Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bende bi geldim napıyorsunuz diye şöylee bi bakayım dedim kızlar akannehir 1 saat sonra doktora gidicem yumoşlara bakıcak inşallah şu mübarek günde yumoşlarla spermler buluşurlar :Saruboceq:

inşallah tatlım inş..bu gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlı haberlerle dönersin emiii..sen gönlünü ferah tut haberlerini bekliyoruz tatlım

kıslar ben yarın kan vericem erken ama bayramda nöbet var ona gore nobetımı ayarlıcam.sürekli kan vermekten tekrar hastaneye gıdecek yuzum kalmadı ınanırmısınız. offfffffff offfffffffffffffffff

onların bize negatif sonuc vermeye yuzleri var ama :roflol::roflol: hadi foreverım inşallahhhhhhhhhhhh bu mubarek gunde guzel allahım sana bir melek yollasında yarın guzel sonuc alıp havalara ucalım :Saruboceq:

gel bakayım sen söyle yamacıma :1hug:Şenizopuyorumnanaktan ben sarar sarmalarım seni gel bakem buraya :1hugpuyorumnanaktan

canım benim yaaa gelem walla kaç saattir kafam kazan oldu ya akşam olsada yatsak başka bişiy düşünemiyorum sen benim ateşimi gördünmü gördünmü yükseldi kısss 37 idi bu sabah bi şaşırdım ki sorma inş.bebişim gelsin kısss inş.hepimizin kucakları dolsun tek duam hepimiz için bu annelik duygusu yaşamamız kabulunu yaradanımdan tekrar tekrar diliyorummm

amin canım inşallah duaların kabul olur :Saruboceq::Saruboceq:
evet gördüm canım masallahı var atesinin inşallah 9 ay böyle devameder :Saruboceq:inşallah melegin göbüşündedir :Saruboceq::Saruboceq:

allah iyiliğini versin emi kityy heç güleceğim yoktu bu niniğe söylenecek en son şey h.geldiniz tatlışlar

ninikim oda benden yapmadıgın gun varmı diye sorman gerekiyor :roflol::roflol:

yok ben yolunu buldum evde hazırda olunca içim rahat etmiyor yapıp yapıp duruyorum olmayınca sorun yok almıyorum artık sadece yapmaya karar verdiğim gün alıyorum oda 1 demek öle zorki alışmışım 3 ten aşağı diyemiyorum eczacıya kaydirigubbakcemile3

Fstone anam test yaptınmı canım ya

yok canım en son silikti yarın sabaha kadar sabredicem sabah uyanıcam ve ilk idrardan bakıp yarın süleyecem hem geçenki gibi çıkarsa resmini çekicem sizlerede gösterecem bakalım ne çıkacak ama

bu arada sana kitty e cosmoya puan veremiyorum 2-3 kişiye verdim ama sizlere olmuyor nedendir kaç gündür aynı uyarıyı veriyor bu

ben çıkıyorum kızlar accık çalışayım şu işleri bitereyim zaten yarım saat sonra doktora gidicem kocişle

KIZ FSTONE HER GELEN AYNI ŞEYı SÖYLÜYOR YA NEDıR BıZıM ŞANSIZLIĞIMIZ AMA YA OLMAZ Kı BÖYLE BE...HEP ÜÇÜMÜZE VEREMıYORLAR KıTTY...SENCE DE ACAYıP DEĞıL Mı YA...delikafadulden

gördümde gördüklerim sabah yerinde yoktu pazar sabahı yaptım testi çok silik gölge gibi çizgi vardı bende plastiğini açtım stick i aldım sırf peçeteye koydum beyazın üstünde dahada belli belirsiz göründü dedim atmıyım sabah dükkanda resmini çekip size gösteririm sabah kalktım çizgilerden 2.si atta gitmiş teyzesi

benim 1 dene kaldı testim krize girdim :roflol:yeni sipariş verecem hem ovulasyon hemde gebelik testi ötekilere para yetiştiremiyorum bunlar ucuz istedigim gibi oynuyorum :roflol:

BURDA AMA YOK O GÖRNMEZ KADIN UYUYORDUR PC BASINDA KLVYNN USTUNDE ALLH BILIRkaydirigubbakcemile3

yaw benim yamacımda diyorum ya size ala ala :roflol: la kimse inanmıyor :roflol: yalancı tipimi var bende kızım delikafadulden bak su surata ne kadar masum delikafadulden

allah iyiliğini versin emi kityy heç güleceğim yoktu bu niniğe söylenecek en son şey h.geldiniz tatlışlar

sallamıyorlar canım yaw artık cosmos benim ninike yaretmem onu :roflol:

ama neden veremiyoruzki ben daha önce hepinize vermiştim hatta çömez olduğum zamanlardı bide 100 falan yazıp göndermiştimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ninik tatlım duy kitty duy cosmo onunmuş cosmo seni kity beni aldatıyor bak edepsizlere gel sende benim yamacıma gel gülüm gel balım gel ciğerimmmmmm

ya kızlar bak aklıma düşürdünüz şimdi gidip testte alamıyorum dükkanda kimse yok yapasım geldi.bide 1 değil 2 alsam nolurki şimdi ben 1 tane alırsam dayanamam akşam evde yaparıjm sabaha avucumu yalarım 2 alayım akşamda yapam sabahta yapam olarmııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…