- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Hormon ve sperm testi yaptrmsmydnz oncesinde canim. Bide ne kadara cektirdin. Onunda faydasi oluyomus hamile kalmaktaEvet canım erkendi. Ama ben çok kafama takıyordum. Bu bende stres yaratıyordu. Acaba acaba diye sürekli kendimi negatif etkiliyordum. Film sonucu iyi çıktığı için biraz rahatlamıştım.
İlişki sıklığı 2 günde bir oldu canım ovulasyon döneminde. Ovulasyon testim 2-3 kasımda pozitifti 3 kasımda oldu. 4 kasımda test silikleştiği için o günde oldu. Ardarda sadece bu iki gün oldu zaten bence döllenme ya 3 ünde ya 4 ünde oldu.
Hormon tahlillerim normaldi ama bir kere yumurtam catliyor mu diye progesterona baktirdim 4 cikti. En az 10 cikmaliydi. Esimin testinde sayi ve hiz cok iyiydi morfoloji dusuktu canim %2 ydi. En az 4 olmaliydi.Hormon ve sperm testi yaptrmsmydnz oncesinde canim. Bide ne kadara cektirdin. Onunda faydasi oluyomus hamile kalmakta
E ilac falan vermedimi cnm dgerler oyleyken mi hamile kaldınHormon tahlillerim normaldi ama bir kere yumurtam catliyor mu diye progesterona baktirdim 4 cikti. En az 10 cikmaliydi. Esimin testinde sayi ve hiz cok iyiydi morfoloji dusuktu canim %2 ydi. En az 4 olmaliydi.
Amin amin ne guzel istedgn anda kalmissin rabbim oglunuzu size bagslasn bzede en yakin zamanda o duyguyu tattirsin.Ben evlendim... İlk 1 ay ilk günün sıkıntılarıyla geçti..
Hem çalışıp hem İkinci üni. okuduğum için bebek fikrini 2-3 sene erteleyelim diyorduk...
Sanırım 1 ya da 2 kere normal korunmasız ilişkiye girmiştik ama yine de tam olmuyordu benim sıkıntılarımdan dolayı...
O ay sadece bir gün gecikti ben de merak vardı gebelik testi nasıl bişi oluyor diye sırf meraktan gırgırına gittim aldım sabah erkenden yaptım baktım kopkoyu iki çizgi.. O an bayılacaktım şok olmuştum hemen kabullenemedim.. Dedim insanlar ne kadar uğraşıyorlar Rabbim ben nasıl olduğunu bile anlamadım diye söylendim... Ve o bebeğim gelişmedi kürtaj oldum...
Sonra 2 ay korunma süresi verdi doktorumuz.. O iki ay nasıl geçti nasıl bekledim bir süre bebek istemeyen ben.. Sonra adetimin 12. günü başladık gün aşırı 14-16-18-20-22 günlerinde mik mik yaptıkMikmik ten sonra bir süre ayaklarımı havaya kaldırıp yani yatağın başına dayayıp bekliyordum...
O ay yine gebe kaldım... Şükürler olsun oğlum şu an 1 yaşında...
Rabbim isteyen her kadına bu muhteşem duyguyu tattırsın bu duygudan mahrum bırakmasın kimseyi...
Esime proxeed plus verdi. 1 ay bile kullanmadan hamile kaldim.E ilac falan vermedimi cnm dgerler oyleyken mi hamile kaldın
Amin amin ne guzel istedgn anda kalmissin rabbim oglunuzu size bagslasn bzede en yakin zamanda o duyguyu tattirsin.
Bilglr icin tesekkur ederim. :) bizede dua et bulantisiz sorunsuz bir hamilelik gecir insallah :)Esime proxeed plus verdi. 1 ay bile kullanmadan hamile kaldim.
Saol canim amin inşallah. Allahim kisa zamanda size de nasip etsin inşallah.Bilglr icin tesekkur ederim. :) bizede dua et bulantisiz sorunsuz bir hamilelik gecir insallah :)
Canım merhaba :) öncelikle, sağlıkla huzurla kucağına al meleğini inşallahKızlar merhaba,
Daha çok yeni benim hamileliğim darısı isteyen herkesin başına bende sağlıklı güzel haberler alabilirim inşallah cumartesi günü doktor randevum var. 4 aydır deniyorduk. Ovulasyon testi kullandım. Geçen ay hsg çektirdim. Birliktelikten sonra secde pozisyonunda kaldım bir süre (farklı bir topicte okumuştum) eşime bol bol keçiboynuzu ve kabak çekirdeği yedirdim.
