- Konu Sahibi didempolat
-
İnş canım, aldıklarını not al da oradaki fiyatları da bilelim:) Özellikle bindallı fiyatlarını sorarsan sevinirim.
Sorarım tabi gelinlik te bakıcam zamanın kalırsa istediğiniz model varsa ekleyin gitmişken onuda sorarım fiyatını ne kadara yaparsınız diye.Aldıklarımın fiyatlarınıda yazarım size fikir olur
hayırlımı ugurlumu bılmıyorum canlarım ama galıba ayrılıyorum ya fena bozustuk((cok morelsızım...
hayırlımı ugurlumu bılmıyorum canlarım ama galıba ayrılıyorum ya fena bozustuk((cok morelsızım...
valla bu tarz koyu kırmızı, kadife veya satenden olabilir canım, teşekkürler
tamam tatlım çıktı alır bakarım bunada.cok begendim bu arada
Aman neyse karar verilmiş ya önemli olan bu tabi sizin karar vermeniz daha iyi olurdu ama siz karar verip onlar onaylamasa gene onların dediği olacaktı boşver çok takılma belirsizlikten kat kat iyidir çok sevindim ekleyelim mi bir çizelge de sana :)
hayda.... Canım bir orta yolunu bulursunuz, sıkma canını..
didemmmm cnmm dur fevri olma yaaa bak şunu unutma hayat kısa ve boş ufacıuk şeyler için kalbini kırmaa kendini üzmeee lütfenn sakin kafa ile düşün öfkeyle kalkıp zararla karar verme cnm benm
bozuk cok hemde gozlerım kan canagı
canm seven kosar sevdıgının pesınden ama ooo kosmamayı tercıh ettı buyuzden bıtebılır sankı
canım dur bi soluklan.. O da bir düşünsün.. Acele karar verme..
Evlenmeyi düşünecek kadar sevdiğin birinden vazgeçmek bu kadar kolay olmaz. Sadece olaylar yormuştur sizi.. Kolay değil o kadar sorumluluk - stres..
Kendine bi kahve al, önce bir kokla.. Sonra da yudum yudum iç canım. Yanımda olsan ben yapardım sana ama..
saol canm dusunmen bıle yeter cok saol yok arkadasım cumartesıden berı gelmedı yanıma ınsan bı gelır konusur yok gelmedı seven bole yaparmı ben cok sevmısım demekkı hala gozumdenn yaslar akıyo anlatrken ....
Ben yerinede gidip sorarım kapalıçarşı bana çok yakın :) 10 dk öğrenirim fiyartını fotosunuda çekerim izin verirlerse tabikapalıçarşıdaymış canım bu dükkan, bende bayılıyorum ona şalvarı da işlemeli ...
İRTİBAT BİLGİLERİ
KAFTAN TOURISTIC & AUTHENTIC TEXTILE
ist. hiç bilmem
bozuk cok hemde gozlerım kan canagı
cnm bende istiyorummmmm o panelden:))
Ben yerinede gidip sorarım kapalıçarşı bana çok yakın :) 10 dk öğrenirim fiyartını fotosunuda çekerim izin verirlerse tabi
Biraz kendinize zaman verin didem düğün stresi nişanlılık çok yıpratıyor insanı kafanı topla önce sonra sakince konuşun
olayı tam olarak bilmiyorum ama belki o da kırılmıştır ve senden bir hareket bekliyor olabilir :26:
canım olay su dugun tarıhı ertelenmıs bende kızdım ona nıye bızım haberımız yok dedım haksızmıyım ıste buda benı sucladı abartıyosun yok ole yok bole ben aılemı ezemem sevmıyosun ozman bıtsın dedım sacmalama dedı bende konsmadım o aksam ben fenalastım bayıldım astımım var nefes darlıgı cekıyorum ayrıca kalbım sıkısıp bayılmısım dutdu ama gelmedı yanıma ertesı gun maca gıttı ve aksam arkadaslarıyla takıldı gene gelmedı bende uzuldum cok aradı dun ben bıtrdım dedım bıtıremesın dedı ozurde dılemedı ....bıttıııııııı dedım kapadım aramadı
canım çok üzüldüm.. Ama bence biraz sert çıkmışsın. Bizim nişan tarihi de bi ileri bi geri çekildi durdu.. Sonunda orta bir karara vardık. Sanırım sen ekim sonu gibi diyordun. çok da uzun bir fark uzatılmamış ki.. Burada bazı arkadaşlar var anneleri, kayınvalideleri kaybediyolar zaruriyetten uzatmaları gerekiyor 1 yıl 2 yıl.. Allaha şükür sizin öyle bir sorununuz yok. Hem 1 ay daha uzaması birçok şeyini daha tamamlayacağın anlamına gelmez mi ? Bana darılma ne olur sadece kendi fikrimi yazıyorum..
Bence sen ara konuşalım de.. Kafanı toparla biraz, bir konuşun ona göre karar alırsınız..
canım benım darılmam sana cok aklı basında konustun saol hıc kırmadın benı tesekkur ederım beklıycem bıraaz daha ama ben bole olmasını ıstemedım kı cok kırdı benı hareketlerı bunu hak etmedım dua edınnnnn ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?