ben çıkıyorum kızlar accık çalışayım şu işleri bitereyim zaten yarım saat sonra doktora gidicem kocişle
KIZ FSTONE HER GELEN AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR YA NEDİR BİZİM ŞANSIZLIĞIMIZ AMA YA OLMAZ Kİ BÖYLE BE...HEP ÜÇÜMÜZE VEREMİYORLAR KİTTY...SENCE DE ACAYİP DEĞİL Mİ YA...delikafadulden
ninik tatlım duy kitty duy cosmo onunmuş cosmo seni kity beni aldatıyor bak edepsizlere gel sende benim yamacıma gel gülüm gel balım gel ciğerimmmmmm
kamyascım kolay gelsin sana bebişim inşallah doktordan guzel haberlerle gelirsinnnn canım :Saruboceq::Saruboceq: yumosların bebişle bulusmaya hazırdır inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
evet bizim ucumuzunkaderi aynı ninikim :sm_confused:
ninik tatlım duy kitty duy cosmo onunmuş cosmo seni kity beni aldatıyor bak edepsizlere gel sende benim yamacıma gel gülüm gel balım gel ciğerimmmmmm
ya kızlar bak aklıma düşürdünüz şimdi gidip testte alamıyorum dükkanda kimse yok yapasım geldi.bide 1 değil 2 alsam nolurki şimdi ben 1 tane alırsam dayanamam akşam evde yaparıjm sabaha avucumu yalarım 2 alayım akşamda yapam sabahta yapam olarmııııııııııııı
BEBEĞİMMMMMMMMMMM HADİ İTİRAF ET ...ONDARDAN ÖNCE BİZ ŞEYETMİYOR MUYDUK BEBEĞİM...FSTONUM VBENİM..Şeniz hihoyyyt hihoyyyt
KİTTY BİL BAKALIM KİM HAMİLE KIZ......GÜLCANGÜLCANI BİLİYORSUN DİMİ BİR ARA GELMİŞTİ BURAYA HEMİLEYMİŞ YA...ÇOK SEVİNDM :dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ediyorduk tatlım itiraf ediyorummm ben ninikten hamileyimmmmmmmmmmmm dermişimmmmmmmmmmmm duyun kız cosmo kityyy bacım size diyoruz:roflol: :roflol: :roflol:
kız ninikim tebrikler nasıl becerdin bu işi bizede önerileriniz varmı kolay hamile kalma yontemleri :roflol:
Kİtty ramazan da 3 kİŞİ Çıktı dİmİ hamİle tanıdık
delikafadulden:sm_cool: :sm_cool:4. de yolda canım fstone yarında foreverım inşallah guzel haberlerle gelecek 5 olacak delikafadulden
4. de yolda canım fstone yarında foreverım inşallah guzel haberlerle gelecek 5 olacak delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?