Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

demek öyleeee :gitme: :gitme: :gitme:
sevmeyin tamam birbiriniz sevin sizzzzzzzzzzzzzzz :hulya: ben örmeye devam edemmm

çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gel yavru kuşum ben severim seni gel kız şöyle yanıma sokul :teselli:Şeniz

demek öyleeee :gitme: :gitme: :gitme:
sevmeyin tamam birbiriniz sevin sizzzzzzzzzzzzzzz :hulya: ben örmeye devam edemmm

çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senide seviyom cicegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz sadece beni sevin istiyorum baskasını sevmeyin :roflol::roflol:

yaa kızlar ben hala sevinemiyomm benle net konuşulmadı degerin düşük olabilirsinde olmuyabilirsinde dediler :

bugun sevme günü falan da ben mi kaçırdım beni de sevinn o zamannnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

gel anam gel bende seni sevemmmm hahahhaaaa sengözlerimebaksanab

bugün mübarek gün bak ne güzel içimizde sevgi varrrrr :1hug: dargınlık kırgınlık yokk süperr hergün böyle olsa keşkeeee

yaa kızlar ben hala sevinemiyomm benle net konuşulmadı degerin düşük olabilirsinde olmuyabilirsinde dediler :

canım benim doktorunu arayıp sorsana birde senin adetin kaç gün geçikti geç döllenmiştir tatlım sen canını sıkma 2 gün sonra tekrar yaptır testi

Nanacım iyi düşün evham yapma çok yenidir onlar napsın :1hug:
rahat ol azcık kuruntunla zarar vericeksin bebişe klava:
Tadını çıkar işte HA-Mİ-LE-SİNNNNNNN delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yaa gerçektenmii ama beni yukarı taşımayın halaa kesin hamişsin demedi doktor

tatlım sevin yaa TİFF 126 değeriyle gitti doktora o değerde bile muallakta cevap vermiş doktor ama mide bulantıları başladı bile maşallahh bak görcen seninde çatır çatır yükselicek tatlımmmmmmm
cinsler şekerim bunlar çok yüksek olmasını istiyorlar 1000 li değerleri aşınca kese görünüyormuş ya keseyi görmeden tamam demiyo dokotrlar çünkü olası kötü bişey olursa deyin allah korusun yani tıpsal kanır olmadan anladınmı sakın keyfini kaçırma tadını çıkar inşallahhhhh hayırlısylan sonuçlanıcak canım

********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

********EYLÜL*********

-----------------------------------------------------

gülgüzeli1769 :5 eylül

fstone: 5 Eylül

TATLICIK: 7 eylül

canikom38: 10 eylül

SEMASU:14 Eylül

abyosun:11 Eylül

SARICıVCıV :20 Eylül

TUBıLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

---------------------------------------------------

********EKıM*********

-----------------------------------------------------

KAMYAS: 2 Ekim

DBS :3 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

NıNıK : 2 Ekim

muruvvet : 6 Ekim

COSMO : 6 Ekim

KıTTYCAT : 13 ekim

gulayyusuf:

ÇıÇEKÇıK: 8 ekim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…