testte silik çizgi çıkmıştı kan verdi değeri 20 kusur hamile evet :lepi:
ayy maşşallah..
ilk bebeği olcak dimi yaaaa....
ya bide bu deger olayını bana bi anlatsana pek basmıo oruç kafa???
sıra bize geliyo yavas yavas heyecan yaptım valla :hulya:
zannedersem ilk olacak evet.tatlım hcg 5 in uzerindeyse gebelik var demek bazen geç döllenmelerde deger nananınkı gıbı olabılıyor.eger gebelik yoksa sonuclarda genelde 0-1 den küçük yazıyo.
ohoooo ksıım daha cok var sana 27 eylül kanda sımdıden cıkrmı ümidni kırarsın
peki bu degerler başka türlüde olabilomu...
tamam negatif 0-1 oluo daa...pozitifler hep 20 falanmı oluo.....
bize sürekli tamim adı altında değişiklik uyarıları netten kullanıcı olduğumuz bir programa anında düşer kızın saydıklarının hiçbirinin tamimi yok tanıdık demiştim ya diğer servis için aradım daha dün ona bu bölgeden adres vermişler çocuk benden sinirli bıktım diyor bunlardan .mübarek günde beni fitil edip zıvanadan çıkardı ya öbür tarafta sorarım elbet bunun hesabını süs köpekleri nolcak işi bilmezler kendilerini bişiy sanarlar beni şefine şikayet etmiş bana dedi genel müdürlükten senin işten çıkarılmanı talep edicem avucunu yaladı tabi bi yeri şişmeden dana kaydirigubbakcemile3 ayyy sinirlerim bozuldu iyice laçka oldu gülme krizi ne girdim ayolll harbiden müberek günmüş. neyse merkezden kim olduğumu iletmişlwer şefi arayıp özürü iletti.allahtan servis departmanın eski ileri gelenlerinin kızı ve en değerli servislerinin sahibinin eşiyim yırttım yani kızlarrr
benim düşükten önceki periyoduma göre 22sinde olmam lazım ama ben son adete göre hesapladım oyuzden tarıhı fazla soyledım ne olur ne olmaz dıye sen bilmşyosun galiba canım ben röntgen teknısyenım o yuzden erkenden kanda baktırıyorum.cuma da nöbetim var ve tekim nöbette düşün yani.
cosmopoli, ,kamyas, ninik, tatlicik HGNZ KISSSSLR lülülülülülü
gelin kızlar gelin ilgiye şevkate ihtiyacım var densizin biri beni zıvanadan çıkarttı bağrınıza basın beni
neyse kimseden ses yok ben bi yüzüme soğuk su vuramda gelem yüzüm şekli şemali allahlık oldu yanıyor cayır cayır yanaklarım hızımı alamadım ya ondan oldu bi serinleyip gelem aaaa bide ölçem bakimmm ateşim başıma vurmuşmu:
neyse kimseden ses yok ben bi yüzüme soğuk su vuramda gelem yüzüm şekli şemali allahlık oldu yanıyor cayır cayır yanaklarım hızımı alamadım ya ondan oldu bi serinleyip gelem aaaa bide ölçem bakimmm ateşim başıma vurmuşmu:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?