Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Ve bu yazımla 100 mesajım dolar Turizmciyim tatlım otelde resepsiyonistlik yapıyorum Rehberim normalde ama bayan için zor oluyor die bıraktım otele geçtim sen?

aa ne güzel rehberlik. Hayalimdeki meslek gidip 1-2 dil daha öğrenmem lazım

Fen bilgisi öğretmeniyim canım, memurluk yapıyorum ama

canım türkiyemin hali işte öğretmen olursun memurluk yaparsın rehber olurum resepsiyonistlik yaparım

çamaşır sepeti
kirli sepeti
ekmek sepeti veya sebzelik tipi dolaplar oluyor ya onlarda eksik
başka yok sanırım
çok şükürrr yani inşallah çıkmaz

Günaydın kızlar nasılsınız ben bugün kına gecesi için malzeme almaya gideceğim bakmamı istediğiniz birşey varmı bakayım sizin içinde birde kına için aklınıza gelen alınması gerekenler neler yardımcı olurmusunuz

gunaydın canım benım:)
kıma malzemelerını erkek tarafı alır sen mı alcan:)

Ben alınacakların listesini yapma kısmını üstlendim onlar ödeme kısmını üstleniyorlar beraber gideceğiz bugün iş çıkışı havada yağmurlu mahmutpaşa çekilmez ama :84::84:

Ben alınacakların listesini yapma kısmını üstlendim onlar ödeme kısmını üstleniyorlar beraber gideceğiz bugün iş çıkışı havada yağmurlu mahmutpaşa çekilmez ama :84::84:

sorma beklemıyodum yagmuru sırılsıklam oldum canım ben sana yazım dur bu arada beım tarıh tam bellı oldu :)

kına tepsısı
kına sepetı
kına tulbentı ve eldıvenı
kınalar
kuruyemısler
mum
bındallı gıymek ıstersen bındallı
aklıma gelen bunlar
bazı yerlerde kına dondurenlerın koluna yazma baglarlar:)

Teşekkürler bunlar dışında benimde aklıma pek birşey gelmedi Senin tarih ne zaman ve nasıl karar verildi

teşekkürler bunlar dışında benimde aklıma pek birşey gelmedi Senin tarih ne zaman ve nasıl karar verildi

sorma benım haberım olmadan peder gıdıp gun almıs 20/11/2011 e bende nısanlımla tartıstım bız nıye karar veremıyoruz dıye ıste boyleyken bole oldu ya :)ama sımdı kesın allahın ıznıyle kasımın 20 sı 216 gunum var daha cokkkkkkkk varrrrrrr

Aman neyse karar verilmiş ya önemli olan bu tabi sizin karar vermeniz daha iyi olurdu ama siz karar verip onlar onaylamasa gene onların dediği olacaktı boşver çok takılma belirsizlikten kat kat iyidir çok sevindim ekleyelim mi bir çizelge de sana :)

ekleyelım canm ama nasıl eklendıgını bılmıyorum :)

Günaydın kızlarrr

Kına tepsisi
Kına örtüsü
bindallı
Dağıtmak için kuru kına
Kına keseleri
kuruyemiş keseleri - kuruyemiş
fes
terlik
dağıtmak istersen kınaya gelen genç kızlara bileklik
vs.

Bizde de erkek tarafı alıyor

İnş canım, aldıklarını not al da oradaki fiyatları da bilelim:) Özellikle bindallı fiyatlarını sorarsan sevinirim.

hayırlı olsun canım

Benden 9 gün sonra canım düğününüz :) Benimkinden de takip edebilirsin Hayırlı uğurlu olsun canım tekrardan

İnş canım, aldıklarını not al da oradaki fiyatları da bilelim:) Özellikle bindallı fiyatlarını sorarsan sevinirim.

Sorarım tabi gelinlik te bakıcam zamanın kalırsa istediğiniz model varsa ekleyin gitmişken onuda sorarım fiyatını ne kadara yaparsınız diye.Aldıklarımın fiyatlarınıda yazarım size fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…