- Konu Sahibi didempolat
-
Privenuptia 'nın gelinlikleri 2500 den inmişler 1300 1200 1150 felan, sanırım sadece gelinlik
ömrümüz beklemek le geçiyor nedir bu yahu çıkma teklifi bekle,seni seviyorum demesini bekle,askeri bekl, aileyle tanışmayı bekle,istenmeyi bekle,sözü nişanı düğünü
hıc sorma beklemek ıstemıyorum artık askımmmmmla kavusmak ıstıyorum bı yuvamız olsun ıstıyorummmmmmmmmmm
bende bende hemen aşkıma kavuşayım diyorum ama korkuyorum da yavv memlektimi terk edip gidecem bide sinsi elti off çekilmez böyle bir hayat allahtan çalışacamda kurtuldum
bende bende hemen aşkıma kavuşayım diyorum ama korkuyorum da yavv memlektimi terk edip gidecem bide sinsi elti off çekilmez böyle bir hayat allahtan çalışacamda kurtuldum
Başka bir şehirde yaşamak zor olur ilk başlarda ama sonra alışırsın eşin yanında olucak,eltinin sen hakkından gelirsin buna inanıyorum
nereye gideceksin sen
Kızlar nikah şekeri ya da davetiye seçimi yaptınızmı.Ben davetiye bakıyorum ama karar veremiyorum
[sıze="2"]uff bir sürü model var karar veremıyorum gelınlıkte oyle davetıyede surda nekaldı dugune 21 hazıranda evlenıyorum ama ortada bısı yok[/sıze]
valla sen kendiniSıkıntıya soktukça bulamaycaksın bak nette çok güzel modeller var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?