Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hayde ben yine öptüm çıktım bayyy kendinize eyi bakın bana çöm diycenizzzzz bundan sonra arkamdan da çöm diye konuşun emiii hahahaaaaaaaa

tamam çömçiçeğim
aşk çiçeğim gibi oldu kaydirigubbakcemile3
iyi geceler çömçiçeğim kaydirigubbakcemile5
mucuxxxxxxxxx Şeniz

yaa kızlarrr benimm alt karnım ağrıyor yaaa yaa regli olursammm bide bu gebelik dış gebelik olabilirmi onu ultrasonda göreb,liyorlamışşş .. önce yarın hamiş olup olmadıma bakıcam sonra hemen fındıma mercimeme bakıcammm... o hemen belli olurmuuu pekiii doğru düzgün bir gebelik olup olmadığııı ya ya regnl, olursammmm napıcam ben

Kızlar bende kaÇar yarın oruÇ tutucam...bu arada hayırlı kandıller Şımdıden

ay sakin ol canım ya aklına kötü seyler getirme melegin seninle allahın izniyle yarın kadir gecesi inşallah guzel allahımm bu mübarek gunde senin yuzunu güldürecek :Saruboceq:

tatlım kötü şeyler getirme aklına.
sürekli güzel düşün.
bol bol dua et. rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize...
sen yarın bi git, güzel haberlerini bekliyor olacagız. sabah ilk iş git. aklına kötü şeyler getirme. lmaz:

Kızlar bende kaÇar yarın oruÇ tutucam...bu arada hayırlı kandİller Şİmdİden

iyi geceler bitanemmmmmm opuyorumnanaktan
sanada hayırlı kandiller şimdiden...

KIZLAR HEPİNİZİ KANDİLİ ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN...

bende çıkıyorum iyi gecelerrr.. kaydirigubbakcemile5

KıTTY BAK BıR AYDA ıKı HAMıŞ ÇIAKRTIRSAK 3-4 AYA BU TOPıK HAMıLELER TOPıĞı OLUCAK KIZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile3 LEN BEN COSMOYLA HANGı KONUDA YARIŞICAM PEKı O ZAMAN delikafadulden

Tubıloshh canım hadı gÖrÜŞÜrÜz yarın...

Nanacım hadı ıyı geceler ok kafa yorma tamammı ?

Hadı ben kaÇar mıllet

KİTTY BAK BİR AYDA İKİ HAMİŞ ÇIAKRTIRSAK 3-4 AYA BU TOPİK HAMİLELER TOPİĞİ OLUCAK KIZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile3 LEN BEN COSMOYLA HANGİ KONUDA YARIŞICAM PEKİ O ZAMAN delikafadulden

yaa ninikkk işallah hayall kırıklığı olmazzz

iyi geceler bitanemmmmmm opuyorumnanaktan
sanada hayırlı kandiller şimdiden...

KIZLAR HEPİNİZİ KANDİLİ ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN...

bende çıkıyorum iyi gecelerrr.. kaydirigubbakcemile5

seninde kandilin mubarek olsun canım inşalah butun guzel duaların kabul olur :Saruboceq::Saruboceq: iyigeceler Şenizopuyorumnanaktan

KİTTY BAK BİR AYDA İKİ HAMİŞ ÇIAKRTIRSAK 3-4 AYA BU TOPİK HAMİLELER TOPİĞİ OLUCAK KIZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile3 LEN BEN COSMOYLA HANGİ KONUDA YARIŞICAM PEKİ O ZAMAN delikafadulden

ozmanda hanginiizn göbüşü daha buyuk onun tarsısmasını yaparsınız canım sizde :roflol::roflol:

ne kısıyonnn ::):):):) bak ağlarımm mutluluktanmı onu bilmem amaa....yazdımmm tebr
iklerimi yazdımmm tubişimeee darısııı hepimizinnn başınaa

amin canım inşallah yarın senin guzel haberinle sevinecegiz :Saruboceq::Saruboceq:

YAVVVVVVVVVVVVVVV SENİ ÖPMEDEN GİDERMİYİM HİÇ opuyorumnanaktan

öp beni öp beni öpppppppppppppppppp yanaklarımdannnnnn Şenizopuyorumnanaktan

yaa ninikkk işallah hayall kırıklığı olmazzz

olmaz canım ya düsünme diyorum kötü seyleriiiiiiiiiiiiiii :mymeka: ben kacıyorum kocişim geldi Şenizopuyorumnanaktan hepicinize iyigecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Şenizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…