Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

oyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızım topikten hamiş çıktııııı ona seviniyokkk ayrıca burda seri yazı yazımıyozkii olmuyorki alınma amaaaa yaaaaaaaa kızıcam baaaaaakkkkkkkkkkk

şaka yaptım canım yarın gelırım tamam mı?

nanaaa bak kanındakiiii hamişliği çıkart sabha kadannn sonraa burda duyurr bizde oynayalımm tamammıı benim eşim çalışcakmış bilgisayar işgal altındaaa ondan çıkmak zorundayımmmmm öpüyorum hepinizi dualarım sizinle kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah tatlım dualarımız seninleee sen rahat ol bebişin varsaaa içerdee üzme onuuuuuuuuuu opuyorumnanaktan

acil cıkıyorum kusmeyın kızlar tamam mı sızlerı cooook sevıyor ve opuyorum .yarın gorusuruz,

tammam canım sağol destegin ilgin içinnn kocaman öptümmmm

şaka yaptım canım yarın gelırım tamam mı?

tamam şekercim alınmaa ama gerçekten bazen geç görünüyor bazen bir anda bi sürü mesaj arasında kayı oluyor yazdıklarımız birbirimizi sonradan farkedebiliyoruz net yavaş olabiliyor şekercim ondan sakın alınmaaa emii sen yarın gel ben sana özel ihtimam gösteririiimmmm sengözlerimebaksanab

hayde ben yine öptüm çıktım bayyy kendinize eyi bakın bana çöm diycenizzzzz bundan sonra arkamdan da çöm diye konuşun emiii hahahaaaaaaaa

LEN KIZLAR COŞTUNUZ HA BENDE EKLEYİM Mİ RESMİ :lepi:

kaydirigubbakcemile3 delisin anam sen

olsun kızım ikinci cizgiyi tasdiklemiş olduk böylece :roflol::roflol:

:roflol: çatlakkk

arada da bana yakın ilgi göstersen hayır dimem yani :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…