Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Günaydın kızlarr
siz sona geldiniz tabi ben daha başında başındayım Yaza kısmetse nişan var.. İnşallahh Nişan bohçası için avon formen serisi nasıl olur.. ? Deneyimlerinize ihtiyacım varrrrr

Günaydın kızlarr
siz sona geldiniz tabi ben daha başında başındayım Yaza kısmetse nişan var.. İnşallahh Nişan bohçası için avon formen serisi nasıl olur.. ? Deneyimlerinize ihtiyacım varrrrr
sanada günaydın cnm ....
valla çok iyi olur ben bohçaya formen aldım koyacam gayet hoş bence alabilirsin sende

sanada günaydın cnm ....
valla çok iyi olur ben bohçaya formen aldım koyacam gayet hoş bence alabilirsin sende

Saol canım.. o zaman önümüzdeki ay alayım yarı fiyatına formenler... tabi buna birde parfüm eklemem gerek.. Perceive kullanıo benimki çok seviodu onun kokusunu.. ama onun roll on u falan yok :26: nasıl yapsam bilmiorum :26: Bu ay çok iyi bi fiyatı var perceive in.. Roll onuda başka bitane alıpmı tamamlasam acaba :26:

gunaydın canım :)nasılsın:)

Teşekkürler didem iiyim çeyizime aldıklarımı toparlıyorum buraya eklemek için onunla uğraşıyorum sabahtan beri iş yapmadım daha
günaydın kızlar :) ya eksik çok da bu ay nevresimlerimi almayı düşünüyorum sarev, days in colors, linens, taç dışında hangi markayı önerirsiniz??

Özdilek ve soley de tercih edebilirsin güzel modelleri var..

günaydın kızlarrrrrrr

Günaydınnnn

Günaydın kızlarr

Güzel bence burdan bir arkadaşın bohçasında da görmüştüm güzel kokusu da kardeşim kullanıyor

ay koy fotolarınıda gorelım canm :)

Kullanacağını alman daha iyi olur bence hepsinin takım olması gerekmiyor hatta bana sorarsan roll ona gerek bile yok parfüm dedorant ve traş sonrası losyon yeterli olur.

benimde halım,ayakkabılığım ve çok ufak tefek dekorasyon eşyalarım kaldı...amaa halı beğenemiyorummmm yarın almam lazım artık

ay koy fotolarınıda gorelım canm :)

Yarın koyarım bugün işyerinde müsait olamam hemde bitmedi henüz resimleri çekmem gerekenler var bide mesaj sayımın dolması gerek ekleyemiyorum :)

benimde halım,ayakkabılığım ve çok ufak tefek dekorasyon eşyalarım kaldı...amaa halı beğenemiyorummmm yarın almam lazım artık

Step halı bakkk çok güzel ürünleri var yumuşacık hiçbir halı onun kadar yumuşak değil..

saol canım internetten bakttım stepe pek bişey bulamadım gibi ama mağazaya gidip bakmak daha akıllıca olacak

günaydın kızlarr..

Ben bugün taksit ödemece yaptım.. Maaş bitti

nişan bohçasını felan hazırladık onları çekecem yüklerim belki bugün

eksikler o kadar cokkiiiiii banyo takımı, banyo paspas takımı , mutfak örtüleri halı, perde off offf cok eksik varins hayırlıssyla eksiklerimizi tamalamayı nasip eder rabbim

eksikler o kadar cokkiiiiii banyo takımı, banyo paspas takımı , mutfak örtüleri halı, perde off offf cok eksik varins hayırlıssyla eksiklerimizi tamalamayı nasip eder rabbim

tamamlarsın inşallah canım..

kızlar kendi çeyiz bölümüme dantelleri ekliyorum bakabilirsiniz

minikcim günaydın çalışıyormusun bugün yoksa çeyizleri eklemek içinmi erken kalktın :)

:)) ben çalışıyorum malesef nefret ediyorum pazarları çalışmaktan o yüzden iş yapmakta içimden gelmiyor forumda yapıyorum işimi birazdan çeyizimi açıcam mesaj sayımı doldurabilirsem tabi

:)) ben çalışıyorum malesef nefret ediyorum pazarları çalışmaktan o yüzden iş yapmakta içimden gelmiyor forumda yapıyorum işimi birazdan çeyizimi açıcam mesaj sayımı doldurabilirsem tabi

canım kolay gelsin.. yardımcı olayım doldurmana

özel değil ise nerede çalışıyorsun ?

Ve bu yazımla 100 mesajım dolar Turizmciyim tatlım otelde resepsiyonistlik yapıyorum Rehberim normalde ama bayan için zor oluyor die bıraktım otele geçtim sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…