HADİ İTİRAFLARIMIZI YAZALIMMM :)

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Merhaba kızlar :) ilk itiraf benden sizlerden de ilginç komik üzücü kısacası unutamadığınız itiraflarınızı bekliyorum. Gel gelelim benim itirafIMA
Yıllar önce ilk sigaraya başladığımda evde kimse yokken balkonda sigara içtim. Söndürmemle zili çalması bir oldu. Delikten bir baktım anneeeem o an banyoya nasıl koştum. Annem kokuyu almasın diye o sabunu hunharca nasıl ağzımı yıkadım hatta sabunu resmen yedim yaa tadı hala aklımda ıyyyy eve giren annemden o yorum : ne o kızım ağzından köpük çıkıyor şükür kurtuldum o illeten şimdi

pardon kelebekler karıştı esranın merakı konusunu açan benim kelebeğimle karıştırdım

bu yaralıkelebekmiş ilk kez böyle konu açmış
o bahsettiğimin konuları da hep bu tarz kızlar hadi şunu itiraf edelim hadi bunu yazalım

Benim itirafımda işyerinde hoşlandığım biri vardı patronumdu kendisi Benden meyveçayı istedi bende kendisine götüyorum ellerim titriyo o arada ne alakaysa ben poşet çayı suyun içerisine sokup çıkarıyorum ona bakarken ipi koptu poşet çay içinde kaldı yetmedi masayada biraz sıçradı ben kıpkırmızı Bide hala o poşet çayı bardaktan çıkarmaya uğraştım oda kıkır kıkır gülüp sorun değil canım yapmıştı

Ay nasıl bir heyecanla artık

bende bisiklet sürmeyi bilmiyorum küçükken Testeredeki 3 tekerlekli bisikletten baska bisikletim olmadi ondan iki tekerlekli bisiklet surmeyi bilmem :) :) önceden söylemeye utaniyodum simdi guluyorum :)

Isyerinde mudurum surekli benden telsizini bulup getirmemi isterdi sinir olurdum, adi ustunde telsiz be adam yaninda tasi sunu ben senin telsizine bekcilik yapmak zorunda miyim? Sabrettim 4 sene, baktim olmuyor en sonunda telsizi aldim tuvalet deligine sokup cikardim oylece kurumaya biraktim, oyle goturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…