Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

AMİNNNNNNNNNNNNN

[/QUOTE]
çatlağım demii tamam kabul ediyorummm :hulya:

TAMM CANIM EDERIM TUM HAMİŞ KALMAK İSTEYENLER ICIN ÖZELLKLE YAKIN DOSTLARIM İÇİN DERİM kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

canım benimm allah senden razı olsun canımcımmm benimmmmm opuyorumnanaktan :1hug: :1hug: :1hug:

çİÇEEM BEN ÇÖZDÜM BU İŞİ
bİ KAÇ TANE kADINLAR KULUBU SAYFASI AÇTIĞIN ZMAN GÖRÜNMÜYOSUN buyrunnnnnnnnn
evet demi ovulasyon topikide açıkkkkkk kaydirigubbakcemile5 efferin kızzzz vereliniortak

sAĞOL mÜRÜVVET CİM O YAKIN DOSTLARININ İÇİNDE VARMIYIZ KIZ BİZ?
BANADA DUA ET BEN ŞAHSEN ÇİÇEK İÇİN EDİCEM YANİ

ayy yavru kuşum benimmm çok çok saol allahımda sizlerin dualarını kabul eder inşallahhh :1hug: :1hug: :1hug:

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir.

Hepimize hayırlı olsun..

AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:

heytt kızlar yawww nana nerde kaldı yaa meraktan çatlıycammmmmmmmmmmmm tuğbada yokkkk oof gelselerde sevinçlensek acuk yaaa

Hb bu ne ya mÜrÜvvet..hoŞbulduk anacım senın yazıyı ÇÖzmek benı zorluyor valla

heytt kızlar yawww nana nerde kaldı yaa meraktan çatlıycammmmmmmmmmmmm tuğbada yokkkk oof gelselerde sevinçlensek acuk yaaa

GELDİM AMAA daha henüz sonuç söylemediler telefon bekliyom sabah kan verdimmm .. bugünde eğitim veriyorummm çok gelemiyorum sinir oldummm

GELDİM AMAA daha henüz sonuç söylemediler telefon bekliyom sabah kan verdimmm .. bugünde eğitim veriyorummm çok gelemiyorum sinir oldummm

ayyy tatlım hadi inşallahh kızım arada girde sonucu paylaş biizmle emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dualarımız senle şekerrrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…