- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
aynen ya birde beni uyardılar eger dosyaları gizli bir şekilde alırsan stajın yanar diye ona ragmen yaptım ah ah ne heyecanlı günlerdibunu bende çok yaptim yoksa okul dosyami tamamlayamiyodum
bende oda parfümü sıkmıştım yakalandığımda ağzıma :)Merhaba kızlar :) ilk itiraf benden sizlerden de ilginç komik üzücü kısacası unutamadığınız itiraflarınızı bekliyorum.Gel gelelim benim itirafIMA
Yıllar önce ilk sigaraya başladığımda evde kimse yokken balkonda sigara içtim. Söndürmemle zili çalması bir oldu. Delikten bir baktım anneeeemo an banyoya nasıl koştum. Annem kokuyu almasın diye o sabunu hunharca nasıl ağzımı yıkadım hatta sabunu resmen yedim yaa tadı hala aklımda ıyyyy eve giren annemden o yorum : ne o kızım ağzından köpük çıkıyor şükür kurtuldum o illeten şimdi
Sidikli Gelin seniiİtirafım çok ama ilk olarak itiraf etmek istediğim konu düğün gecemde altıma işemiştim ve hala hatırlar gülerim
Sidikli Gelin senii
Aaa neden korkudan mı işedin. Ah bu ilk gece korkusu ahhİtirafım çok ama ilk olarak itiraf etmek istediğim konu düğün gecemde altıma işemiştim ve hala hatırlar gülerim
Vaayyy bu çok iyiydi. O kadar tak etti canına. Ama o idrarlı Telsizi kullanırken içinin yağları eridi dininiIsyerinde mudurum surekli benden telsizini bulup getirmemi isterdi sinir olurdum, adi ustunde telsiz be adam yaninda tasi sunu ben senin telsizine bekcilik yapmak zorunda miyim? Sabrettim 4 sene, baktim olmuyor en sonunda telsizi aldim tuvalet deligine sokup cikardim oylece kurumaya biraktim, oyle goturdum
O zaman beni en iyi sen anlarsınbende oda parfümü sıkmıştım yakalandığımda ağzıma :)
Kim kim niye araştırıyosuuuunİtiraf ediyorum bu forumda didik didik aradigim hakkinda bir suru arastirma yaptigim bir uye var
Tanimiyorumm iste tanimak icin arastiriyorumKim kim niye araştırıyosuuuunyoksa ta ıyomusunn
Aaa neden korkudan mı işedin. Ah bu ilk gece korkusu ahh
Ay ben değilim inşİtiraf ediyorum bu forumda didik didik aradigim hakkinda bir suru arastirma yaptigim bir uye var
BilemiciiimmAy ben değilim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?