmyeşil bi ormanda göl kenarında kimsenin olmadığı ahşap bi evin bahçesinde hamaktayım. ellerimi uzattığımda suya değebiliyorum. güvendeyim. beni tedirgin eden hiç bişey yok . su ve kuş seslerinden başka hiç ses yok. gözlerimi kapıyorum ve uyuyorum. uyandığımda bütün sıkıntılar bitmiş. geçmesi gerektiği kadar zaman geçmiş. geçmesi gerekenler hayatımdan geçip gitmiş.
Beeeennn 17 Eylüle ışınlanıp kendi evimde ve kocamla uyanmayı hayal ediyorum.Düğün geçmiş, gerginlik, stres bitmiş... Kendi evimizde aile olarak yeni bi hayata başlamayı...
Artık çok istiyorum
Aiyy çook teşekkür ederim cathy'm canım benim bende seni özledim :)yaa ne güzel başlık açmışsın:)umarım iyisindir bu arada özlendin bil!:)
benim hayalim...
sevdiğimle bir koltukta sarılmışız tv izlerken uyuyakalmışız ,artık evliyiz :) sonra beni yurtdışından konferansa çağırıyorlar :))) gel de şu konuları anlat bize de diye ben de koşa koşa gidiyorum:)))
Aminnnn çok teşekkür ederim :)Ne guzel bir hayal. Gerceklesmesine de cok az kalmis.
Allah tamamina erdirsin insallah. Omur boyu mutlu olun.
Hayal kısmı şu: zor zamanlarını geçirmiş olmayı diliyorsun. Dünyadan kurtulma kısmı ise vesvese oluyor orasını duyma :/Hayal mi bilmiyorum ama artik bu dunyadan kurtulup gunahlarimla sevaplarimla basbasa kalmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?