Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Kızlar halı markası olarak ne onerırsınız padısah halı kullanan var mı? Yada alan

Ben halılarımı almadım henüz sadece bir tane aldım oda piyasada bilinen markalardan değil o yüzden piyasadaki halılar nasıl bilmiyorum çok ama step halı var tek geçerim onu süper halıları yumuşacık diğer halılarımı ordan alcam inş ama pahalı azcık.

ya bende almadım daha zaten mobılyalarımı bıle almadımkı halılarıda arastırıyorum ste:)

kızlar dugunumuz yaklassın ılk burda kutlayalım halaylar cekelım ben halay bası olurum heheheeeeeeeee haydı basladım katılın bakım :)

kızlar yaa royal hiç güzel değl bizim evde var hiç memnun değilimmmmmm ama shgee halılara bayılıyorum ben

1,5 ay sonra düğünüm var ve eksiklerimi yazıyorum kızlar. Bu arada mobilyalarım geldi. Bugün son olarakta koltuk takımlarım geldi rahatladım

Yatak Odam : Tül, Perde, Güneşlik, Halı, Avize ve Abajurlarım Eksik

Mutfak : Halı, mikser, blendır, mutfak masası unuttum tül

Salon : Tül, perde, güneşlik , Led Tv

Koridor : Vestiyer, 3-5 metre uzunluğunda yolluk

Banyo : Banyo paspası, banyo seti (sabunluklar falan )
şarjlı süpürgem de yok :84::84::84::84:

ay ne çokmuş eksiklerim :84::84::84::84::84::84::84:

hayırlısı ile tamamlarsın inşallah canım

cogu bıtmıs azı kalmıs

günaydın kızlar :) ya eksik çok da bu ay nevresimlerimi almayı düşünüyorum sarev, days in colors, linens, taç dışında hangi markayı önerirsiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…