- 26 Kasım 2015
- 68
- 28
- 3
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Ayyynen ayynenVaayyy bu çok iyiydi. O kadar tak etti canına. Ama o idrarlı Telsizi kullanırken içinin yağları eridi dinini
Hijyen önemli tabi ama merdivenlere bırakıvermek...İlkokulda okul tuvaletleri hijyenik değil diye kendimi sıkardım eve gidene kadar.
Yine birgün tuttum tuttum okulu çıkışı eve geldim kapıdan içeri girdiğim an foşş merdivenlerden kat kat indi kendisi ve kapının altından çıktı gitti
Çok utandım şu an
Eniştende napsın adam bir an kendini trilyoner sanmış ve bir anda hayaller suya düşmüşKizlar bende bir itirafda bulaniyim bende şaka olsun diye annemin halasini aradim vee eşi cikti eniştem yani cok severler bizi bizde onlari fakat uzun zamandir gorusmuyorduk en son ben çocukken görmüştüm halamlari ve enistemi ben bir aptallık yaptim ve enisteme yapi kredi bankasından arıyorum havva hanimla gorusebilirmiyim dedim enistemde kendiisinin olmadığını soledi ve nevardi dedi bende eşinize cok yüklü bir miktarda miras kaldi hesabina yatirildi onun için aradim dedim adamin nutku tutuldu ne diyecegini şaşırdı ama ben telefonda kahkahalara bogulup eniste benim dedim annemin ismini soleyip kendi ismimi soledim ve adam teli kapadi yuzume ve 2 dakika sonra arayip hayvan öküz dedi bole sakami yapılır dedi ve birdaha teli yuzume kapadi cok,utanmistim ve cok uzuldum yerin dibine girdim enistem bana hakaret edince gorusmedim birdahada ne halamla ne enistemle
İtiraf ediyorum bu forumda didik didik aradigim hakkinda bir suru arastirma yaptigim bir uye var
Yok:) buldun mu bari istediğin bilgileri
Yokeskisi gibi aramiyorum, sadece hala merak ediyorun o kadar
Şimdi sen sadece 1 üyeyi merak ediyorsun ama ben dahil birçok üye senin kimi merak ettiğini düşünüyor. Bize de yazık canım
Bana söyle, ben kimseye demem merak etme
Soylememsende bul birini onu merak et hihh
Hijyen önemli tabi ama merdivenlere bırakıvermek...
Tabi ya o kadar saat tutman bile büyük başarı8 yaşındaydım canım napacan tutmuşum o kadar saat
Allahtan apartman bizimdi sadece annem biliyo yani
Beni de araştırdın mı kızOhoo benim bir sürü araştırdığım var. Bazı yorumlar beni benden alıyor. Kimmiş neymiş diye profilini altüst ediyorum
Ama o günlük sadece. sonra unutuyorum gidiyor :)
Beni de araştırdın mı kız
Profilimde bir şey bulamazsın diyim sana
Kesinlikle milyarder olduğunu düşündü ve hayalleri suya düştü ama cok,utandim yaaaEniştende napsın adam bir an kendini trilyoner sanmış ve bir anda hayaller suya düşmüşçok bozuldu demekki
İnsanlık hali canım olabiliyor böyle şeylerKizlar bi itirafda daha bulaniyim çalışıyorum marketde kasiyer olarak ve cisim geldi afedersiniz wc de dolu giren bi saat cikmadi ve ben daha fazla dayanamayıp altima kacirmistim o hizla kendimi evde bulmuştum bahaneler uretmistim su döküldü die fakat kimse yemedi o hizla kendimi evde buldum cok,utanmistim yaa ama bir saat tuttmustum artk tutamadım ve kendiliginden kaciverdi yaaa cok buyuk bir utancti benim icin bu hala unutamam
Ama cok,utanmistim yaa hic unutamam annem,bile eve gittigimde bunehal kizim dedi ve gulmeye basladi ben,ise napim anne giren 1 saat cikmadi kaciriverdim demistim tutamadim artk,daha fazla amaİnsanlık hali canım olabiliyor böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?