Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ayy maşşallah..
ilk bebeği olcak dimi yaaaa....
ya bide bu deger olayını bana bi anlatsana pek basmıo oruç kafa???

zannedersem ilk olacak evet.tatlım hcg 5 in uzerindeyse gebelik var demek bazen geç döllenmelerde deger nananınkı gıbı olabılıyor.eger gebelik yoksa sonuclarda genelde 0-1 den küçük yazıyo.

Yaw bız demırdÖkÜmÜn yetkılı servısıyız tamam mı bızı koÇ allahın gevurlarına sattı.lavukları (almanları-pıs yobazlar)evvel ezeldır sevmem almanlara satıldık.gelmıŞler neredeyse 100 yıllık dÜzenı bozdular Şımdı mÜŞterıler aÇıkta kalıyor.bÖlge dÜzenlemesı yapılmıŞ kaÇ yıllık servıs hayatımızda hıÇ gıtmedıĞımız bı yer oradada tanıdıĞın yetkılı servısı var bana yÖnlendırmıŞler adresı asbah 11 den bu yana telde konuŞuyorum yok kıza anlŞamıyorum ılerı gerı yalan sıralıyor ben bu ıŞı 9 yıldır yapıyorum bu ıŞler Öle ÖnÜne verılen lısteye gÖre mÜŞterıyle konuŞmakla olmuyor nabza Şerbetle oluyor mÜŞterı haklı 15 gÜn olmuŞ salaklar unutmuŞlar ben red cvbımı yazmıŞım haberlerı yok ıhmalsızlık abıdesıler.Şımdı red cvbımı okumadan tekrar bana yolluyor aÇtım aĞzımı yumdum gÖzÜmÜ saydım kıza sonra Şefını ıstedım vermedı merkezı aradım ılgılı departmanın yetkılısı babamın meslek arkadaŞı babamda eŞım gıbı demırdÖkÜmÜn teknısyenıydı ama babam emeklı olsada adamlar ÇocukluĞumu bılıyor ona Şıkayet ettım akıllı olsunlar dedım yada gÜzel eĞıtın dedım ama dÖvemedım ıÇımde kaldı bıde dÖvsem rahatlıcam Şımdı tekrar red Çektım gerı gelmedı

zannedersem ilk olacak evet.tatlım hcg 5 in uzerindeyse gebelik var demek bazen geç döllenmelerde deger nananınkı gıbı olabılıyor.eger gebelik yoksa sonuclarda genelde 0-1 den küçük yazıyo.

peki bu degerler başka türlüde olabilomu...
tamam negatif 0-1 oluo daa...pozitifler hep 20 falanmı oluo.....

ohoooo ksıım daha cok var sana 27 eylül kanda sımdıden cıkrmı ümidni kırarsın

benim düşükten önceki periyoduma göre 22sinde olmam lazım ama ben son adete göre hesapladım oyuzden tarıhı fazla soyledım ne olur ne olmaz dıye sen bilmşyosun galiba canım ben röntgen teknısyenım o yuzden erkenden kanda baktırıyorum.cuma da nöbetim var ve tekim nöbette düşün yani.

bize sürekli tamim adı altında değişiklik uyarıları netten kullanıcı olduğumuz bir programa anında düşer kızın saydıklarının hiçbirinin tamimi yok tanıdık demiştim ya diğer servis için aradım daha dün ona bu bölgeden adres vermişler çocuk benden sinirli bıktım diyor bunlardan .mübarek günde beni fitil edip zıvanadan çıkardı ya öbür tarafta sorarım elbet bunun hesabını süs köpekleri nolcak işi bilmezler kendilerini bişiy sanarlar beni şefine şikayet etmiş bana dedi genel müdürlükten senin işten çıkarılmanı talep edicem avucunu yaladı tabi bi yeri şişmeden dana kaydirigubbakcemile3 ayyy sinirlerim bozuldu iyice laçka oldu gülme krizi ne girdim ayolll harbiden müberek günmüş. neyse merkezden kim olduğumu iletmişlwer şefi arayıp özürü iletti.allahtan servis departmanın eski ileri gelenlerinin kızı ve en değerli servislerinin sahibinin eşiyim yırttım yani kızlarrr

kendını bılmez işte densiz mi arıyosun canım kaydirigubbakcemile3

hımmm blmyrm meslgnı canm

gelin kızlar gelin ilgiye şevkate ihtiyacım var densizin biri beni zıvanadan çıkarttı bağrınıza basın beni

neyse kimseden ses yok ben bi yüzüme soğuk su vuramda gelem yüzüm şekli şemali allahlık oldu yanıyor cayır cayır yanaklarım hızımı alamadım ya ondan oldu bi serinleyip gelem aaaa bide ölçem bakimmm ateşim başıma vurmuşmu :

bende bi geldim napıyorsunuz diye şöylee bi bakayım dedim kızlar akannehir 1 saat sonra doktora gidicem yumoşlara bakıcak inşallah şu mübarek günde yumoşlarla spermler buluşurlar :Saruboceq:

ayyy canım benim cuma günü tekrarla kan testini 2ye katlayarak gidiyorsa tamamdır bu iş ayyyyy bak söz dinlemeseydin hastalığında şimdi bebişsiz olabilirdin bazen söz dinlemeli insan iiki dinlenmişsin allah kucağında görmeyi nasip etsin inşşşş.

gelin kızlar gelin ilgiye şevkate ihtiyacım var densizin biri beni zıvanadan çıkarttı bağrınıza basın beni

gel bakayım sen söyle yamacıma :1hug:Şenizopuyorumnanaktan ben sarar sarmalarım seni gel bakem buraya :1hugpuyorumnanaktan

ayy canım dert etme boşver çık bi dışarı hava al düşünmemeye çalışki sinirin geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…