all kusum
demek öyleeee :gitme: :gitme: :gitme:
sevmeyin tamam birbiriniz sevin sizzzzzzzzzzzzzzz :hulya: ben örmeye devam edemmm
çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
demek öyleeee :gitme: :gitme: :gitme:
sevmeyin tamam birbiriniz sevin sizzzzzzzzzzzzzzz :hulya: ben örmeye devam edemmm
çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gel yavru kuşum ben severim seni gel kız şöyle yanıma sokul :teselli:Şeniz
kız bu çok eskiiiiii
ben hala regli olmamışım buna göreeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız bu çok eskiiiiii
ben hala regli olmamışım buna göreeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senide seviyom cicegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz sadece beni sevin istiyorum baskasını sevmeyin :roflol::roflol:
bugun sevme günü falan da ben mi kaçırdım beni de sevinn o zamannnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3senide seviyom cicegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz sadece beni sevin istiyorum baskasını sevmeyin :roflol::roflol:
kızım bunu zor buldummm aaaaaaaa dellendirme benikaydirigubbakcemile3napam
Dua et bi ara test yapıp silik çizgi çıkardığın tarihdeki listeyi getirmemiş sana kaydirigubbakcemile3
sev beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1hug: sarıl banaaaaaaaaaaaaaa kız onlaradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
bugun sevme günü falan da ben mi kaçırdım beni de sevinn o zamannnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
yaa kızlar ben hala sevinemiyomm benle net konuşulmadı degerin düşük olabilirsinde olmuyabilirsinde dediler:
yaa kızlar ben hala sevinemiyomm benle net konuşulmadı degerin düşük olabilirsinde olmuyabilirsinde dediler:
SAGOL CANIM AMIN :Saruboceq:
LİSTE YALNUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞall kusum
HG MISIR PÜSKÜLÜ DARISIS SENN BASINA BAK MILLT DÖKULUYOR BAYRMA HAMİŞ KALYR SEN BECEREMEDIN BI BENM ILK DENEMMDI ZATI SEN BECERKSIZ CIKTIN :roflol:sırnaşık şeyDua et bi ara test yapıp silik çizgi çıkardığın tarihdeki listeyi getirmemiş sana kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?