Bi de taze hamile olarak sana bir sorum olacak :) karnını içine çekebiliyomusuun? Ay bunu çok merak ediyorum ya :) bütün arkadaşlarım hamilelik belirtisi diye bunu söylüyor :) ortak noktaları bu yani :) karnımı içime çekemedim, çekmeye çalışınca bi garip oldu diyorlar çok merak ediyorum :)Saol canim amin inşallah. Allahim kisa zamanda size de nasip etsin inşallah.
Canim yanagini yastiga koy kalabildigin kadar kal, valla ben 5-10 dk falan kalmisimdir. Evet hemen idrar yapmamak gerek ama 15-20dk bekleyebiliyosan bile yeterlidir. Kız simdi denedim karnimi içe tam olarak cekemiyorum. Cok fazlada zorlamiyayim. Duan icinde Allah razi olsun. Allahim sanada nasip etsin inşallah.Canım merhaba :) öncelikle, sağlıkla huzurla kucağına al meleğini inşallah
Soruma gelirsek :) secde pozisyonunda ne kadar durdun? Onu bende denedim ama çok zor :) ve sıkıcı geldi :))) uzun duramadım :)
Bir de benim en büyük sorunum, ilişkiden sonra tuvaletim geliyoo :))))) öncesinde yapıyorum ama sonrasınd yine geliyoo ve dayanamıyorum yapıyorum e tabi herşey gidiyo öyle olunca :)
Oof çok uzun süre ya çok sıkıcııı :)) ama deniycem tabikide :)Canim yanagini yastiga koy kalabildigin kadar kal, valla ben 5-10 dk falan kalmisimdir. Evet hemen idrar yapmamak gerek ama 15-20dk bekleyebiliyosan bile yeterlidir. Kız simdi denedim karnimi içe tam olarak cekemiyorum. Cok fazlada zorlamiyayim. Duan icinde Allah razi olsun. Allahim sanada nasip etsin inşallah.
Cektirdim canim. Temiz cikti tuplerim.. cok sukur. Agustosta cekilmistim.4 ay bitti bende dun gittim doktora hormon testi ve esimden spermiogram istendi 1 hafta snra alcz snuclari temzse 3 ay daha deneyin olmazsa rahim filmi cekelim dedi sen cektirdn mi yumurtlma takbi nasl yaplyo
Canım bu tüplerin açık olup olmadığını anlamak için ilaçlı film mi çektiriyorsun?Cektirdim canim. Temiz cikti tuplerim.. cok sukur. Agustosta cekilmistim.
Yumurta takibi de dr adet bitimi cagirmisti. 2 gun arayla gittim. 13. Gun ymrtam catladi. Iliski oneriyor. Ama tutmadi bizimki. Kismet...
Ewt ewt bi belirti daha bulduk sayende :)Oof çok uzun süre ya çok sıkıcııı :)) ama deniycem tabikide :)
Evet idrarı tutabildiğim kadar tutmakta kararlıyım :))
Yaaa çekilmiyormuş iştee :))) Zorlama canım zaten çekemezsin :)) Bu belirtiyi de ekleyelim listeye :))) test edildi onaylandı :)))))
Evet canim. Ilacli oluyor. Bende arastirmistim. Cok rahat olanda var. Ama benimki baya sancili olduCanım bu tüplerin açık olup olmadığını anlamak için ilaçlı film mi çektiriyorsun?
Önümüzdeki hafta çektiricem ben.. Eşimde teste gidecek.. Doktor istedi bu ay..
Peki ya hamileysen ve haberin yoksa.. İlaç çok sakıncalı değil mi..Evet canim. Ilacli oluyor. Bende arastirmistim. Cok rahat olanda var. Ama benimki baya sancili olduhele o ilaci verdikleri an duman cikti kulagimdan resmen.. ama korkmasin gozun. Hicbisey anlamayan var. Belki benim cektirdigim yerle dr la alakalidir sancim..
Esinde iliski olmadan en az 3 gun en fazla 5. gun icinde ornek vericek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?