Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

neyse kıslar ben cıkıyorum mısır püskülü , çömez, tubiş ,tubatuba minik kaydirigubbakcemile3 semasu nana ii aksmlr kıslr şeftalınınde size slm var:roflol: öptüm byy

ŞUURSUZ ŞUURSUZ DOLAŞIRSIN KIZIM DELİMİSİN BE -tatlicadiarzu-

hehehe ama napim tecrübe var bak tubatumuz böyle hamiş kalmışşş ... bu ay herkes akşam 12 den sonra ışıkları kapatıp fikfik yapsınnn...:):):):):)

bi filim vardı hani köyde belli saatte ışşıklar kapatılıp fikfik yapıuyorlarr hihoyyytsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab tırlattım ben nee

biz iiyiz de sana ne oldu canım ya

hoş geldin bebik

hoşbuldum kızlar...
ya çok kötü bişi oldu dün gece...
saat 1.30 biz duşa girdik eşimle. ben korkarım die hep bekliyor beni ben işimi bitirene kadar. önce o yıkandı sonra ben girdim o beni bekliyordu. dedim sen sıkılma içeri gir. tv felan izle. ben korkmam. muskamı da duş alırken çıkartıyorum.yatak odasına muskamı koydum geldim duşa girdim. tam duşum bitti, üzerimi yarım yamalak giyindim derken biri bogazıma yapıştı sanki kafamçokkarıştı ama öyle bir sıkıyolarki nefes alamadım. hemen duvarı yumrukladım eşim koştu geldi beni odaya götürdü. ama nafile nefes yok...
hemen koştu muskamı getirdi. boynuma takar takmaz nefesim açıldı :1shok:
eşim hiç uyumadı sabaha kadar başımda bekledi. sabah oldu hocaya gittik. içeri girer girmez sübyan var sende dedi. bunun duası farklıymış sübyan duası yani. onu yazıcam sana. neden daha önce gelmedin dedi. çarşamba günleri benim en ugursuz günümmüş. o günler çok daha dikkat edicen dedi. ve dün de çarşambaydı :bbo: olayı anlatmadım hocaya. ama bana çok dikkat etmem gerektigini, bu yazılacak muskanın duşta bile çıkarılmaması gerektigini döyledi. ne zaman ki ben doğum yaparım, o zaman benden gidermiş bu. offf çok korktum ya. eşim sürekli yanımda. rabbim korusun hepimizi :Saruboceq:
kimseye yaşatmasın böyle bişey. cumartesi gününe kadar beklicem. ama kendi muskam hep boynumda.
çok şaşkınım halen senağlama

neyse kıslar ben cıkıyorum mısır püskülü , çömez, tubiş ,tubatuba minik kaydirigubbakcemile3 semasu nana ii aksmlr kıslr şeftalınınde size slm var:roflol: öptüm byy

görüşürüz şekerrr iyi iftarlarrr akşam çalışmasını unutmaa 12 de ışıklar sönüyor herkes fikfik yapıyorr..:):):):bebiş için herkes katlansın

canım yanlış anlamzsan bişey diycem acaba bu işerlerlei lgilenen bi doktora gitsen psikologmu oluyo psikiyatrist mi neyse işte belki faydasını görürsün

ŞOKTAYIM TUĞBİŞİM YA
RABBİM YARDIMCIN OLSUN NE KÖTÜ Bİ DURUM
ALLAHIM NE DİYCEĞMİ BİLMİYOM İNAN
ÇOK ZOR BİŞEY YA
UFFF :sinifsinif:

canım benim kıyamam ya...bence senin ciddi anlamda hocaya gitmen lazım..sübyandan böylebişey olduğunu ilk kez duyuyorum büyü olabili bence canım..eğer muska işine yaramazsa lütfen ihmal etme ve git bir hocaya

canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun Allah korusun bi daha olmaz inş bu nedir böyle ya ne kötü bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…