Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar aşk olsun beni hemen sildinizmi hayatınızdan gözden uzak olan gönüldende uzak oluyormuş demek yazdımki arkadaşlar hepinizi özledim dedim nasılsınız dedim beni kimse tınlamamış selam veren bile çıkmamış olsun ben gene yazıyo size hahahaha

ben kimseyi kendi safhıma çekmeye çalışmıyorum beni bilen biliyo ihtiyacım yok . çok arkadaş özelden geri gel dedi sağolsunlar ama laf ağızdan bi kere çıkar . ben herzaman iyi niyetliyimdir sana da çocuk diliyorum mesela hep diledim ama sen malesef öyle değilsin dön bi oku dikkatlice tuba20 hamile olduğunu söyledikten sonra yazdığın mesajlara ne görceksin ayrıca diğer arkadaşlarım benim için çok değerli herzaman takip edicem mutlu haberlerini bekliyorum sana özelden falan yazamam sende sakın yazma

günaydın fıstıklaaarrrr Şeniz
haydeeee toplanın bakemmmm ders başladııııı yasakkelime
hamiş olma tekniklerini öğreneceğiz bugün :uhm:
delikafadulden

nerdesiniz nannn klava:
açtım dükkanı gelen yokkkkkk :dilcikar:
kalkııınnnn milleeeeeeeeettttttttttt uyanıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :sm_cool:
niniiiikkk , cosmoooooo, kityyyyyyyyy, kamyaaassssss , çiçeeeeeeekkkkkkkkk, tubatubaaa, tugba20 ,gülgüzeli1769 ,fstone,tatlıccıkkkkk, abyosun, Nanaaaaaaaa ,sarıcivciiiivvvvvvvvvvvvv,tubilosshhhhh, foreveeeeerrrrrrr, NeVYaaaaaaas, Ceylaaaaaan , DBS-dileeeeeeeeeeeekkk,NAGıHAN , muruvvet ,
gulayyusuf, canikom38 ,
nerdesiniz naaannnnn o kadar isim saydım burda diyen yokkkkk klava: klava: klava:

gunaydın kızlar opuyorumnanaktan gunaydın semosum geldim gidiyorum ögleden sonra gelirim opuyorumnanaktan

kızlar görüşürz bende işe gidiyorum geç bile kaldım geçmişi okuyim derken geciktim görüşürz öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

sagol canm yerdmn ıcın teşkkrşr gerklı acıklama yaplmmş ıcndekı yazıda ılk kullndgmdan ıkı tarafnıda baytdım kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol:

canlarım günaydın.....
netten sipariş verdiğim ovulasyon testlerim geldi...
daha günüme var ama ben yapmaya başlıcam bgn....

ninikkkkkkkkkkkkkkk Başlıycam bak heeee
Niye ti ye alıp cvp yazmıyon len bana
Konuşmama kararı falan mı aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…