Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ben çıkıyorum kızlar accık çalışayım şu işleri bitereyim zaten yarım saat sonra doktora gidicem kocişle

kamyascım kolay gelsin sana bebişim inşallah doktordan guzel haberlerle gelirsinnnn canım :Saruboceq::Saruboceq: yumosların bebişle bulusmaya hazırdır inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
KIZ FSTONE HER GELEN AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR YA NEDİR BİZİM ŞANSIZLIĞIMIZ AMA YA OLMAZ Kİ BÖYLE BE...HEP ÜÇÜMÜZE VEREMİYORLAR KİTTY...SENCE DE ACAYİP DEĞİL Mİ YA...delikafadulden

evet bizim ucumuzunkaderi aynı ninikim :sm_confused:

ninik tatlım duy kitty duy cosmo onunmuş cosmo seni kity beni aldatıyor bak edepsizlere gel sende benim yamacıma gel gülüm gel balım gel ciğerimmmmmm

BEBEĞİMMMMMMMMMMM HADİ İTİRAF ET ...ONDARDAN ÖNCE BİZ ŞEYETMİYOR MUYDUK BEBEĞİM...FSTONUM VBENİM..Şeniz hihoyyyt hihoyyyt

nasıl olsa sonuca alıştık 2 alayım 2 teke alıştık 2 görürsem yok bu test bozuk der 2 yi yaparım garanti olsun demi bak nasıl kafa oynatılır şahit olun ya bide benim günüm geçince karnım şişerdi geçen 10-15 gün kadar önce şişti geçen hafta indi ya olmazki böle düpedüz kafa buluyo benimle bu kırmızılar

KİTTY BİL BAKALIM KİM HAMİLE KIZ......GÜLCANGÜLCANI BİLİYORSUN DİMİ BİR ARA GELMİŞTİ BURAYA HEMİLEYMİŞ YA...ÇOK SEVİNDM :dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ninik tatlım duy kitty duy cosmo onunmuş cosmo seni kity beni aldatıyor bak edepsizlere gel sende benim yamacıma gel gülüm gel balım gel ciğerimmmmmm

o benim artık cosmokity olduk biz artık :roflol:

hayır bekle sabah yap canım gerci nana aksam görmüştü ikinci cizgiyi belki bu gecede senden super haber alırız canım :dance:

BEBEĞİMMMMMMMMMMM HADİ İTİRAF ET ...ONDARDAN ÖNCE BİZ ŞEYETMİYOR MUYDUK BEBEĞİM...FSTONUM VBENİM..Şeniz hihoyyyt hihoyyyt

ediyorduk tatlım itiraf ediyorummm ben ninikten hamileyimmmmmmmmmmmm dermişimmmmmmmmmmmm duyun kız cosmo kityyy bacım size diyoruz:roflol: :roflol: :roflol:

KİTTY BİL BAKALIM KİM HAMİLE KIZ......GÜLCANGÜLCANI BİLİYORSUN DİMİ BİR ARA GELMİŞTİ BURAYA HEMİLEYMİŞ YA...ÇOK SEVİNDM :dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

cok sevindim ninikim yaw:teytey::dance: ne mubarek haftaymıs arka arkaya guzel haberler alıyoruz darısı isteyen herkese olsun inşallahhhhh :Saruboceq:

offfff şu wc ye git gel fenalık geld ya amma amelsiz oldum be bi çişimi tutamıyorum kızlar yok bende bişiy var bu ne böle yaa üşütsem akıntımın rengi değişir benim ama bu kadar sık bu idrar yok bu başka bişiy ben hiç böle olmazdım yaaa kıza dalamadım şimdi kendime sataşıyorummm allah beni ne yapmasın emiiiiiiiiii

COSMOYU KAÇRTTNZ BAK GTNıŞ KUSMÜŞ OLMASIN BENM MISR PÜSKLM BENDE ONLA AŞK YASARIM DET SıZ GıDıN BıRBıRıNıZLE SEVSıN :kedi: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

ediyorduk tatlım itiraf ediyorummm ben ninikten hamileyimmmmmmmmmmmm dermişimmmmmmmmmmmm duyun kız cosmo kityyy bacım size diyoruz:roflol: :roflol: :roflol:

kız ninikim tebrikler nasıl becerdin bu işi bizede önerileriniz varmı kolay hamile kalma yontemleri :roflol:

Bı KERE TERCıHLERıNıZ DEĞıŞMELı ARKADEŞLER...DıMı FSTONUM....TERCıHıN DEĞıŞıNCE ARA BENı ÖĞRETEYıM TEKNıKLERı HAHAHA alkisalkisalkis

Bİ KERE TERCİHLERİNİZ DEĞİŞMELİ ARKADEŞLER...DİMİ FSTONUM....TERCİHİN DEĞİŞİNCE ARA BENİ ÖĞRETEYİM TEKNİKLERİ HAHAHA alkisalkisalkis

kızlaaarrr... alel acele bir menü çıkarttım. sizce akşama gelicek misafirlerime bu yemekleri sunsam nasıl olur?
yarısını yaptım zaten...

süzme mercimek çorbası,
bezelyeli patates,
firik pilavı,
fırında patatesli tavuk,
patlıcan söğürme,
salata

tatlı da tulumba tatlısı ve baklava çeşitler.

nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…