- 30 Ocak 2015
- 550
- 268
- 43
- 37
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
Aaayyy insallah canim bende cok istiyorum bi solukda ikitane fırtlatmayı ama nasip isde birazcik dogum korkum vardaneden olmasın ki
hemde böyle kk forumlarında yuvarlanır bebiklerin
kııııızzz ikiz mi olcak yoksaaa
burdan güzel bi kitap çıkar gibi :))Her akşam buraya yazacağım gibi görünüyor çünkü bana iyi geldiğini hissediyorum
Yıllarca hayalini kurduğum şey gerçekleşmiş mezun olmuşum vee vee geliyorum yanına sevgilim artık..O masun çocuklara umut olacağız beraber...
Melekan köyü,karlıovada şahidim olsun seveceksin beni...
"Köye yeni öğretmen hanım gelmiş gördünüz mü?" Diye çalkalanırken ortalık..ben ürkek,heycanlı dolmuş gözlerle senin her adımını tahayyül ediyorum.. şurda sigaranı içtiğini,şurda resim çektiğini,şu kafede çay içtiğini,şu evde doğmuşsun...ah şu evde yaşıyorsun..O evin kapısında durup saatlerce ağlasam bana deli derler mi? İlk işim annenle tanışmak kaleyi içten fet etmek gerek çünkü :) sonra balkonlarda oturup gelen geçene bakan sokak kadınlarının dillerine pelesenk olmuşum.. Beyaz tenli,kara kaşlı,kara gözlü hoca ahh nede yakışıyorlar bizim i... ile..Sonra sonrası nemi sonrası yarına
eşinin tepkisini nasıl hayal ediyorsun pek i:)hamile oldugumu bunu ilk ben ögrenicem ve eşime supriz yapıcam baba olacagı haberini alıcak ve havalara ucacak..
hayalim bu.
oh bee diyeceğin günler diliyorum senin için.. en kısa zamanda...Bi uyaniyormusum ^oh be hepsi aptal bir ruyaymis^ diyormusum. Sonra bir bardak su içip hayatıma devam ediyormusum. .
neden olmasın Allah isterse :)))Aaayyy insallah canim bende cok istiyorum bi solukda ikitane fırtlatmayı ama nasip isde birazcik dogum korkum varda
Watpad'e bi girişsem mi diyebdüşünüyorum bazenburdan güzel bi kitap çıkar gibi :))
bugün bi devir kapandı ailemizde.
ananem vefat etti.
hiç iyi bir aile büyüğü olamadı. 90 yıl yaşadı. 5 evlatdan 4 üne sırtını döndü. hayatının ciddi bi döneminde herkesi kendine küstürdü.
buraya yazıyorum. bu benim en güzel hayalim. ben iyi bir eş, iyi bir anne, iyi bir anane/babanne olucam.
ben eşimi çok seviyorum. evlatlarımı ve torunlarımı da çok sevicem. benim kanatlarım onların hepsini toplamaya yetecek.
inşallah....
nasıl oluyor o blog gibi bişey mi?Watpad'e bi girişsem mi diyebdüşünüyorum bazen
Bende tan bilmiyorum ama orda yazablar sonradan yazar oldularnasıl oluyor o blog gibi bişey mi?
bence bi yerde yayınlayabilirsin evet :)
Insallah canım rabbim dileklerini kabul etsinnnbugün bi devir kapandı ailemizde.
ananem vefat etti.
hiç iyi bir aile büyüğü olamadı. 90 yıl yaşadı. 5 evlatdan 4 üne sırtını döndü. hayatının ciddi bi döneminde herkesi kendine küstürdü.
buraya yazıyorum. bu benim en güzel hayalim. ben iyi bir eş, iyi bir anne, iyi bir anane/babanne olucam.
ben eşimi çok seviyorum. evlatlarımı ve torunlarımı da çok sevicem. benim kanatlarım onların hepsini toplamaya yetecek.
inşallah....
Başın sağolsun saksıbugün bi devir kapandı ailemizde.
ananem vefat etti.
inşallah....
ah feroş ahhhCanım saksım
Insallah canım rabbim dileklerini kabul etsinnn
teşekkür ederim kızlar.Başın sağolsun saksı
Iste en cok kurdugum hayalim. Ve lutfen bozulmayan yalnizlik....
Sen ciddi misin? Yoksa bu akrepte hayali mi?ben hep kırda bayırda hayaller kuruyordum ya
hah bi süre onlara ara veriyorum çünkü beni akrep soktu
keşke hayal olsaydı ( ki öyle bişey asla hayal etmezdim sanırımSen ciddi misin? Yoksa bu akrepte hayali mi?
işte bende bunu diyorumSeninle siyah bulutların kasvet saçtığı, yere inen her damla yağmurun toprağın kokusunu yaydığı ıssız bi yerde küçük sıcak evimizdeyiz.
Sobamız yanıyor çıtır çıtır odun seslerinin eşliğinde. Üzerinde birkactane kestane ve taze demlenmiş ıhlamurumuz var..
Neyse ki hayal kurmak bedava
dur dur onunda çaresi vareşimle masmavi sularda yüzüyoruz.
ama eşim yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?