Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

:roflol:nanacım olaylar bu şekilde gelişti yani ağrılar evet böbreklerime doğruydu ve aşağı doğru inen ağrılarda oldu, ağrıların yanı sıra karında gerilme hissi vardı umarım seni hamile bırakabilmışimdir:roflol:bu arada bildiğiniz gibi bu bebek hergün çalışma sononda olmuştur üstünde çok emek var yani :roflol:

QUOTE=ninik;9019875]muruvvet arkadaşım sence haksız mıyım bide mnayak diye hakaret ediyor bana...[/QUOTE]

haklısunn

darısı başımıza işallahhh hepimizinnn..

delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

ama ben hergün çalışamıyorum yaa:):):):

bide tubişim sen şimdi bu ay hergün çalışma yaptın dimi önceki aylarda da hergün çalışma yapmışmıydın acaba:)

COSMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…