çiçegimmmmmmmmmmmmmmmmm iyigeceler bebişimmmmmmmmmmmmmmmmm :gitme:
hayde ben yine öptüm çıktım bayyy kendinize eyi bakın bana çöm diycenizzzzz bundan sonra arkamdan da çöm diye konuşun emiii hahahaaaaaaaa
hayde ben yine öptüm çıktım bayyy kendinize eyi bakın bana çöm diycenizzzzz bundan sonra arkamdan da çöm diye konuşun emiii hahahaaaaaaaa
yaa kızlarrr benimm alt karnım ağrıyor yaaa yaa regli olursammm bide bu gebelik dış gebelik olabilirmi onu ultrasonda göreb,liyorlamışşş .. önce yarın hamiş olup olmadıma bakıcam sonra hemen fındıma mercimeme bakıcammm... o hemen belli olurmuuu pekiii doğru düzgün bir gebelik olup olmadığııı ya ya regnl, olursammmm napıcam ben
Kızlar bende kaÇar yarın oruÇ tutucam...bu arada hayırlı kandİller Şİmdİden
yaa kızlarrr benimm alt karnım ağrıyor yaaa yaa regli olursammm bide bu gebelik dış gebelik olabilirmi onu ultrasonda göreb,liyorlamışşş .. önce yarın hamiş olup olmadıma bakıcam sonra hemen fındıma mercimeme bakıcammm... o hemen belli olurmuuu pekiii doğru düzgün bir gebelik olup olmadığııı ya ya regnl, olursammmm napıcam ben
Kızlar bende kaÇar yarın oruÇ tutucam...bu arada hayırlı kandİller Şİmdİden
suraya yorum yazın lennnnnnnnnnnnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/314272-tebriklerrrrrrrrrrrrr-tugba20.html
KİTTY BAK BİR AYDA İKİ HAMİŞ ÇIAKRTIRSAK 3-4 AYA BU TOPİK HAMİLELER TOPİĞİ OLUCAK KIZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile3 LEN BEN COSMOYLA HANGİ KONUDA YARIŞICAM PEKİ O ZAMAN delikafadulden
iyi geceler bitanemmmmmm opuyorumnanaktan
sanada hayırlı kandiller şimdiden...
KIZLAR HEPİNİZİ KANDİLİ ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN...
bende çıkıyorum iyi gecelerrr.. kaydirigubbakcemile5
KİTTY BAK BİR AYDA İKİ HAMİŞ ÇIAKRTIRSAK 3-4 AYA BU TOPİK HAMİLELER TOPİĞİ OLUCAK KIZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile3 LEN BEN COSMOYLA HANGİ KONUDA YARIŞICAM PEKİ O ZAMAN delikafadulden
ne kısıyonnn ::):):):) bak ağlarımm mutluluktanmı onu bilmem amaa....yazdımmm tebr
iklerimi yazdımmm tubişimeee darısııı hepimizinnn başınaa
YAVVVVVVVVVVVVVVV SENİ ÖPMEDEN GİDERMİYİM HİÇ opuyorumnanaktan
yaa ninikkk işallah hayall kırıklığı olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?