Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Bunalımdayımmmmmmmmmm arkedeŞler...

Ya harbı bunalımdayım yanlız ya ...dehŞet dercede saÇlarım dÖkÜlÜyordu 1-2 aydır gıttım kestırdım 2-3 hafta Önce ve hala dÖkÜlmeye devam edıyor delırıcem ya..hafta sonu saÇımı boyadım Öylelıkle farkettım kı saÇ dıplerım ıŞıl ıŞıl parlıyor arkadaŞlar ya..bu gıdıŞle abım gıbı kafamı sıfıra vurucam ya..bana bıŞey Önerım valla bÖyle devam ederse 2 aya tepem komple aÇılacak ya

Kızım azimle çalışanın sonunu biliyosun duvar falan deliyo hani
hiç merak etme yapıcam bu çocuk işini
:lepi:günaydın kitty cikkkkkkk aman boşver anam zaten birimiz hamile kalırsak arkası gelicek bu işin hiç merak etme..yani şayet cosmo bi kalsa ben ne yapar eder o ay kalırım söyleyimm

Bıyere daĞılmadık anam Çok ılgılendın yanı benım saÇ sorunumla saĞol cosmo

Ninikim bilmiyom aşkım bişey o konuda
Valla bak.. forumda saçla ilgili bölüme bakabilirsin ama tavsiyem Doktora görünmen
Kızıdnmı kurabiyem hakkaten

GÜnaydın kıslar kırmızı kart gÖren olmuŞ saĞlık olsun ÇalıŞmalara devm dedıgım gıbı ekımde herke hamıle kalacak ınŞallh

Yok aŞkım ya kızmadı ama derhal bıŞey bulmak durumundayım ınan bu gıdŞle 2 aya kelım yanı..Çok moralım bozuk ya erkeĞın neysede kadının kellıĞı Çok fena

canım mevsiminden bu saç dökülmesi bence benimde dökülmeye başladı cunku bu ay farkettm cok dökülyr tabı şampuan filen değişmediysen sanırım dökülme mevsımı saçlrin

Hayır ya valla bak abartmıyorum ınan..ya dıyorum ya normaldede dÖkÜlÜrdÜ saÇlarım ama aŞırı bır dÖkÜlme sÖz konusu resmen saÇ dıplerım aÇılmıŞ Önlerı ya paspas parlııyor len abartması mı olur bunun mÖanyak..

cok uzuldum cicegim yaw aynı gun görduk kırmızı kartı iyimi :roflol:
üzülme bebişimm yaa opuyorumnanaktan velet hayırsızmışşş demekkki ondan gelmediii gelecekk amaaaaa bi gün elbettt olmadı eve kedi köpek alıcam zatennn kaydirigubbakcemile5

sende üzülme tubilosh cummmmmm üzülmeyin kızz şükür regli oluyoruz napakk yaa gerisi boşşş
yeni tarihim 8 EKİMMMMMM 12 değilll

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
günaydınnnnnnnnn şekerr

Arkadaşlar 3 çeşittir, biri peynir-ekmek gibidir her gün ararsın, biri ilaç gibidir arada bir ararsın, biri de mikroptur sen aramazsın o seni bulur...
:1hug:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam m illet hayırlı haftalar...
merhaba canımmm naponnn opuyorumnanaktan

Selam arkadaşlar.....
İyisiniz inş...
merhaba can cann opuyorumnanaktan
Pas mı hangi pas kaldı sana vermedğm kızım Yeşil ışık yakıyom her sefernde be
Şişşş ne diycem kız
Rüyamda herif beni aldatıyodu valiz topluyodum anamın evine gtmek için
senin bi tarafın bence açıkta kalmış şekercimmmm kaydirigubbakcemile3 görme öyle rüyalarrrrrrrrrrrr klava:

GÜnaydın kıslar kırmızı kart gÖren olmuŞ saĞlık olsun ÇalıŞmalara devm dedıgım gıbı ekİmde herke hamİle kalacak İnŞallh
öyle tatlım devammmmm napalımm kısmet değilmiş alnımızda yazmıyormuşşş bu ay diyee yazsaydıı nede güzel olurduuuuuu yaww belirsizlik çok sinir bozucuuu ay bu aymı ay şu aymııı akannehir

