Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yaa normal deger 0 ila 5 arasında olması lazım mışş benimki normal değerlerin üstündeymiş ama gebesiniz diyemiyom dediler 5 gün sonra tekrar yapalım dendi : bu ne demek şimdi

ben geldim kızlarr
kadir geceniz mübarek olsun allahım inşallah bu geceki dualarımız kabul olur da hepimizin sağlıklı bebişleri olur inşallah :Saruboceq:

yaa normal deger 0 ila 5 arasında olması lazım mışş benimki normal değerlerin üstündeymiş ama gebesiniz diyemiyom dediler 5 gün sonra tekrar yapalım dendi : bu ne demek şimdi

tatalım geç döllenme olmuştur korkmaaaaaa sakin ol bi kaç gün sonra tekrarlat testi nasılda yükselicekkkk endişelenmeee
ayrıca kaçki değerinn

canım benim inşallah vardır bebişin daha yeniyse eğer değerin düşüktür canım geç döllenme olmuştur sen içini ferah tut

ben geldim kızlarr
kadir geceniz mübarek olsun allahım inşallah bu geceki dualarımız kabul olur da hepimizin sağlıklı bebişleri olur inşallah :Saruboceq:

hoşgeldin bebekkkk
seninde mübarek olsun kadir gecennn canım benim allahım hepimizin gönlüne göre versinnn ben regliyim benim içinde dua edinnnn lütfennnnnnn :1hug:

canım benim inşallah vardır bebişin daha yeniyse eğer değerin düşüktür canım geç döllenme olmuştur sen içini ferah tut

HGNİZ NANA HAYRLISI CANIM TESTNE GÖREopuyorumnanaktan INŞALLH HAMİŞSİN

hoşgeldin bebekkkk
seninde mübarek olsun kadir gecennn canım benim allahım hepimizin gönlüne göre versinnn ben regliyim benim içinde dua edinnnn lütfennnnnnn :1hug:

ederim canım tabikii
bugünde doktora gidicem ben akşam 5 de randevum var yumoşlarıma bakıcak doktor inşallah güzel büyümüşlerdir klomen kullandımya bu ayda 2. defa bugün ilişki önerir sanırım önce duamı ederim sonra fikfik olayına gireriz artık :kedi:

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tebriklerrrrrrrrrrrrr nanosummmmmmmmmmmm:teytey::dance::1hug:a.s.

23 müş değerim

tatlım benimm ne güzel inşallah katlanarak artıcakkkkkkkkkkkkkkkkk merak etmee
iki gün sonra yaptırsan 100lerde olur sonra dahada artıcak logoritmik artıyor bu değer çünkü tatlım inşalalh merak etme dikkat et kendine sen çok yorma emi hamişsin allahın izniyle tatlımmmmmmmmm heyooooooooooooooooooooooooooo :teytey: :içelim: :teytey: :teytey: :teytey:

Akşama YAsin okuycam evde kitap yok geçenlerde internet den okudum
Çok utandımm Allaha karşı herşeey para bulurken evmde kitap yok
Şimdi gidip kitap aldım işte
Eeee ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…