- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Valla hasta olunca insanın düşünecek hali bile olmuyo anlıyorum seniİtiraf ediyorum evdeydim tel çaldı misafir gelecekti evde yokum kusura bakmayın başka zaman gelin demiştim çünkü hastaydim hic halim yoktu
Ayy bizde küçükken arkadaşlarımızla bizim evde yapardık bunu...bir itiraf daha yapmak istiyorum ilkokuldaydım evde kimse yokken kuzenimle kafadan numara çevirip saçma saçma arardıkbir numara geri döndü numara göstergeliymiş telefonu sizi polise şikayet edeceğim dedi. Ödümüz koptu hemen geri aradım. eee şeyyyyyy kardeşim aramış da özür dileriz dedim hatırlıyorum kaç gün polis gelecek diye korkmuştuk
Ayy bizde küçükken arkadaşlarımızla bizim evde yapardık bunu...Yaşlı teyze falan çıkarsa çarkıfelekten arıyor diye işletirdik çocukluk işte... ne eğlenirdik
Ne güzel yapmışsın canım... Çocukluğumuzu o Masumiyeti özlüyoruz ve maalesef o günler geri gelmiyor.evet çok masum aslındabu arada bugün patlayan şeker görüp çocukluğuma gitmiştim sevgilime ve kendime aldım birer tane bu anılarla da çocukluğuma gittim yine ah ne güzeldi doksanlar
eğlenceli bir topiği hüzünlü bir topiğe çevirmeyi başardım sanırımNe güzel yapmışsın canım... Çocukluğumuzu o Masumiyeti özlüyoruz ve maalesef o günler geri gelmiyor.
Evet duygulandırdın be kardeşim...eğlenceli bir topiği hüzünlü bir topiğe çevirmeyi başardım sanırım
İtiraf ediyorum bu forumda didik didik aradigim hakkinda bir suru arastirma yaptigim bir uye var
Yani nesini merak ediyorsun cnm neden arastiryorsun bende bunu cok merak ettim
Vaay vaayyyİlkokulda okul tuvaletleri hijyenik değil diye kendimi sıkardım eve gidene kadar.
Yine birgün tuttum tuttum okulu çıkışı eve geldim kapıdan içeri girdiğim an foşş merdivenlerden kat kat indi kendisi ve kapının altından çıktı gitti
Çok utandım şu an
Vaay vaayyysidikli saziment dicem artik sana telefonuma da oyle mi kaydetsemki
Sapiksam sana mi sapigim sankiBende sana gizli sapık derim
Dur daha çok var itiraflarımı sıralayınca ona göre karar verirsin
Sapiksam sana mi sapigim sanki
Ne itiraf edersen et bu favorim olcak saziment
Herkes korksun o zaman benden nihahaİşte kime sapık olduğun bile belli değil herkese sapıksın
Ayrıca benim ilkokul 2de yaptığım birşey titizlikten, sen ise şimdi yapıyorsun
Herkes korksun o zaman benden nihaha
Benimkide yeni bir mesele sayilmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?