yaa normal deger 0 ila 5 arasında olması lazım mışş benimki normal değerlerin üstündeymiş ama gebesiniz diyemiyom dediler 5 gün sonra tekrar yapalım dendi: bu ne demek şimdi
yaa normal deger 0 ila 5 arasında olması lazım mışş benimki normal değerlerin üstündeymiş ama gebesiniz diyemiyom dediler 5 gün sonra tekrar yapalım dendi: bu ne demek şimdi
ben geldim kızlarr
kadir geceniz mübarek olsun allahım inşallah bu geceki dualarımız kabul olur da hepimizin sağlıklı bebişleri olur inşallah :Saruboceq:
Hb bu ne ya mÜrÜvvet..hoŞbulduk anacım senİn yazıyı ÇÖzmek benİ zorluyor valla
tatalım geç döllenme olmuştur korkmaaaaaa sakin ol bi kaç gün sonra tekrarlat testi nasılda yükselicekkkk endişelenmeee
ayrıca kaçki değerinn
canım benim inşallah vardır bebişin daha yeniyse eğer değerin düşüktür canım geç döllenme olmuştur sen içini ferah tut
hoşgeldin bebekkkk
seninde mübarek olsun kadir gecennn canım benim allahım hepimizin gönlüne göre versinnn ben regliyim benim içinde dua edinnnn lütfennnnnnn :1hug:
HADİ BE BAŞKALRI NASIL HB DEDI OZAMN DEMKKI SORUN SENDE:roflol:sırnaşık şey
23 müş değerim
23 müş değerim
nana mı hamile? NOluyo yaww delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?