:lepi:günaydın kitty cikkkkkkk aman boşver anam zaten birimiz hamile kalırsak arkası gelicek bu işin hiç merak etme..yani şayet cosmo bi kalsa ben ne yapar eder o ay kalırım söyleyimm
Yok aŞkım ya kızmadı ama derhal bİŞey bulmak durumundayım İnan bu gİdŞle 2 aya kelİm yanİ..Çok moralİm bozuk ya erkeĞİn neysede kadının kellİĞİ Çok fena
bunalımdayımmmmmmmmmm arkedeşler...
Ya harbi bunalımdayım yanlız ya ...dehşet dercede saçlarım dökülüyordu 1-2 aydır gittim kestirdim 2-3 hafta önce ve hala dökülmeye devam ediyor deliricem ya..hafta sonu saçımı boyadım öylelikle farkettim ki saç diplerim ışıl ışıl parlıyor arkadaşlar ya..bu gidişle abim gibi kafamı sıfıra vurucam ya..bana bişey önerim valla böyle devam ederse 2 aya tepem komple açılacak ya
üzülme bebişimm yaa opuyorumnanaktan velet hayırsızmışşş demekkki ondan gelmediii gelecekk amaaaaa bi gün elbettt olmadı eve kedi köpek alıcam zatennn kaydirigubbakcemile5cok uzuldum cicegim yaw aynı gun görduk kırmızı kartı iyimi :roflol:
günaydınnnnnnnnn şekerrgünaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar 3 çeşittir, biri peynir-ekmek gibidir her gün ararsın, biri ilaç gibidir arada bir ararsın, biri de mikroptur sen aramazsın o seni bulur...
:1hug:
merhaba canımmm naponnn opuyorumnanaktanselam m illet hayırlı haftalar...
merhaba can cann opuyorumnanaktanSelam arkadaşlar.....
İyisiniz inş...
senin bi tarafın bence açıkta kalmış şekercimmmm kaydirigubbakcemile3 görme öyle rüyalarrrrrrrrrrrrPas mı hangi pas kaldı sana vermedğm kızım Yeşil ışık yakıyom her sefernde be
Şişşş ne diycem kız
Rüyamda herif beni aldatıyodu valiz topluyodum anamın evine gtmek için
öyle tatlım devammmmm napalımm kısmet değilmiş alnımızda yazmıyormuşşş bu ay diyee yazsaydıı nede güzel olurduuuuuu yaww belirsizlik çok sinir bozucuuu ay bu aymı ay şu aymııı akannehirGÜnaydın kıslar kırmızı kart gÖren olmuŞ saĞlık olsun ÇalıŞmalara devm dedıgım gıbı ekİmde herke hamİle kalacak İnŞallh
Hayır ya valla bak abartmıyorum İnan..ya dİyorum ya normaldede dÖkÜlÜrdÜ saÇlarım ama aŞırı bİr dÖkÜlme sÖz konusu resmen saÇ dİplerİm aÇılmıŞ Önlerİ ya paspas parlııyor len abartması mı olur bunun mÖanyak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?