Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Nan ben geldim benim gibi birini nasıl beklemezsnz oğlum kaydirigubbakcemile
Durun accık hava atayım :lepi:
Arkadaşlarla birazdan ciğer kuşbaşı yemeye gitcez naniknanik
Çiçeeekkk cücükkkkk sizde gelin nan :sm_cool:

varyaaaaaaaaaa sennnnn oof anacım oofffffffff ama ciğer değil kebap olayııı beni sarar ciğer yiyemiyom bennnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yavrum ölüyom uykusuzluktan birden geldi valla ciğer dedinnn zombi dedinnn sen ne zaman uyuyon bu aradaaa yaaa ben yatıcam şekercim ama urfa mevzusunu bana tane tane anlatcen tamamıı hahahaaaa
özle beni şekerimmmmm ciğerde çok yeme bu saatteeeee hoş olmazz

YAT UYU ÇıÇEEEEEM BEN SENıN YERıNE 1,5 KUŞBAŞI YERıM SÖZ kaydirigubbakcemile3
AZ BıRAZDA CıĞER YERıM cokacimcoook
SEN UYUUUUUUUUUUUUUUUU mirmirmirmir
HADı ÖPERıM KUŞUM SENııııı
KABUSUN OLAYIM ANAMMMMMM :sm_cool:

TENE TENE ADET ADET ANLATIRIM BEN SANA sositososito
DAVULCU AMCAM GEÇİYO BİZİM KOCİŞLER HALAY ÇEKER :teytey::teytey:
ALLAHIMMMMMMM Bİ AKILLI İSTİYORUM ÇOK DEĞİLLL delikafaduldendelikafadulden

allahım yarabbim yaaaaa koptum kızım gider ayakkk
ama çok uykum varr dikkat et kız kendineee davulcuya mavulcuyaaa çokta yemeeee bak ayıp ben yiyemiyomm derken varya burdanda geçiyor davulcuuuuuu hahaha
neyse kaçtım öptüm bebemmm eyi gecelerrrrrrrrrr

benim başım çok kötü ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr valla gözleirmi kısarak bakıyorum dün çok geç yattım erken kalktım ben çok uyuyamam ama geç yatıyorum iki gecedir bünyem alışık değil başıma vurduuu((
ilaç içtimm birazdan azalır inşallahh
onun dışında çok iyiyim valla sabah ateşime baktım düşüktü aman dedim yaa gelicekseniz gelin hasta etmeyin beni diye söylendim yumurtaydı rahimdi azarladım onlarııı hahahaaaa

sen naıslsın canım ağrın sızın varmı
birde bu ay ovulasyondan çok kullannnn
bende regli olayım gg den sipariş vercem ovulasyonda yapacam bu ayy :)))) daha teknik çalışam diyorum hoş bütün ay fikfik yapıyoruzz yani kaçma durumu çok yok amaa :)))))))))))))))

alemsin cicegim yaw :roflol: basın icin üzüldüm bidenem gecmiş olsun Şenizopuyorumnanaktan aksam epey kaynatmıssınız herkesler burdaymıs bir ben yokmusum :roflol:

alemsin cicegim yaw :roflol: basın icin üzüldüm bidenem gecmiş olsun Şenizopuyorumnanaktan aksam epey kaynatmıssınız herkesler burdaymıs bir ben yokmusum :roflol:

napim şekerimmm onları askeri düzene sokmanın zamanı geldiiiiiiiiiiiiiiiiii :mymeka: artık disiplini elime alıcammmmmm öyle istediğimde yumurtluycam bilmemnee yokkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…