- Konu Sahibi didempolat
-
canını sıkma tatlım, vardır her işte bir hayır.. Bende bana düşenden fazlasını yapmaya başladım ama yapmak zorundayım başka çaremiz yok
Birbirinizi üzmektense biraz beklemek daha iyi sanırım
Beyazları sözlümle ikimiz ödüyoruz canım mobilyaları da biz ödüyoruz :d kimseden yardım göremedik daha..
bende niişanlıma sen al nasıls biz ödeyecez diyom o da yok olmaz abime ailem aldı benmkinide alacak acele etme diyor yavv ben anlayamdım gitti ailen alsa ne olur almasa ne olur param varsa mümkün olduğunca kendim alırım kimseyede laf söz ettirmem işimede ne kaynana nede başka birini karıştırmamam ama işte gel görki bizim istediğimiz gibi olmuyor didemcim gör iştee allahtan biraz sert ve kesin konuşuyorumda kimse itiraz edemiyor yoksa yanmıştım valla:)))
saol canm benım hayırlısı artık bıde evlenınce hemen cocuk ıstıyolar bende calısıp ev almak ıstıyorum napcam bılmıyorum
Bu arada buz dolabınızı nasıl aldınız eskı modellerden mı yoksa yanı buzlugu alta olandan mı hangısı daha ıyıdr:)
Bu arada buz dolabınızı nasıl aldınız eskı modellerden mı yoksa yanı buzlugu alta olandan mı hangısı daha ıyıdr:)
o kadarına da karışmasınlar artık :))) abartmışlar biraz. Sen kendini maddi manevi ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın canım boşver takma kafaya..
Bu arada ne kadar dertliymişiz yaa iyi ki açmışsın topici :)
benim ki de tam tersi :)) abilerine yaptılar benimkine kimsenin bişe yaptığı yok iş güç var diyeymiş... bende bi yorumda bulunmuyorum sonuçta biz yaparsak kimsenin bi söz sölemeye hakkı olmaz rahat oluruz galiba.. bu konuda biraz kafam karışık anlıcanız
ben daha yeni başladım çeyiz işlerine aama çokda vaktim yok 6 ay kadar kaldı düğüne bi dünya eksikk say say bitmez napcamm :18:
küçük ev aletlerimi ve mutfak malzemelerimi aldım ıvır zıvır haricinde şimdi nevresim takımları ve yatak örtülerine başladım.
zor bacılar zor :))
o kadarına da karışmasınlar artık :))) abartmışlar biraz. Sen kendini maddi manevi ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın canım boşver takma kafaya..
Bu arada ne kadar dertliymişiz yaa iyi ki açmışsın topici :)
benim ki de tam tersi :)) abilerine yaptılar benimkine kimsenin bişe yaptığı yok iş güç var diyeymiş... bende bi yorumda bulunmuyorum sonuçta biz yaparsak kimsenin bi söz sölemeye hakkı olmaz rahat oluruz galiba.. bu konuda biraz kafam karışık anlıcanız
ben daha yeni başladım çeyiz işlerine aama çokda vaktim yok 6 ay kadar kaldı düğüne bi dünya eksikk say say bitmez napcamm :18:
küçük ev aletlerimi ve mutfak malzemelerimi aldım ıvır zıvır haricinde şimdi nevresim takımları ve yatak örtülerine başladım.
zor bacılar zor :))
çift kapılı no frost bosch 49a74ne modelini aldım. Buzluğu üstte.. Benim boyum 158, buzluk altta olunca buzdolabının en üst rafına yetişemedim :)))) o yüzden buzluğu daha az kullanacağım için buzluk kısmı üstte olanı tercih ettim
burda en şanslısı benim sanırım kayınpederim herşeyi alıyo saolsun beyaz eşyaları aldı
evi boyattı kartonpiyer yaptırdı (kira olduğu halde )
eşyaları da alcak hemde herşey benim istediğim gibi oluyo çok şükür
cnm sende bendenmişsin benmde ailem abilerime yaptı bana birşey yapmadı içime battı kimse salaamıyordu bende çalışıtğım için herşeyimi kendm aldım sattım ödedim salonumu bile kendim tuttum ve kimse bana karışamadı karıştırmadım çok şükür mevlam zorda güçte bırkmadı ne aileme bağlı oldum nede bana şunu yapacaksınız demedim herşeyimi halletim çok zor oldu ama üstesinden geldim mevlam güç kuvvet ve para versin insanın ozman kimsye ihtiyacı olmuyor herşeyi yapıyor
evet canım öyle tabi benim ailemden sorun yokta nişanlımınkilerde sorun ona bişey yapmıyorlar onlar yapmayıncada bende bizimkilere yaptırmak istemiyorum en azından çok yüklenmek... Bakalım allah yardım ediyo hakikaten hayırlı işlere kalkışınca. Sonu güzel olsunda borç harç ödenir bi şekilde seninde değiğin gibi canım.
su aıleler herseye karısmasa ne guzel olur dımı ya :)
su aıleler herseye karısmasa ne guzel olur dımı ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?