HADİ İTİRAFLARIMIZI YAZALIMMM :)

Kizlar bende bir itirafda bulaniyim bende şaka olsun diye annemin halasini aradim vee eşi cikti eniştem yani cok severler bizi bizde onlari fakat uzun zamandir gorusmuyorduk en son ben çocukken görmüştüm halamlari ve enistemi ben bir aptallık yaptim ve enisteme yapi kredi bankasından arıyorum havva hanimla gorusebilirmiyim dedim enistemde kendiisinin olmadığını soledi ve nevardi dedi bende eşinize cok yüklü bir miktarda miras kaldi hesabina yatirildi onun için aradim dedim adamin nutku tutuldu ne diyecegini şaşırdı ama ben telefonda kahkahalara bogulup eniste benim dedim annemin ismini soleyip kendi ismimi soledim ve adam teli kapadi yuzume ve 2 dakika sonra arayip hayvan öküz dedi bole sakami yapılır dedi ve birdaha teli yuzume kapadi cok,utanmistim ve cok uzuldum yerin dibine girdim enistem bana hakaret edince gorusmedim birdahada ne halamla ne enistemle

Son düzenleme:
Hijyen önemli tabi ama merdivenlere bırakıvermek...

Eniştende napsın adam bir an kendini trilyoner sanmış ve bir anda hayaller suya düşmüş çok bozuldu demekki

8 yaşındaydım canım napacan tutmuşum o kadar saat
Allahtan apartman bizimdi sadece annem biliyo yani
Tabi ya o kadar saat tutman bile büyük başarı çocukluk işte... bende hiç unutmam 1. Sınıfta babam güzelce öğretmişti okul ilk günü burası tuvalet diye... ama yanında kütüphanede varmış... tabi ben bunu sonradan öğrendim... okulda çizim gelir koşa koşa giderim kapıyı deli gibi zorlaRIM zorlarım açılmaz. TutamaM artık dayanamam yaparım altıma. Allahtan ev okula çok yakındı. Koşa koşa gittim eve. Sonra baktımki zorladığım o kapı tuvaletin diil kütüphanenin kitli kapısı ....

Kizlar bi itirafda daha bulaniyim çalışıyorum marketde kasiyer olarak ve cisim geldi afedersiniz wc de dolu giren bi saat cikmadi ve ben daha fazla dayanamayıp altima kacirmistim o hizla kendimi evde bulmuştum bahaneler uretmistim su döküldü die fakat kimse yemedi o hizla kendimi evde buldum cok,utanmistim yaa ama bir saat tuttmustum artk tutamadım ve kendiliginden kaciverdi yaaa cok buyuk bir utancti benim icin bu hala unutamam

İnsanlık hali canım olabiliyor böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…