DeĞıl canı ya mevsımsel falan bılmıyorum artık ama netıcede hemen Önlem almalıyım Şu maskelerden falan yapmalıyım..hatta gıdıp saÇlarımı kÜt kestıreyım dıyorum en mantıklısı bu olucak sanırım ıyıce kısaltmak

tatlım yaa mevsim geçişi olduğun için olabilir çünkü benimde acayip dökülmeye başladıı ama geçişlerde hep olurr bende
birde senin kullandığın klomen yapıyor olabilirmi acabaa okudunmu prospektüsünü

SANA BULUGUM BILGILER CANIM BENDE UZAMASI ICIN OLANI KULLNDIM DAHA 2 KEZ FARK ETTIM COK AZ PAPATYA VE ELME SıRKESINI TAVSIYE EDERM YANI SAÇLAR ıÇıN

Şerbetçiotu kozalağı, devetabanı vb. karışımı – kepekleri temizler, kan dolaşımını hızlandırır, saç dökülmesini durdurur.

Devetabanı yaprakları - 2 kaşık
Meşe kabuğu - 2 kaşık
Şerbetçi otu kozalağı - 2 kaşık
Nane - 1 kaşık

Bitkilerin üzerine 2 litre kaynar su ekleyin, üzerini kapatıp 2 saat demlendirin. Saçlarınızı bu karışımla yıkayın ve kurutmadan kendi halinde kurumaya bırakın. Bu karışım için ikinci bir reçete daha var: bitkilerin üzerine 1 litre kaynar su ekleyin, 1 saat demlendirin, soğutup süzün, saçlarınıza ve saç diplerinize pamuk yardımıyla uygulayın, saçlarınızı eşarp veya atkıyla sarın, 15-20 dakika bekletin. Daha sonra kalan karışımı saçlarınızın tamamına yedirin, kurumaya bırakın.

Kırmızı biber reçetesi. – kan dolaşımını hızlandırır, saçları canlandırır, ipeksi görünüm verir.

Saçlarınız hızla dökülüyorsa sıradakileri uygulayın: 1 ölçü kırmızı sivri biberin üzerine 8 ölçü alkol ekleyin, 25 gün karanlık bir yerde dinlendirin, 5 günde bir çalkalayarak karıştırın. Süzün. Karışımdan bir miktar alın, üzerine 10 ölçü su ekleyin karıştırın. Pamukla saç derisine uygulayın.

Kalendula, papatya vb. karışımı – kepeklerden arındırır ve saç köklerini güçlendirir.

Kalendula - 2 yemek kaşığı
Papatya - 2 yemek kaşığı
Lavanta Çiçeği - 1 yemek kaşığı
Kekik Otu - yarım yemek kaşığı

Bitkilerin üzerine 1.5 litre kaynar su ekleyin, üzerini kapatıp 20 dakika demlemeye bırakın. Saçlarınızı bu karışımla yıkayın. Bu karışım açık renkli saçlar için uygundur. Saçları kepekten arındırır ve saç köklerini güçlendirir.

Kepeklerin arındırılması ve saç uzaması için reçete.

Saç derisine pamuk yardımıyla hafifçe masaj yaparak 1 yemek kaşığı kuru soğan suyunu yedirin. 10 dakika sonra saç derisini 1 yemek kaşığı aloe suyuyla silin. Sonra aşağıdaki karışımı hazırlayıp saçlarınızı yıkayın.

Civan perçemi - 1 yemek kaşığı
Isırgan otu yaprağı - 2,5 kaşığı
Nane veya melisa - 1 yemek kaşığı

Bitkilere kaynar su ekleyin, kapağını kapatıp 10 dakika demleyin. Süzüp saçlarınızı yıkayın. Saçlarınızın güçlenmesi için soğan kabuğu demini de kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…