Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

evet çalışmak başarmanın yarısıdır haydi kızlar bebeğe kampanyası olsun bu nun adı da kaydirigubbakcemile3

lan ninik böbrekelrim ağrıyo ya
tubanın belirtilerine göre benim ikiz çıkarmam lazım bi el at da çıksın be

ANAM ONA BAKARSAN BENİMDE KİSTLERİN YERİNDE BEBEK OLMASI LAZIM ...ÇÜNÜ BENİM KİSTLER BÖBREKLERE DOĞRU AĞRI YAPIYOR...BELİRTİLERİE TAKILMICANIZ DİYORUM AMA ANLATAMIYORUM Kİ klava:

canım sen hergün çalış gelirsin zaten yok yumurtlama günü yok bilmemne boşver çalış hergün

ama bak şimdi 5 inde regli olmuşsun 20 sinde hissetmişsin ... ymurtlama gününe denk gelmişş.. bbu ay bende öyle yapıcam :) bakalım 3. aya girdim hala bebek mebek yok .. işallah b,idahaki aya olurr

ama bak şimdi 5 inde regli olmuşsun 20 sinde hissetmişsin ... ymurtlama gününe denk gelmişş.. bbu ay bende öyle yapıcam :) bakalım 3. aya girdim hala bebek mebek yok .. işallah b,idahaki aya olurr

canım ben 26 günde bir adet görüyom netteki hesaplayıca göre yumurtlamam 11 ile16 arasıydı ama ben hergün çalıştım nitekim 20 sinde yumurtladım yani tarihler tutmuyo

ANAM ONA BAKARSAN BENİMDE KİSTLERİN YERİNDE BEBEK OLMASI LAZIM ...ÇÜNÜ BENİM KİSTLER BÖBREKLERE DOĞRU AĞRI YAPIYOR...BELİRTİLERİE TAKILMICANIZ DİYORUM AMA ANLATAMIYORUM Kİ klava:

e napalım nikiimmmmmmmmmmmmmmm.. idrar testide hep negaatif veriyorr :):):):): sonra okuyoz mokuyoz çok bilmekte kötüymüş :):):): reglin geçtikten sonra yapıal idrar testi, sağlıklı olan diyorrr .. ee ne anladım ben bu işteennn ... bi rerli olmassakmı anlıcaz önceden anlamamız lazımm ona göre hareket edelim dimi amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…