- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Bende 4 ay bitti basarabilmis degilim canm :) sogan kuru denedim ama snunu getiremedim 7 gun ictim en fazla bi etkisi olmadi iliskiden sonra saga yada sola yattim ama oda tutmadi preseed jeli dnesem mi dye dusunuyorum snin kac ay olduhamile olmayı henüz başaramadım ama bu ay testere dişli aslan pençesi bitkisinin çayını içmeyi düşünüyorum. kadınlık hormonları düzenleyici ve stres azaltıcı etkisi varmış şifalı bir bitkiymiş belki bir yararı olur. deneyen varsa önerilerini almaya da hazırım
Benimde 5 ay oldu canim, bnde corek otu bal tarcin karisimi denedim sonunu getiremedm midem kabul etmiyo oyle karisimlari sogan kurude yapamam biliyorum. Cay daha ii bi fikir gibi geldi. Dedigin jeli bilmiyrm. Iliski snrasi yatip kalkmama gbi tum rituelleri yapiyrm ama daha zmni degil herhlde rabbim bilir en dgru zmni.Bende 4 ay bitti basarabilmis degilim canm :) sogan kuru denedim ama snunu getiremedim 7 gun ictim en fazla bi etkisi olmadi iliskiden sonra saga yada sola yattim ama oda tutmadi preseed jeli dnesem mi dye dusunuyorum snin kac ay oldu
Evet rabbim ne zaman yazdiysa oyle olcak ama bide biz sabredebilsek :) ne taraftan yumurtladgni hissediyosan iliski sonrasi o tarafa yatpbeklemek iyi gelyms dye duydumBenimde 5 ay oldu canim, bnde corek otu bal tarcin karisimi denedim sonunu getiremedm midem kabul etmiyo oyle karisimlari sogan kurude yapamam biliyorum. Cay daha ii bi fikir gibi geldi. Dedigin jeli bilmiyrm. Iliski snrasi yatip kalkmama gbi tum rituelleri yapiyrm ama daha zmni degil herhlde rabbim bilir en dgru zmni.
Saglicakla kucagna al cnm ben her gun denedim 4 ay olmadi bu ay 2 gunde bir denicem :)Gün aşırı denedik 6 ay olmadı yumurtlama haftası hergün yaptık oldu
Ayaklari uzatcm dye dumduz oluyorum cnm ama yinede olmuyo :)Şu ayakları kalçayı kaldırma yöntemi var :) arkadaşımdan duymuştum :) yapan ve onaylayan var mı?:)
Ben öyle yaptım bu ay ama olmadı :))
İlişkiden sonra ayaklarımı kaldırdım kalçamın altına yastık koydum durdum öyle sonra da yattım hatta :) ama yok yani banamısın demedi :))
ben 10 aydır baya degısık hareketlerde bulundum ama olmadı :)Şu ayakları kalçayı kaldırma yöntemi var :) arkadaşımdan duymuştum :) yapan ve onaylayan var mı?:)
Ben öyle yaptım bu ay ama olmadı :))
İlişkiden sonra ayaklarımı kaldırdım kalçamın altına yastık koydum durdum öyle sonra da yattım hatta :) ama yok yani banamısın demedi :))
Snn kac ay oldu cnmben 10 aydır baya degısık hareketlerde bulundum ama olmadı :)
10 ay oldu. ben butun testlerımı yaptırdım. bı sorun cıkmadı. 1 ay yumurtlama takıbı yaptırmıstım. onda da sorun yoktu.Snn kac ay oldu cnm
4 ay bitti bende dun gittim doktora hormon testi ve esimden spermiogram istendi 1 hafta snra alcz snuclari temzse 3 ay daha deneyin olmazsa rahim filmi cekelim dedi sen cektirdn mi yumurtlma takbi nasl yaplyo10 ay oldu. ben butun testlerımı yaptırdım. bı sorun cıkmadı. 1 ay yumurtlama takıbı yaptırmıstım. onda da sorun yoktu.
ama sonuca ulasamıyorum. bu ay da ılk kez yumurtlamıcam sandım. genelde 28 de 1 olur adetım.
2 gun once yanı 26. gunde yumurtladım. dolayısıyla adetımde sarkıcakbakalım.
senın kac ay ?
hangi şehirde hangi hastaneye gittniz acaba?çünkü genelde 6 ay bile olmadan basvurunca geri gönderiyorlar deneyin biraz daha diyorlar. erkenden tetkik yaptırıp sorun varsa tedavi olmak bence daha mantıklı4 ay bitti bende dun gittim doktora hormon testi ve esimden spermiogram istendi 1 hafta snra alcz snuclari temzse 3 ay daha deneyin olmazsa rahim filmi cekelim dedi sen cektirdn mi yumurtlma takbi nasl yaplyo
Kocaelide otryrm cnm özel hastaneye gittim ben devlet bakmiyo 1 yildan öncehangi şehirde hangi hastaneye gittniz acaba?çünkü genelde 6 ay bile olmadan basvurunca geri gönderiyorlar deneyin biraz daha diyorlar. erkenden tetkik yaptırıp sorun varsa tedavi olmak bence daha mantıklı
Secde pozisyonu duydum gibi geliyo denhcem bnde bu ay peki hsg icin cok erken davranmamismisin cnm bend dusunuyrmda korkuyorum :) saglicakla al kucagna guzel anne :) ilski siklgnz neydi peki her gun denedjhm olmadi gun asirida olmadi napcm bilemedm :)Kızlar merhaba,
Daha çok yeni benim hamileliğim darısı isteyen herkesin başına bende sağlıklı güzel haberler alabilirim inşallah cumartesi günü doktor randevum var. 4 aydır deniyorduk. Ovulasyon testi kullandım. Geçen ay hsg çektirdim. Birliktelikten sonra secde pozisyonunda kaldım bir süre (farklı bir topicte okumuştum) eşime bol bol keçiboynuzu ve kabak çekirdeği yedirdim.
Evet canım erkendi. Ama ben çok kafama takıyordum. Bu bende stres yaratıyordu. Acaba acaba diye sürekli kendimi negatif etkiliyordum. Film sonucu iyi çıktığı için biraz rahatlamıştım.Secde pozisyonu duydum gibi geliyo denhcem bnde bu ay peki hsg icin cok erken davranmamismisin cnm bend dusunuyrmda korkuyorum :) saglicakla al kucagna guzel anne :) ilski siklgnz neydi peki her gun denedjhm olmadi gun asirida olmadi napcm bilemedm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?