Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

saol canm benım hayırlısı artık bıde evlenınce hemen cocuk ıstıyolar bende calısıp ev almak ıstıyorum napcam bılmıyorum

Az önce de dediğim gibi yardım edeceklerse ne güzel.. Bize kimse el atmıyor 7 ay kaldı şurada.. bakalım ne olacak. Yazı bekliyorum sabırsızlıkla :44:

Bu arada buz dolabınızı nasıl aldınız eskı modellerden mı yoksa yanı buzlugu alta olandan mı hangısı daha ıyıdr:)

saol canm benım hayırlısı artık bıde evlenınce hemen cocuk ıstıyolar bende calısıp ev almak ıstıyorum napcam bılmıyorum

o kadarına da karışmasınlar artık :))) abartmışlar biraz. Sen kendini maddi manevi ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın canım boşver takma kafaya..

Bu arada ne kadar dertliymişiz yaa iyi ki açmışsın topici :)

Sorma canım aynısı bızımkı abımlere yaptılar ben eve para verıyorum bana da yapcaklar bekle bekle nereye kadar ama bende heyecanla beklıyrm ama :)

Bu arada buz dolabınızı nasıl aldınız eskı modellerden mı yoksa yanı buzlugu alta olandan mı hangısı daha ıyıdr:)

benm beyaz eşyayın buzdolabı ve çamaşır mak. erkek tarafı alıyor dün aldık inox (gri) derindondurucusu alttan olan markası beko sizede tavsiye ederim kullananan arkadaşlarım çok memnuınlar

çift kapılı no frost bosch 49a74ne modelini aldım. Buzluğu üstte.. Benim boyum 158, buzluk altta olunca buzdolabının en üst rafına yetişemedim :)))) o yüzden buzluğu daha az kullanacağım için buzluk kısmı üstte olanı tercih ettim

evet cnm iyiki açmışsın bu topibi bebeğe gelince onlara nee bak biz iki yl düşünmüyoruz çünkü birincisi kendi memleketimden bambaşka bir il ve kültürün sahip olduğu yere gidiyorum oraya alışmam lazım ikincisi çalışacm önce kariyer yapıp ev alalım diyoruz sonra çocuk :)))) sende öle yap boşver herkein ne dediğinin önemi yok bence sen vve nişanlın ne düşünüyorsunuz o önemli:))))

benim ki de tam tersi :)) abilerine yaptılar benimkine kimsenin bişe yaptığı yok iş güç var diyeymiş... bende bi yorumda bulunmuyorum sonuçta biz yaparsak kimsenin bi söz sölemeye hakkı olmaz rahat oluruz galiba.. bu konuda biraz kafam karışık anlıcanız

ben daha yeni başladım çeyiz işlerine aama çokda vaktim yok 6 ay kadar kaldı düğüne bi dünya eksikk say say bitmez napcamm :18:
küçük ev aletlerimi ve mutfak malzemelerimi aldım ıvır zıvır haricinde şimdi nevresim takımları ve yatak örtülerine başladım.
zor bacılar zor :))

Allah kolaylık versin canım.. Bilmez miyizzzz

cnm sende bendenmişsin benmde ailem abilerime yaptı bana birşey yapmadı içime battı kimse salaamıyordu bende çalışıtğım için herşeyimi kendm aldım sattım ödedim salonumu bile kendim tuttum ve kimse bana karışamadı karıştırmadım çok şükür mevlam zorda güçte bırkmadı ne aileme bağlı oldum nede bana şunu yapacaksınız demedim herşeyimi halletim çok zor oldu ama üstesinden geldim mevlam güç kuvvet ve para versin insanın ozman kimsye ihtiyacı olmuyor herşeyi yapıyor

burda en şanslısı benim sanırım kayınpederim herşeyi alıyo saolsun beyaz eşyaları aldı
evi boyattı kartonpiyer yaptırdı (kira olduğu halde )
eşyaları da alcak hemde herşey benim istediğim gibi oluyo çok şükür

dımı bana da ole geldı cok buyuk uzunlamasına sandalyeylemı cıkıcam

Burda hepımız bırbırımze benzyrz dert bakımından saofıstıke bacım aynen bende ole dıyrm napım :) am dınlemyo kı:)

evet canım öyle tabi benim ailemden sorun yokta nişanlımınkilerde sorun ona bişey yapmıyorlar onlar yapmayıncada bende bizimkilere yaptırmak istemiyorum en azından çok yüklenmek... bakalım Allah yardım ediyo hakikaten hayırlı işlere kalkışınca. sonu güzel olsunda borç harç ödenir bi şekilde seninde değiğin gibi canım.

su aıleler herseye karısmasa ne guzel olur dımı ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…