Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Privenuptia 'nın gelinlikleri 2500 den inmişler 1300 1200 1150 felan, sanırım sadece gelinlik

ki öyleymiş

•Duvak ve saç aksesuarları gelinliğe dahil değildir

Son düzenleme:
ömrümüz beklemek le geçiyor nedir bu yahu çıkma teklifi bekle,seni seviyorum demesini bekle,askeri bekl, aileyle tanışmayı bekle,istenmeyi bekle,sözü nişanı düğünü

hıc sorma beklemek ıstemıyorum artık askımmmmmla kavusmak ıstıyorum bı yuvamız olsun ıstıyorummmmmmmmmmm

hıc sorma beklemek ıstemıyorum artık askımmmmmla kavusmak ıstıyorum bı yuvamız olsun ıstıyorummmmmmmmmmm

bende bende hemen aşkıma kavuşayım diyorum ama korkuyorum da yavv memlektimi terk edip gidecem bide sinsi elti off çekilmez böyle bir hayat allahtan çalışacamda kurtuldum

bende bende hemen aşkıma kavuşayım diyorum ama korkuyorum da yavv memlektimi terk edip gidecem bide sinsi elti off çekilmez böyle bir hayat allahtan çalışacamda kurtuldum

Başka bir şehirde yaşamak zor olur ilk başlarda ama sonra alışırsın eşin yanında olucak,eltinin sen hakkından gelirsin buna inanıyorum

Son düzenleme:
[sıze="2"]uff bir sürü model var karar veremıyorum gelınlıkte oyle davetıyede surda nekaldı dugune 21 hazıranda evlenıyorum ama ortada bısı yok [/sıze]

[sıze="2"]uff bir sürü model var karar veremıyorum gelınlıkte oyle davetıyede surda nekaldı dugune 21 hazıranda evlenıyorum ama ortada bısı yok [/sıze]

valla sen kendini sıkıntıya soktukça bulamaycaksın bak nette çok güzel modeller var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…