Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kızlar tan kapatıyordum gÖrdÜm sızı npıyorsunuz hadı yatıcam yanlız Çabuk yazın...evet topıkler arası kavga var ıncelemede...yarın sabah gelın gÖrÜŞeım Çokk uykum var hadı gÖrÜŞÜrÜz kıalar ıyı geceler...

canım benim bacak ağrılarım vardı bi girem dedim belkim hamişlik belirtisidir diye ona bakarken sizede bakaem dedimm hahaha çok çatlağım yaa topikler arası tartışmaa enteresannnnnnn neyse şekercim sen git yat yarın görüşürükkkkkkkkkkkkkkkk öpüyom bende çıkıcam zatennnnnnnnnnnnnn

walla bi kız demişki sanırsam dedikodu yapıyonuz siz falan diye büyüyüp gitmiş yok yapmıyoruz diye neyse artık bizi ilglinedirmez şekercim diyelim uzatmayalım:))))))))))))))))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq: allah kabul etsin canım ve allah razı olsun senden dualarında bizleride unutmadıgın icin :1hug:

selam oyacım ben varım opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr...ben böyle şansa hergün ben mi açıcam bu topiğ be

kaydirigubbakcemile3 kıs delinin sözüne inanılırmı nerde ne yapacagı belli olmaz maydanoz yoğurt kaydirigubbakcemile3:roflol:

canı onun adını kiraz güzlei olarak değiştrimiştim ama ..maydanoz güzeli daha çok yakıştı kanımca :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…