Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ayy canım benim çok saoll
fikfiklere devamm inşallah mübarek gün hayrılara vesile olur canım benimmmmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus

KAMYAS CANIM KıST OLUŞTU YA BENDE NE KLOMENı ANACIM KASTIN MI VAR BANA AÇIK KONUŞ delikafadulden

hoooooooooooopppppppppp ben de geldimkaydirigubbakcemile3nanacım tebrik ederim guselimm darışı başımıza :dance:

kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun arkadaşlar............

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar :Saruboceq::Saruboceq:sizede hayırlı kandiller inşallah butun guzel dualarınız kabul olur :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yeni listeyi birileri getirsin ben beceremiyommmmm
iki tubaaaaa bi nanaaaaaa ooh ohhhhhhhhh yandan yandannnnnn oohhhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar :Saruboceq::Saruboceq:sizede hayırlı kandiller inşallah butun guzel dualarınız kabul olur :Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn foreverımmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızım beni sev ötekileri nidecen ben seni seviyom dedim hem bi keremmmmmmm:umursamaz:

all kusum

YAw senin yerin zatti apayrı bebeeeeemm :asigim:
Şimdi aşkımıza göz falan değerr olan var olmayan var Şeniz
Ninik diye birinin nazarı değer dedim dikkat çekmeyelim kaydirigubbakcemile3
kızım beni sev ötekileri nidecen ben seni seviyom dedim hem bi keremmmmmmm:umursamaz:[/QUOTE]

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn foreverımmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızım beni sev ötekileri nidecen ben seni seviyom dedim hem bi keremmmmmmm:umursamaz:

demek öyleeee :gitme: :gitme: :gitme:
sevmeyin tamam birbiriniz sevin sizzzzzzzzzzzzzzz :hulya: ben örmeye devam edemmm

Romatizmam var benim getiremiyom delikafadulden

çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…