hadi kizlar hamile kalmak icin neler yaptigımızi konusalım hepimize fikir olsun.

soğan kürü yapıorum bu ay bide günde iki adet kuru incir yiyorum bu ay fazla kafamada takmadım rabbime bıraktım

Slm kızlar,Bende üç aydır yumurtalık takibine gidiyorum.klomen kullanıyorum.Bu ay gitmedim belki sitres yapıyorumdur diye düşündüm ama yumurtlama günlerimi takip ediyorum yine
Üç ay önce 15günlük soğan kürü yaptım ama kistlerim gitmedi,bu ay tekrar soğan kürüne başladım,Klomende kullanıyorum.

canım zaten o yuzden. hemen adet bıtımı cekıyorlar. gunaydın bu arada
Günaydın canım :) ay ben pimpirikliyim ya ondan bilemedim :)
Bana da bu ay için doktor adetten sonra gel bakalım demişti ama bu ay gidesim gelmedi.. Hatta eşimde bu ay sperm sayımına gidecekti.. Ona da dedim gitme diye..
Aralık'ta kalmazsam ocakta ikimizde testlerimizi yaptırırız diye düşünüyorum.. Totem yaptım :))))))) şaka tabi :)) ama ne bileyim daha erken geldi.. 4 ay oldu denemeye başlayalı.. Testlerle iyice stres olmak istemiyorum..

İlk hamileliğimde ikinci ay ayaklarımı yukarı kaldırma yötemiyle hamile kaldım.ikincide bir sene kistlerimden dolayı olmadı, yumurtalık takibine gittim ilk ay yine olmadı klomen kullandım ve o Ay yine kaldım.yani hiç bu kadar beklememiştim

zaten dr lar 1 sene deneyın diyor. ben de 3 ay olmayınca yaptırmaya basladım :) cok sukur yapılmadık test kalmadı.
kafamda rahat ama zamanı var demekki.
sen kendını nasıl rahat hıssedersen ole yap.
ben mesela yaptırıp beklemeyı tercıh ettım. eger bısey varsa onceden haberımız olsun. bosuna zaman kaybetmeyelim dıye.
biraz tedbırlıyımdır :) sıstemlı calısıyorum

Strestle alakali olblr bencede. Elinden geleni yapmsşn insallah melegin fazla bekletmez:)

Ayni dusuncedeyz bnmd 4 ay oldu bu ay testler yapldi bilıp bekleyelm bilmeden acabami dyerek daha cok stres oluyorum ben :)

:)))) bende öyleyim aslında bakma böyle cool durduğuma :)))) ama beyin devrelerim yanmak üzere artık :))) hele hele bu ay yaşadıklarım tuzu biberi oldu :)) hayatımda tek düzenli şey olan adetiim 8 gün önce geldi :)) milletin stresten gecikir benimki önden gidiyo :))) bu ay bi de adet stresi yaşayınca, stres kotamı doldurdum :)))) bi de üstüne test ve sonuç stresini çekemiycem :))
Bi de bu ay taktik yapıyorum :))))) 2 günde bir kocaya çaktırmadan sırnaşıcam :))))) görev gibi yaptırınca istemiyor bazen adam :)))) o yüzden sinsice yaklaşıcam hehehhehe

Ayni dusuncedeyz bnmd 4 ay oldu bu ay testler yapldi bilıp bekleyelm bilmeden acabami dyerek daha cok stres oluyorum ben :)
evet ben de ıste öleydım. sımdı stresım yok ama yınede tutturamadık :) ovu testıde kullanıyorum. hersey de bılırkısı oldum ama benım bebe gelmıyor 10 aydır
bu ay adet oluncada yumurta takıbı yaptırıcam.
daha 10 gun var amaa

Dün gece sol kasığım çok ağrıdı.. Ben yumurtlama ağrısı da çekmem normalde.. Ama bu ay çektim :) dedim bu bi işaret kızıım değerlendir bunu :))) dün başladım mesela 2 günde bir taktiğine :))) hatta kendimi aştım, ilişki sonrası tuvalete gitmedim yattım uyudum :)))))
Ay iyice salağa bağladım yaa hahahhaha kendi kendime yazıp kendi kendime gülüyorum :)))

ben 2 gunde 1 denedım. hergun denedım. 1,5 gun arayla denedım 10 ay olunca turlu turlu sekıller denedık :)
tabı 1-2 ay hastalık nedenıyle olmadıgı zamanlarda oldu. ben mesela 5 ay sonra alıstım. ılk aylar heyecanlıydım. sonra azaldı.

bu ay da gec yumurtladım. baya gec hemde . adetlerım 28 gun arayla oluyor. ben bu ay 26. gun yumurtladım
ilişkiyı bırakmıstım 1 hafta once. akıntımı gorunce hemen harekete gectık :) 5-6 gun ara vermıs oldum.

Olacak kız olacaakk bu ne yav maymuna döndük ayol.. O bi olsun bi de doğsun bak ben bugünlerin acısını nasıl çıkartıyorum ondan.. Isırılmadık yer bırakmıycaaammmm :)))

Olacak kız olacaakk bu ne yav maymuna döndük ayol.. O bi olsun bi de doğsun bak ben bugünlerin acısını nasıl çıkartıyorum ondan.. Isırılmadık yer bırakmıycaaammmm :)))
bende ole dıyorum. dövcem dıyorum bı gel sen
olsun dıye sabrettik bekliyoruz. zaten yapcak baska bıseyde yok. oturup karalar baglamanın anlamı yok. elimizden gelenı yaptık. yapıyoruzda. efkarlandım bak smdı. benıde dertlendırdınız

Dertlenmek yoookkk :)) güzel düşünüyoruuzz hayallere devam :)) böyle böyle gelecekler demek ki :)))

incir ve havucu doktoralar önerio kür olarak deil yiyeceksin
ben incir yemıstım bı kac ay. erken yumurtladım 12. gun fılan
sonra kurt cıktı ıcınden tiksindim bıraktım. 2 ay sonra tekrar deneyeyım dedım. bıdaha cıktı
ıncır fılan görmek ıstemıyorum
halbuki yası inciride cok severım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…