Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

kızlar yazık yaa okadar para verilirmi bir yatak odasının sonuçta hepsi eskiyecek sizle kalıcı değil çok güzel firmalar var hem uygun fiyatları hemde mobilyalar çok şık gezmeden hemen karar vermeyin derim

Bizim baktığımız yerlerde fiyatlar genellikle böyle daha uygununu bulamadık senin bildiğin bi yerler varmı gezip görmüşsün sanırım tavsiye edebiliceğin

ya bızım evdede var salonun kalını storlu cok guzel ama camlar acılmıyo cekılıyken oda var haklısın :)

bence de ! ben hepsini normal tül perde ve güneşlik yaptırdım. salona ve yatak odasına da fon yaptırıcam bitti gitti :)

Valla onu başta konuştuk biz. Madem sözlümle ben alacaz eşyaları ne zaman istersek o zaman alalım dedik. Düğüne kadar yarısını ödemiş oluyoruz, rahatlayacaz biraz inşallah.

yaa bu erkek tarafı niye böyle bendede aynısı oluyor kavga gürültü ediyorum sonra tmm halledelim diyorlar off deli olacam

aynen canm bende kızıyorum edıyorum ama benım kı halledılmıyr 2009 da sozledık nısanlım parasını aılesıne verıyo daha bı copu bıle yok ben bana dusenlerı aldım olmayanlarıda almaya basladım ama onlarda tık yok nısanımda da aynı seyler oldu sormayın ben cok dertlıyım bu konuda ((((((((beyaz esyayı aılesı koye gıdınce alcaz temmuzda gıdıyolar 2 ayda sankı ne odıyceksek sankı bıtırcez:)offffffffffffffff

Çok sinir bozucu herşeye karar veriyorlar ama siz yaşıycaksınız,benim k.valide adını bile anmak istemiyorum çünkü beni istemediğini açıkca söyledi kendi kaybetti şu an k.valide derdim yok kimsede karışmıyo kendimiz alıp kendimiz ödüyoruz

ben kac kere konustum nısanlımla ama olmuyo arkadaslar pes ettım artık oda uzuluyo napım benım sansım dedım sen en ıyısını yapmısın:)

ya benım kayınvalıde ıyı aslında ama cok uyuz bazen ya ıstıyokı herseye karısım hanım aga sankı daha yenı dugun yapmıslar borcları varmıs eee nısanlımın parasını almayın bız alalım oderız yok oda olmaz mıs beraber odıycekmısız:)

İşte bizimde sorunumuz bu eve para veriyor ya evlenip kendi hayatını kurarsa kuru masrafı olur bize yetişemez lüx hayatımız son bulur diye istenmeyen gelin oldum,ben kendime ait olanları alıyorum,oda beyaz eşyaları ödüyor ekstra mobilyalarıda beraber ödüycez,

Bizim baktığımız yerlerde fiyatlar genellikle böyle daha uygununu bulamadık senin bildiğin bi yerler varmı gezip görmüşsün sanırım tavsiye edebiliceğin

cnm hangi şehirdesin bilmiyorum ama evgör var ben kayserideyim bizde SDF DİYE BİR MAĞAZA var sonra ladin mobilyada çok uygun lazzoni var oralar gerçekten uygun ve çok şık

cnm hangi şehirdesin bilmiyorum ama evgör var ben kayserideyim bizde SDF DİYE BİR MAĞAZA var sonra ladin mobilyada çok uygun lazzoni var oralar gerçekten uygun ve çok şık

Ben İstanbuldayım ladin mobilya duymuştum bakıyım bide lazzoni güzel bakmam lazım çok zor seçmesi teşekkür ederim tavsiyelerin için.

bende niişanlıma sen al nasıls biz ödeyecez diyom o da yok olmaz abime ailem aldı benmkinide alacak acele etme diyor yavv ben anlayamdım gitti ailen alsa ne olur almasa ne olur param varsa mümkün olduğunca kendim alırım kimseyede laf söz ettirmem işimede ne kaynana nede başka birini karıştırmamam ama işte gel görki bizim istediğimiz gibi olmuyor didemcim gör iştee allahtan biraz sert ve kesin konuşuyorumda kimse itiraz edemiyor yoksa yanmıştım valla:)))

en ıyısını yapmısın canm bosver sıkıntı yasıyacagına sımdıden odeyın ınsallah ben yasamam ya :)

Ben İstanbuldayım ladin mobilya duymuştum bakıyım bide lazzoni güzel bakmam lazım çok zor seçmesi teşekkür ederim tavsiyelerin için.

rica ederim cnm bak tek fiyat derler ama gerçekten lazzonide fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ama maddi olarak biraz darsan git evgörden al mükemmel ürünler varrrr senin yerinde olsam gider direk oraya bakardım

canını sıkma tatlım, vardır her işte bir hayır.. bende bana düşenden fazlasını yapmaya başladım ama yapmak zorundayım başka çaremiz yok

ben kac kere konustum nısanlımla ama olmuyo arkadaslar pes ettım artık oda uzuluyo napım benım sansım dedım sen en ıyısını yapmısın:)

Birbirinizi üzmektense biraz beklemek daha iyi sanırım

beyazları sözlümle ikimiz ödüyoruz canım mobilyaları da biz ödüyoruz kimseden yardım göremedik daha..

bende başladım yavaştan ama çok eksiğim var tatlım

hadı hayırlısı canım ya alırsın merak etme bı bakmısın benım gıbı koyucak yer yok :)))))))))))hehhehhh
bende ılk aldıgım sey tencerelerım tabaklarım felandı eve geldı aaa bu kadar mı ne kadar az ben napcam ya dıyodum sımdı daha farklı :)

tencere tabak falan kaldırdım onları çok şükür aradan... şu söz nişan olaylarını hayırlısyıla bi atlatalım yoğun bir çeyiz alışverişine girişicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…