bende bi geldim napıyorsunuz diye şöylee bi bakayım dedim kızlar akannehir 1 saat sonra doktora gidicem yumoşlara bakıcak inşallah şu mübarek günde yumoşlarla spermler buluşurlar :Saruboceq:
kıslar ben yarın kan vericem erken ama bayramda nöbet var ona gore nobetımı ayarlıcam.sürekli kan vermekten tekrar hastaneye gıdecek yuzum kalmadı ınanırmısınız. offfffffff offfffffffffffffffff
gel bakayım sen söyle yamacıma :1hug:Şenizopuyorumnanaktan ben sarar sarmalarım seni gel bakem buraya :1hugpuyorumnanaktan
canım benim yaaa gelem walla kaç saattir kafam kazan oldu ya akşam olsada yatsak başka bişiy düşünemiyorum sen benim ateşimi gördünmü gördünmü yükseldi kısss 37 idi bu sabah bi şaşırdım ki sorma inş.bebişim gelsin kısss inş.hepimizin kucakları dolsun tek duam hepimiz için bu annelik duygusu yaşamamız kabulunu yaradanımdan tekrar tekrar diliyorummm
Bu arada cosmo kayıp nerde olduĞunu bİlen varmı?
Fstone anam test yaptınmı canım ya
ninikim oda benden yapmadıgın gun varmı diye sorman gerekiyor :roflol::roflol:
Fstone anam test yaptınmı canım ya
yok ben yolunu buldum evde hazırda olunca içim rahat etmiyor yapıp yapıp duruyorum olmayınca sorun yok almıyorum artık sadece yapmaya karar verdiğim gün alıyorum oda 1 demek öle zorki alışmışım 3 ten aşağı diyemiyorum eczacıya kaydirigubbakcemile3
BURDA AMA YOK O GÖRNMEZ KADIN UYUYORDUR PC BASINDA KLVYNN USTUNDE ALLH BILIRkaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin emi kityy heç güleceğim yoktu bu niniğe söylenecek en son şey h.geldiniz tatlışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?