yauvv beni de 22 yaşında çömez yaptı bu cozmo yok mu :mymeka:
canım baştan başlıyım o zaman
ağustosun 5 inde adetim başladı zaten 2 gün falan sürer benim adet sonra biter,
bitti 20 si gibi yumurtlama olayı oldu galiba çünkü acayip ateşim yükseldi ve ağrılarım başladı kasıklarımda hatta ilişkiden sonra bi gece çok ağrıdı o gece sanki hamile kaldım yani
ayın 30 unda adet görmem gerekiyordu ama hiç bi belirtim olmadı yani hani şu hafif bel bacak ağrıları olur ya olmadı onlar sadece afedersiniz büyük tuvaletten sonra karın ağrılarım oldu adet olcakmış gibi
adete iki gün kala test yaptm ikinci bi gölge gördüm ama dikkate almadım
adet olmayınca anladım hamile olduğumu çünkü arada idrarıma bakıyodum ve rengi turuncuydu kokusuda değişmişti (şurdan anladım daha önceki hamileliklerimde yaptığım idrar testlerinde idrarım bu renkti)
göğüslerim hiç ağrımadı biraz şiti ama hassalık yoktu
ağzımda demir tadı vardı
tatlıya olan ilgim azaldı canım çekmedi
ve adet olcağım gün ağrılar başladı böyle içimde çalışma var gibi adet sancısı değil yani acayip bi ağrı
adetim geçince bi daha test yaptım ve pembe bi çizgi çıktı hergün tekrar ettim koyulaştı
ağrılar bi süre sonra gitti göğüsler büyümeye devam ve hassasiyet başladı
tuhaf ama hala akıntı yok hiç olmadı hafif bi ıslaklık var
yapım öle kısım ama yaşım öle demiyor
:roflol:nanacım olaylar bu şekilde gelişti yani ağrılar evet böbreklerime doğruydu ve aşağı doğru inen ağrılarda oldu, ağrıların yanı sıra karında gerilme hissi vardı umarım seni hamile bırakabilmışimdir:roflol:bu arada bildiğiniz gibi bu bebek hergün çalışma sononda olmuştur üstünde çok emek var yani :roflol:
ama ben hergün çalışamıyorum yaa:):):)::roflol:nanacım olaylar bu şekilde gelişti yani ağrılar evet böbreklerime doğruydu ve aşağı doğru inen ağrılarda oldu, ağrıların yanı a karında gerilme hissi vardı umarım seni hamile bırakabilmışimdir:roflol:bu arada bildiğiniz gibi bu bebek hergün çalışma sononda olmuştur üstünde çok emek var yani :roflol:
işte ben çömezzzzz moruk gıbımı duruyom kısss :roflol:
kızlar bu iş tamam ben dayanamıycam yarın sabah dr yolu göründü bana
EEE NANA HAMİLE MİSİN PEKİ? lülülülülülü
a.s a.s KIZMA AMA ÖYLE a.s a.s
noldu canım yoksa yanlışlıkla senimi hamile bıraktım :roflol:
ama ben hergün çalışamıyorum yaa:):):):
bide tubişim sen şimdi bu ay hergün çalışma yaptın dimi önceki aylarda da hergün çalışma yapmışmıydın acaba:)
noldu canım yoksa yanlışlıkla senimi hamile bıraktım :roflol:
sizden gencim ben kıskanıyonuz beni hı:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?