AMİNNNNNNNNNNNNNKadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:
[/QUOTE]BANA ÇATLAK DER BİDE KIRIK :roflol::roflol:
QUOTE=cicekcik;9114525]walla canım neyi eksik yapıyo olabilirizki malzemeler belli gerekli oranlarda karıştırıyoruz işte kaydirigubbakcemile3 malzemelerde iş yok galibaaaaa :roflol: :roflol: ne bilim ben yaa gündede 10 kez fiklesek sperm neyim kalmazz canda kalmazzzz kafamçokkarıştı
daha ne yapıcazzz anlamadım ki bennn gün aşırıyı denedimm hergünü denedimm anammm bu ay yapmasakmı acabaaaa hahahaaa belkim öyle olurr delikafadulden
TAMM CANIM EDERIM TUM HAMİŞ KALMAK İSTEYENLER ICIN ÖZELLKLE YAKIN DOSTLARIM İÇİN DERİM kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
evet demi ovulasyon topikide açıkkkkkk kaydirigubbakcemile5 efferin kızzzz vereliniortakçİÇEEM BEN ÇÖZDÜM BU İŞİ
bİ KAÇ TANE kADINLAR KULUBU SAYFASI AÇTIĞIN ZMAN GÖRÜNMÜYOSUN buyrunnnnnnnnn
sAĞOL mÜRÜVVET CİM O YAKIN DOSTLARININ İÇİNDE VARMIYIZ KIZ BİZ?
BANADA DUA ET BEN ŞAHSEN ÇİÇEK İÇİN EDİCEM YANİ
sAĞOL mÜRÜVVET CİM O YAKIN DOSTLARININ İÇİNDE VARMIYIZ KIZ BİZ?
BANADA DUA ET BEN ŞAHSEN ÇİÇEK İÇİN EDİCEM YANİ
Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir.
Hepimize hayırlı olsun..
cosmopoli, forever_14, ninik, ysmn42 Hgnİz kıslr
Ben geldimmmmmmmmmm
kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun arkadaşlar............
Ben geldimmmmmmmmmm
hosgeldiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan kızlar ben çıkıyorum işlerim var kib görüşmek üzereopuyorumnanaktan
mürüvvet ses ver kızım arada be
heytt kızlar yawww nana nerde kaldı yaa meraktan çatlıycammmmmmmmmmmmm tuğbada yokkkk oof gelselerde sevinçlensek acuk yaaa
GELDİM AMAA daha henüz sonuç söylemediler telefon bekliyom sabah kan verdimmm .. bugünde eğitim veriyorummm çok gelemiyorum sinir oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?