HADİ İTİRAFLARIMIZI YAZALIMMM :)

itiraf ediyorum ortaokula giderken evde tek kalınca müzik açıp şarkıcının taklidini yapardım, dans edip hayal kurardımşu an çok komik geliyor hayır yani dans ediyorsam da bunu neden görmesinler istiyordum anlamıyorum hala çocukluk işte

bir itiraf daha yapmak istiyorum ilkokuldaydım evde kimse yokken kuzenimle kafadan numara çevirip saçma saçma arardık bir numara geri döndü numara göstergeliymiş telefonu sizi polise şikayet edeceğim dedi. Ödümüz koptu hemen geri aradım. eee şeyyyyyy kardeşim aramış da özür dileriz dedim hatırlıyorum kaç gün polis gelecek diye korkmuştuk

Ayy bizde küçükken arkadaşlarımızla bizim evde yapardık bunu... Yaşlı teyze falan çıkarsa çarkıfelekten arıyor diye işletirdik çocukluk işte... ne eğlenirdik

Ayy bizde küçükken arkadaşlarımızla bizim evde yapardık bunu... Yaşlı teyze falan çıkarsa çarkıfelekten arıyor diye işletirdik çocukluk işte... ne eğlenirdik

evet çok masum aslında bu arada bugün patlayan şeker görüp çocukluğuma gitmiştim sevgilime ve kendime aldım birer tane bu anılarla da çocukluğuma gittim yine ah ne güzeldi doksanlar

evet çok masum aslında bu arada bugün patlayan şeker görüp çocukluğuma gitmiştim sevgilime ve kendime aldım birer tane bu anılarla da çocukluğuma gittim yine ah ne güzeldi doksanlar
Ne güzel yapmışsın canım... Çocukluğumuzu o Masumiyeti özlüyoruz ve maalesef o günler geri gelmiyor.

Lisedeyken 1. Sınıf hariç her sene sahte karne yaptım babam dövecek korkusuyla yanına bide taktir belgesi :) e okul derseniz ekranı kopyalayıp word e yapistiriyordum ordan da notları degistiriyodum ne günlerdi ama geçen sene de yurtta sırf izin saati geçtiği için izin alamadım diye yurttan kaçtım ama.parmak izi sistemi olduğu için zordu biraz bende yurtta bizim katin sartelleri attırdım sonra güvenlikci koşa koşa kata gelince çıktım gittim Babam hep der ki senin bu kafan bunlara bastığı kadar derslere başa kaymakam olursun

İlkokulda okul tuvaletleri hijyenik değil diye kendimi sıkardım eve gidene kadar.
Yine birgün tuttum tuttum okulu çıkışı eve geldim kapıdan içeri girdiğim an foşş merdivenlerden kat kat indi kendisi ve kapının altından çıktı gitti
Çok utandım şu an

Vaay vaayyy sidikli saziment dicem artik sana telefonuma da oyle mi kaydetsemki

Sapiksam sana mi sapigim sanki

Ne itiraf edersen et bu favorim olcak saziment

İşte kime sapık olduğun bile belli değil herkese sapıksın
Ayrıca benim ilkokul 2de yaptığım birşey titizlikten, sen ise şimdi yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…