Hadi hayal kuralım..

burdan güzel bi kitap çıkar gibi :))

Bi uyaniyormusum ^oh be hepsi aptal bir ruyaymis^ diyormusum. Sonra bir bardak su içip hayatıma devam ediyormusum. .
oh bee diyeceğin günler diliyorum senin için.. en kısa zamanda...
Aaayyy insallah canim bende cok istiyorum bi solukda ikitane fırtlatmayı ama nasip isde birazcik dogum korkum varda
neden olmasın Allah isterse :)))

bugün bi devir kapandı ailemizde.
ananem vefat etti.
hiç iyi bir aile büyüğü olamadı. 90 yıl yaşadı. 5 evlatdan 4 üne sırtını döndü. hayatının ciddi bi döneminde herkesi kendine küstürdü.

buraya yazıyorum. bu benim en güzel hayalim. ben iyi bir eş, iyi bir anne, iyi bir anane/babanne olucam.
ben eşimi çok seviyorum. evlatlarımı ve torunlarımı da çok sevicem. benim kanatlarım onların hepsini toplamaya yetecek.
inşallah....

Canım saksım

Yemyeşil bahçesi olan, mis kokulu çiçeklerle donanmış, havuzlu bir villam var. Bahçeyi rengarenk balonlarla süslemişim oğlumun doğum gününü kutluyoruz. Tüm sevdiklerimle beraberim. Herkes çok mutlu :)

(İnşallah hayalim hayırlısıyla gerçek olur)

Insallah canım rabbim dileklerini kabul etsinnn

Başın sağolsun saksı

Seninle siyah bulutların kasvet saçtığı, yere inen her damla yağmurun toprağın kokusunu yaydığı ıssız bi yerde küçük sıcak evimizdeyiz.

Sobamız yanıyor çıtır çıtır odun seslerinin eşliğinde. Üzerinde birkactane kestane ve taze demlenmiş ıhlamurumuz var..

Neyse ki hayal kurmak bedava

Sen ciddi misin? Yoksa bu akrepte hayali mi?
keşke hayal olsaydı ( ki öyle bişey asla hayal etmezdim sanırım ) gerçekten akrep soktu ayağımdan

işte bende bunu diyorum
hayal kurmak bedava

eşimle masmavi sularda yüzüyoruz.

ama eşim yok ki
dur dur onunda çaresi var
önce bir temiz eş hayal edip kaldığın yerden devam ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…