Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlarrr kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsunnnnnnnnnnnn
tüm dualarınız kabul olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ÇÖmÇıÇeeem hoŞgeldn
kız nana da mı hamıle ınŞ.?
Test bayaĞı bıldĞn sılk Çıft ÇıZgı yanı
hayırlı haberlerle gelır ınŞ.

ay inşallahh kızzz çifte bayram olur inşallah kan testi yaptırsın helede rahatlıyalımm mübarek gün valla güzel haberler getirir inşallahh

ÇÖmÇıeeekkk ,
bızım balkonun 3Üne de gÜvercınler yumurta bırakmıŞ bır ıkısı ÇıkmıŞ yumurtadan falan
bana nıspet gıbı fırt fırt Çıkarıyolar maŞallah
dıyom acaba aÇık havadamı denesem

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 manyak psikopatt dene tabii bişey kaybetmezsin üç beş röntgenciylennn artıkın tehditkleriylen uğraşırsınız olur biterrrr kaydirigubbakcemile3
kız şaka bi yana ortam musaitse denemekte fayda var mesela tiff hamiş kaldığı ay yatma etme yapmadı eee deyip kalkıp işine bakmış zaten tatildelerdi dağ tepe çayır bayır tırmanmış hatta demişki bu kadar aksiyonada tutarsaaa yanii olacağı varsa olucakta iştee biz bi rahat olmayı adam gibi becersekkkkkkkkkkkkk

Aaaaaa ayıpsın rahatlık ve biz he delikafadulden
ŞAhsen ben yumurtladıktan sonra ki daha yumurtanın salgısını görmeden
hamile moduna gidiyorum :CüvCüv:
Kendi kendme bi havalar bi havalar :icecream:
Öle ağır falan kaldırmam, temzlk yapmam
sonra bebeğe bişey olursa falan diye sevişmem :roflol:

yanii sende haklısınnn şekerimmmm bende bu ay öyle yapıcam bakayımm ovulasyon testi yapcaz ya kızzzzzz belkim uğur getirir gebelik tetslerinden bana hayır gelmediiiiii belki bunlardan gelirrrr hahahahaaa

Mürüvvet burdayız nan :1hug:
Vah vah hamile kalamadan gözleride bozuldu bunun :smiley-cool:

ben diycektimde şimdi neyse dedim üstüne gitmimmmmmm :hulya:

gunaydın mıllet nabersiniz bakıyorum da anasını satim topiğn demişbaşları kaldık burda.yeni gelenler hamiş kalıp duruyo noluyo kızım burda aaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…