sen bak gel sonrada bu hamiş oldunu anladından berri hissettin belirtileri yazzzz.... sömürelim azıcık seni dimi amaa
NİNİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK kaydirigubbakcemile
sen soruları hazırla ben bakıyorum hem geçmişe bakıp hem cevaplarım
ulan sen nasıl boynuzsun böle be delikafadulden
herkesi geçti şuna bak yaff akannehir
kızım ben alaamadım dahaaaaa akannehir
Yazık bu kıza
ÇÖm dedİm adı ÇÖm kaldı be
valla senden şöyle bişey istiyom belirtilerini öyle bir anlatki bende hamiş olim ..::):):):
Içinde boşluk hissediyormusunn.... Bide gögüslerin şişmişti hani şuanda ne durumda .. Bu arada benim böbrek ağrım falan üşütmektenmişhastalandım evde yatıyom şimdi yarın iş başı raorluydum 3 gündür..
delikafadulden seninde yardımcın olacam yakında senide gececem sonra :roflol: :roflol: :roflol:
kiticimmm banamı dedin yoksa ben gene üstümemi alındım :):):):):
gidemezsin kızım bak arada küslük çıkıyoklava:
kaç yasındasın bende daha küçüğüm 26yasında nasıl moruk olabilirim :roflol:evet yani bravoalkisalkisalkisbana başka bi ad tak sıkıldım artık ben moruklar diyomuyum haklava:
......,ilginç bir vakaaa....CADIARZU
evet cicim sana dedim Şenizopuyorumnanaktan napıyon opuyorumnanaktan
hadi lennnnnnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka:
valla senden şöyle bişey istiyom belirtilerini öyle bir anlatki bende hamiş olim ..::):):):
içinde boşluk hissediyormusunn.... bide gögüslerin şişmişti hani şuanda ne durumda .. bu arada benim böbrek ağrım falan üşütmektenmişhastalandım evde yatıyom şimdi yarın iş başı raorluydum 3 gündür..
kaç yasındasın bende daha küçüğüm 26yasında nasıl moruk olabilirim :roflol:
niye bee manyakkkk caaduuu:):):):
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?