Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

sen soruları hazırla ben bakıyorum hem geçmişe bakıp hem cevaplarım

valla senden şöyle bişey istiyom belirtilerini öyle bir anlatki bende hamiş olim ..::):):):

içinde boşluk hissediyormusunn.... bide gögüslerin şişmişti hani şuanda ne durumda .. bu arada benim böbrek ağrım falan üşütmektenmiş hastalandım evde yatıyom şimdi yarın iş başı raorluydum 3 gündür..

......,ilginç bir vakaaa....CADIARZU

evet cicim sana dedim Şenizopuyorumnanaktan napıyon opuyorumnanaktan

hadi lennnnnnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka:

valla napim canım 2 gündür yatıyorum evdeyim gün boyu ateşim çıkıyor sondelikafaduldenra iniyor dengesiz b işey oldum çıktımmmm.....

canım baştan başlıyım o zaman
ağustosun 5 inde adetim başladı zaten 2 gün falan sürer benim adet sonra biter,
bitti 20 si gibi yumurtlama olayı oldu galiba çünkü acayip ateşim yükseldi ve ağrılarım başladı kasıklarımda hatta ilişkiden sonra bi gece çok ağrıdı o gece sanki hamile kaldım yani

ayın 30 unda adet görmem gerekiyordu ama hiç bi belirtim olmadı yani hani şu hafif bel bacak ağrıları olur ya olmadı onlar sadece afedersiniz büyük tuvaletten sonra karın ağrılarım oldu adet olcakmış gibi

adete iki gün kala test yaptm ikinci bi gölge gördüm ama dikkate almadım

adet olmayınca anladım hamile olduğumu çünkü arada idrarıma bakıyodum ve rengi turuncuydu kokusuda değişmişti (şurdan anladım daha önceki hamileliklerimde yaptığım idrar testlerinde idrarım bu renkti)

göğüslerim hiç ağrımadı biraz şiti ama hassalık yoktu

ağzımda demir tadı vardı

tatlıya olan ilgim azaldı canım çekmedi

ve adet olcağım gün ağrılar başladı böyle içimde çalışma var gibi adet sancısı değil yani acayip bi ağrı

adetim geçince bi daha test yaptım ve pembe bi çizgi çıktı hergün tekrar ettim koyulaştı

ağrılar bi süre sonra gitti göğüsler büyümeye devam ve hassasiyet başladı
tuhaf ama hala akıntı yok hiç olmadı hafif bi ıslaklık var

niye bee manyakkkk caaduuu:):):):

valla senden şöyle bişey istiyom belirtilerini öyle bir anlatki bende hamiş olim ..::):):):

SENCE BU YETERLİMİ ARKADAŞIM ..TAMAM ÜZÜLME GERÇEKTEN BAK HEMEN HASTANEYE YATIRMICAKLAR SENİ KENDİ HALİNDE ÖNCE Bİ TAKILCAN :teselli:

Len cosdmooooooooooooo hala takmıyosun kızım sen benı ÇaĞırdın ya neden ÇaĞırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…