- Konu Sahibi didempolat
-
kızlar yazık yaa okadar para verilirmi bir yatak odasının sonuçta hepsi eskiyecek sizle kalıcı değil çok güzel firmalar var hem uygun fiyatları hemde mobilyalar çok şık gezmeden hemen karar vermeyin derim
cnm storlu yatak odası oturma odasında hiç iyi değil biz annemn evinde kullanıyoruz annem hiç memnun değil ama mutfak için mükemmel ben sadece mutfakta kullancam diğer yerler normal kalın iç perdesi ve tülleri tercih ediyorum hem daha şık duruyo
cnm storlu yatak odası oturma odasında hiç iyi değil biz annemn evinde kullanıyoruz annem hiç memnun değil ama mutfak için mükemmel ben sadece mutfakta kullancam diğer yerler normal kalın iç perdesi ve tülleri tercih ediyorum hem daha şık duruyo
ınsallahhhhhhhhhh daha bısey almadık alıpta dugunden sonra odıycekmısız nısanlımın aılesı oyle ıstıyo maleseffffff sınır bozucu ama napım sıkıldım bende hıc ustelemıyorum sadece bakıyrm:)
yaa bu erkek tarafı niye böyle bendede aynısı oluyor kavga gürültü ediyorum sonra tmm halledelim diyorlar off deli olacam
ınsallahhhhhhhhhh daha bısey almadık alıpta dugunden sonra odıycekmısız nısanlımın aılesı oyle ıstıyo maleseffffff sınır bozucu ama napım sıkıldım bende hıc ustelemıyorum sadece bakıyrm:)
bir gün bu topiğe gelip son eksiklerimi yazıcağım günü iple çekiyorum
bence de ! Ben hepsini normal tül perde ve güneşlik yaptırdım. Salona ve yatak odasına da fon yaptırıcam bitti gitti :)
valla onu başta konuştuk biz. Madem sözlümle ben alacaz eşyaları ne zaman istersek o zaman alalım dedik. Düğüne kadar yarısını ödemiş oluyoruz, rahatlayacaz biraz inşallah.
çok sinir bozucu herşeye karar veriyorlar ama siz yaşıycaksınız,benim k.valide adını bile anmak istemiyorum çünkü beni istemediğini açıkca söyledi kendi kaybetti şu an k.valide derdim yok kimsede karışmıyo kendimiz alıp kendimiz ödüyoruz
ya benım kayınvalıde ıyı aslında ama cok uyuz bazen ya ıstıyokı herseye karısım hanım aga sankı daha yenı dugun yapmıslar borcları varmıs eee nısanlımın parasını almayın bız alalım oderız yok oda olmaz mıs beraber odıycekmısız:)
Bizim baktığımız yerlerde fiyatlar genellikle böyle daha uygununu bulamadık senin bildiğin bi yerler varmı gezip görmüşsün sanırım tavsiye edebiliceğin
cnm hangi şehirdesin bilmiyorum ama evgör var ben kayserideyim bizde SDF DİYE BİR MAĞAZA var sonra ladin mobilyada çok uygun lazzoni var oralar gerçekten uygun ve çok şık
ınsallah canım benım beklerız bız bızım eksıklerımız hıc mı hıc bıtmıyo :)
işte bizimde sorunumuz bu eve para veriyor ya evlenip kendi hayatını kurarsa kuru masrafı olur bize yetişemez lüx hayatımız son bulur diye istenmeyen gelin oldum,ben kendime ait olanları alıyorum,oda beyaz eşyaları ödüyor ekstra mobilyalarıda beraber ödüycez,
Ben İstanbuldayım ladin mobilya duymuştum bakıyım bide lazzoni güzel bakmam lazım çok zor seçmesi teşekkür ederim tavsiyelerin için.
aynen canm bende kızıyorum edıyorum ama benım kı halledılmıyr 2009 da sozledık nısanlım parasını aılesıne verıyo daha bı copu bıle yok ben bana dusenlerı aldım olmayanlarıda almaya basladım ama onlarda tık yok nısanımda da aynı seyler oldu sormayın ben cok dertlıyım bu konuda((((((((beyaz esyayı aılesı koye gıdınce alcaz temmuzda gıdıyolar 2 ayda sankı ne odıyceksek sankı bıtırcez:)offffffffffffffff
ben kac kere konustum nısanlımla ama olmuyo arkadaslar pes ettım artık oda uzuluyo napım benım sansım dedım sen en ıyısını yapmısın:)
İşte bizimde sorunumuz bu eve para veriyor ya evlenip kendi hayatını kurarsa kuru masrafı olur bize yetişemez lüx hayatımız son bulur diye istenmeyen gelin oldum,ben kendime ait olanları alıyorum,oda beyaz eşyaları ödüyor ekstra mobilyalarıda beraber ödüycez,
bende başladım yavaştan ama çok eksiğim var tatlım
en iyisi cnm şimdiden öde düğünden sonra şöyle bir ohhh çek inşalalhhhh bak ezan okunuyorren ıyısını yapmısın canm bosver sıkıntı yasıyacagına sımdıden odeyın ınsallah ben yasamam ya :)
hadı hayırlısı canım ya alırsın merak etme bı bakmısın benım gıbı koyucak yer yok :)))))))))))hehhehhh
bende ılk aldıgım sey tencerelerım tabaklarım felandı eve geldı aaa bu kadar mı ne kadar az ben napcam ya dıyodum sımdı daha farklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?